În opinia noastră umilă, Coco Austin și hubby-ul ei, Ice-T, tocmai au câștigat premiul pentru cea mai drăguță fotografie din familia sărbătorilor din acest an (deși cardul Kardashian Khristmas a fost frumos darn precious, de asemenea). În ea, modelul în vârstă de 37 de ani îl ține pe fiica ei de o lună, Chanel, și alături de Ice-T, copiii săi, Tracy Marrow Jr. și LeTesha Marrow, precum și bulgogii englezi, Spartacus și Maximus. Aruncati o privire:

Vezi acest mesaj pe Instagram

Sarbatori fericite de la familia noastra la al tau!!

Un post trimis de Coco (@coco) pe

Desigur, știind că Coco iubește pentru a posta poze ale nou-nascutului ei (cine nu, sincer?), nu am fost deloc surprinsi cand am descoperit ca aceasta nu era singura fotografie pe care a impartasit-o Chanel pe pagina ei Insta din sezonul sarbatorilor. Se pare că ea și-a încorporat două poze ale copilului ei, înzestrate într-un ansamblu de Crăciun dincolo de adorabil. Verificați că banda roșie de flori poofy și cele brățări perla brățară:

Vezi acest mesaj pe Instagram

Posobesc cu bijuteriile mele

Un post distribuit de ChanelNicole (@babychanelnicole)

Vezi acest mesaj pe Instagram

Hainele bebelușului încă nu se potrivesc cu ea, dar ea încă mai este o minge plină de drăguț

Un post trimis de Coco (@coco) pe

“Hainele bebelușului meu încă nu se potrivesc ei, dar ea este încă o minge plină de drăguț”, a spus ea pe a doua fotografie.

Bătălia de pocăință într-adevăr. Te rog, păstrați fotografiile copilului, Coco.