gambar

Getty Images / Courtesy of the Company

Kami meminta dua guru pemakanan untuk pintasan diet mudah yang membuat skala merayap ke bawah-tidak memerlukan kekuatan.

gambar

Getty Images / Courtesy of the Company
Daripada keju krim

Ketawa biri-biri keju Coklat Lembu

Tidak boleh berpisah dengan tabiat bagel anda tetapi sanggup mencuba alternatif yang lebih sihat untuk keju krim? Biji-bijian keju Swiss yang Lembut Bercukur tidak akan menjejaskan tekstur atau rasa, kata Lisa Lillien, a.k.a. Hungry Girl. Satu baji mengandungi hanya 35 kalori dan 1.5 gram lemak-kira-kira ⅕ lemak dengan saiz hidangan setanding keju krim biasa.

gambar

Getty Images
Bukan patty burger

Cap cendawan Portabella

Di BBQ sebelah anda, grill cendawan portabella untuk sandwic musim panas yang rendah-cal, rendah. Mereka juga sangat rendah lemak tepu dan kolesterol dan sumber serat makanan yang hebat. Untuk memastikan makan malam anda masih terasa hebat, Lillien mengesyorkan topi cendawan yang menjalar dengan semua bahan yang sama yang anda gunakan pada burger-salad, tomato, bawang dadu, dan keju.

gambar

Getty Images
Daripada putih telur

Seluruh telur

Kuning telur telah mendapat reputasi buruk, tetapi tanpa sebab yang baik. “Bukan hanya nutrien dalam kuning telur, tetapi ia hanya mencukupi lemak perlahan-lahan untuk membuat anda kenyang sehingga waktu makan tengah hari,” kata Karen Ansel, M.Star, pengarang Diet Kalendar. Dan tidak perlu risau tentang kesihatan jantung atau kolesterol sama ada ahli-ahli sekarang mengekalkan bahawa satu telur adalah hari yang baik.

gambar

Getty Images / Courtesy of the Company
Daripada kek coklat

Vitalicious VitaTops

Lillien mengesyorkan untuk mencapai Vitalicious VitaTop 100 kalori pada masa depan anda menghidangkan pencuci mulut. VitaTops adalah serat yang tinggi, pembungkusan 4 hingga 9 gram setiap 2-oz berkhidmat, bebas daripada bahan tambahan tiruan atau pengawet, dan mudah alih mudah alih. Pop mereka di dalam ketuhar untuk merawat atau menyimpan di dalam peti sejuk untuk sesuatu yang lebih menyegarkan.

gambar

Getty Images / Courtesy of the Company
Bukan mentega kacang

Mentega kacang serbuk

Dua sudu mentega kacang standard mempunyai kira-kira 200 kalori dan 16 gram lemak, manakala jumlah PB2 yang sama mengandungi hanya 45 kalori dan 1.5 gram lemak. Hanya tambah air dan kacau, dan jika dikehendaki, kacau dalam sedikit pemanis dan garam untuk menendang rasa sehingga takik. Serbuk juga merupakan tambahan yang baik untuk smoothies, kata Lillien.

gambar

Bert Folsom / Alamy / dari Syarikat
Daripada cip pita

Cip pita sprouted-grain

Untuk memuaskan keinginan anda untuk sesuatu yang asin dan renyah, Ansel mengesyorkan kerepek pita yang tumbuh, seperti mereka dari Snek Way Better. “Mereka dibuat dengan benih, kacang, dan biji-bijian, yang bermakna anda akan mendapat tiga kali jumlah serat pengisian cip pita standard tetapi dengan natrium kembung yang kurang,” katanya..

gambar

Getty Images
Daripada spageti

Spaghetti squash

Satu cawan veggie rendah lemak, rendah kolesterol hanya mempunyai kira-kira 40 kalori dan merupakan sumber serat dan vitamin C yang hebat. Julienne squash ke dalam mi, kemudian top dengan jus sos-lemon kegemaran anda dan capers, marinara berasaskan tomato, atau bahkan pesto-dan anda tidak akan terlepas pasta karbohidrat berat.

gambar

Getty Images
Daripada mayonis

Yogurt Yunani bebas lemak biasa

Swap ini berfungsi dalam banyak hidangan – gyros ayam, sandwic, guacamole, kentang panggang, atau sebagai pengasam. Lillien suka Fage Total 0%, yang membungkus 15 gram protein dalam hidangan 6-oz, 100 kalori. Bandingkan dengan mayo biasa, yang mempunyai 90 kalori setiap sudu dan tiada protein sekalipun.

gambar

Getty Images / iStock
Daripada guacamole

Kacang mashed

Kali seterusnya anda perlu mencelupkan, masukkan kacang hitam atau pinto untuk lebih banyak serat dan protein daripada guac yang dibeli, yang boleh mengandungi tenusu, pengawet, dan lain-lain bahan tambahan yang tidak sihat. Biji-biji yang dicerna perlahan-lahan membuat anda kenyang lebih lama dan apabila merebak pada kerepek pita yang tumbuh, mereka adalah satu-dua makanan kesihatan,

gambar

Getty Images
Bukan beras merah

Quinoa

“Bukan sahaja quinoa mengambil satu pertiga daripada masa untuk memasak-jadi anda lebih cenderung untuk menjadikannya-ia juga mempunyai 4 gram satiating protein setiap dimasak setengah cawan, yang hampir dua kali ganda jumlah yang anda akan dapatkan dari beras perang, “kata Ansel.

gambar

Simpan artikel ini untuk kemudian dengan menyematkan imej ini dan ikuti Redbook di Pinterest untuk lebih banyak idea.