Gisele Bündchen Kata Dia Menjadikan Anak-Nya Ia Makan Diet Berasaskan Kebanyakan Ladang Kerana Ia “Baik untuk Alam Sekitar”

Gisele Bundchen tidak malu tentang memperincikan dietnya yang ketat, terutamanya tumbuhan, dan dia mengatakan seluruh keluarganya makan seperti itu, baik untuk kesihatan mereka dan untuk memberi manfaat kepada alam sekitar.

“Kami semua menyukainya,” katanya Orang. “Ia bukan sahaja baik untuk kesihatan kita dan membuat kita berasa baik, tetapi ia juga baik untuk planet ini!” Dia mengiktiraf rakannya, pencinta alam sekitar dan pengarang Paul Hawkins, kerana menggalakkannya untuk berpegang kepada pelan berasaskan tumbuhan kerana kesan positifnya terhadap pemanasan global.

Gisele, bersama dengan anak perempuan Vivian dan anak lelaki Benjamin, terlibat secara aktif dalam perancangan dan menyediakan apa yang ada pada piring mereka. Bundchen dan suaminya pemain sepak bola, Tom Brady mempunyai taman rumah di mana mereka menghidangkan banyak ramuan makanan, dan anak-anaknya membantu dia dengan lebah yang mereka harapkan untuk menuai madu mereka sendiri. (Satu perkara Gisele tidak membiarkan anaknya lakukan? Makan lebih daripada satu keping gula-gula pada Halloween.)

Lihat siaran ini di Instagram

Terima kasih Tuhan ❤️��❤️ Obrigada Deus #happythanksgiving

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gisele Bündchen (@gisele) pada

Bundchen berkata dia mahu anak-anaknya berhubung dengan alam semula jadi dengan cara yang mungkin. Sama ada ia membantu di taman, memilih strawberi, bermain di luar tanpa kasut dan menggunakan imaginasi mereka dan bukannya terpaku pada skrin, dia mahu mereka menghargai di luar seperti yang dilakukannya.

Lihat siaran ini di Instagram

Hidup kita bergantung kepada kesihatan planet kita. Menghormati Ibu Bumi pada hari istimewanya. #plantatree #startingyoung #honoringmotherearth #gratitudetothemother #earthday ������Nossas vidas dependem da saúde do nosso planet. Honrando a Mãe Terra no seu dia especial. # plantandoumaárvore # começandocedo # honrandoamãeterra # gratidãoamãeterra #diadaterra

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gisele Bündchen (@gisele) pada

Gaya hidup sihat mereka tidak berhenti dengan diet. Keluarga yang sesuai melakukan beberapa jenis latihan setiap hari, dan mereka mengambilnya di luar rumah selagi permit cuaca. Usaha Gisele untuk menjaga keluarga yang sihat ganda sebagai contoh untuk anak-anaknya untuk menyedari bumi dan alam sekitar. “Saya suka Bumi dan setiap makhluk hidup di atasnya,” katanya Orang, dan komitmennya untuk makan duniawi hanya satu cara untuk menunjukkan rasa hormat kepada planet yang dia suka sangat. “Dengan cara ini, kami adalah pemegang amanah Bumi, dan kami perlu memastikan kami meninggalkannya di tempat yang lebih baik untuk generasi akan datang.”

Ikut Redbook di Facebook.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 38 =