Sheryl Crow and Kids

Victoria Pearson

Jangan meremehkan kuasa makan malam. Apabila saya masih kanak-kanak, saya selalu boleh mengira jam makan malam 6 jam. Sekarang bahawa saya mempunyai anak, saya ingin mencipta persekitaran yang sama walaupun saya sedang dalam perjalanan. Chuck White, tukang masak peribadi saya [dan coauthor, dengan Sheryl, buku masakan baru Jika Ia Menjadikan Anda Sihat, memasak untuk kumpulan setiap malam. Selalunya 15 dari kami, termasuk band, pengurus pelancongan, pengasuh saya, dan anak-anak saya. Sukar untuk berada jauh dari rumah, dan makan malam itu pergi jauh untuk semangat.

Penyembuhan makanan. Diagnosis kanser payudara saya pada tahun 2006 adalah pengubah permainan sebenar. Saya tidak pernah menganggap bahawa apa yang saya makan mempunyai kesan terhadap kesihatan saya. Saya berjumpa dengan pakar pemakanan, dan dia mengajar saya makanan yang meningkatkan daya tahan tubuh dan memerangi penyakit. Saya dapati bahawa sayur-sayuran yang lebih berwarna, semakin kaya dengan nutrien – jadi saya akan memilih kubis ungu lebih putih. Saya juga belajar bagaimana rempah-rempah seperti kayu manis dan kura-kura adalah pertempuran penyakit. Sekarang, saya kurang senang untuk makan apa sahaja atau meraih segenggam Fritos.

Malah tukang masak profesional boleh belajar satu atau dua perkara. Chuck mengajar saya hampir semua yang saya tahu tentang memasak, seperti cara memotong tanpa melepaskan perut, ditambah dengan tips yang sihat: Saya tidak tahu bahawa pemanasan minyak zaitun pada suhu yang sangat tinggi boleh menyebabkan karsinogenik. Tetapi saya mengajar dia bagaimana untuk membuat hidangan yang akan dimakan oleh kanak-kanak berumur 4 tahun. Caranya adalah menyelinap dalam barangan yang baik. Chuck mencipta mufin zucchini yang Wyatt suka. Perkara pertama yang keluar dari mulut Wyatt setiap pagi ialah, “Saya mahu muffin keenie.”

Kalori tidak bergantung kepada kekosongan. Saya suka pergi ke Mexico. Cip, salsa, dan guacamole berasa seperti bercuti. Dan margarita dan cerveza sentiasa di menu. Untuk mewujudkan mood di rumah apabila saya mempunyai kawan, saya berkhidmat margaritas tembikai. Mereka merah jambu dan perayaan.

APA YANG ANDA TIDAK TAHU KEPADA AKU

“Margaritas tembikai Chuck sangat mengagumkan.” Dapatkan resipi dari chef Sheryl, ditambah pula untuk mousse coklat dan muffin zucchini, di redbookmag.com/sherylsrecipes.

“Betul sebelum saya pergi ke pentas, Saya kadang-kadang mempunyai sekeping coklat gelap dan segelas wain merah. Selepas konsert, kita semua tumpukan di dalam bas, menonton episod Lelaki Mad,dan makan cendawan popcorn atau veggie. ”

“Saya boleh buat makan gulung dengan minyak atau mentega. Di restoran, saya terpaksa memaksa diri untuk berhenti selepas satu bahagian! “

“Pada majlis makan malam, saya berkhidmat versi kesihatan coklat mousse – ia sebenarnya dibuat dengan alpukat. “

“Apabila saya masak, Saya mendengar muzik negara sekolah lama – Johnny Cash, Keluarga Carter, Tammy Wynette. “

4 HALAL ANDA SELALU MENEMUKAN DALAM MY KITCHEN

SUSU ORGANIK. “Kami mendapat lurus dari ladang tenusu tempatan, anak-anak itu meminumnya dengan setiap hidangan.”

QUINOA SPAGHETTI. “Saya peminat quinoa yang besar, ia dikemas dengan protein. Wyatt suka pasta ini dengan mentega dan keju atau sos daging.”

FROZEN SWEET-POTATO FRIES. “Mereka adalah ketagihan saya, dan mereka sangat mudah membuat – hanya menyebarkannya pada lembaran cookie dan bakar.”

ALMOND BUTTER. “Kami meletakkan ini dalam smoothies, atau saya akan bungkus sandwic dengan mentega badam untuk makan tengah hari Wyatt.”