imagine

Getty Images

Căutați încă o coafură perfectă, cu un efort minim, pentru a flatra o față în formă de pătrat? Aceste stiluri se vor potrivi formei dvs. și vă vor juca caracteristicile pentru aspectul complet complementar.

<p>Ca regulă generală, fețele pătrate trebuie să evite orice tunsoare cu straturi rotunjite. Straturile moi, cu mai multe lungimi, creează mișcare și rotunjesc colțurile feței pentru a contracara marginile aspre, spune Edward Tricomi, Maestru Stylist și Co-fondator al saloanelor Warren-Tricomi.<span></span></p><p>“title =” Lob dinamic stratificat ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/rbk.h-cdn.co/assets/16/32/2048×2871/gallery-1471033124-gettyimages-516776142.jpg?resize=480:*”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Getty

Lob dinamic stratificat

Ca regulă generală, fețele pătrate trebuie să evite orice tunsoare cu straturi rotunjite. Straturile moi, cu mai multe lungimi, creează mișcare și rotunjesc colțurile feței pentru a contracara marginile aspre, spune Edward Tricomi, Maestru Stylist și Co-fondator al saloanelor Warren-Tricomi.