слика

Гетти Имагес
Ови браћа и сестре не допуштају славо слободе њиховог пријатељства.

слика

Гетти Имагес
Јессица и Асхлее Симпсон

Обе певце су ангажоване и подижу децу – а оне су теже него икада. На недавној ангажованој партији Асхлее Евану Россу, Јессица Инстаграммед је фотографију са следећим насловом: “Прослављам мог најбољег пријатеља и сестре @миссбананахаммоцк @асхлеесимпсоноффициал. Волим је толико!”

слика

Гетти Имагес
Беионце и Соланге Кновлес

Соланге се физички с Бејончевим мужем, Јаи З-ом, у садашњем лошем аргументу за лифт, али породица је убрзо објавила изјаву: “Најважнија ствар је да је наша породица радила кроз [несрећни инцидент].” БеионцТакође је објавила да је сестринска фотографија на њеном Инстаграм рачуну. У 2012. години, рекао је Соланге Њу Јорк да се њих двојица барем једном недељно упознају и да ће њихова дјеца “више одрастати као сестра и брат него рођаци.”

слика

Гетти Имагес
Кате и Пиппа Миддлетон

На дан свадбе сестре, Пиппа је направила готово толико наслова као и сама Војвоткиња за слатку хаљину која је нагласила њену позадину. Али ова два су навикла на размишљање: Само годину дана у школи, свирају се заједно на терену хокејашког тима (Кејт је био капетан Пиппе!), А пре него што се Кејт сместила на принца Виллиама, сестре су често фотографисане на град заједно.

слика

Гетти Имагес
Кардасхиан сестре

Иако постоји велики јаз између старијег Кардасхиан триа и млађег духа Јеннера, сестре-Коуртнеи, 35, Ким, 33, Кхлое, 29, Кендалл, 18 и Килие, 16-су чврста. Старији сис Кхлое често виси са Кендаллом и Килие-ом (постоји доста Инстаграмова слика да то докаже), а тинејџери су луди за децу Ким и Коуртнеи. Породица се очигледно не плаши да се бави једни с другима: Ким, Коуртнеи и Кхлое надгледају своју одјећу и додатке Кардасхиан Коллецтион заједно, док Кендалл и Килие имају линију одјеће заједно са ПацСун.

слика

Гетти Имагес
Хилари и Хаилие Дуфф

Ових дана, Хаилие је фокусирана на своју кувану емисију, Реал Гирл’с Китцхен, и Хилари о њеној глумачкој каријери (она глуми у наступу ТВ Ланда Млађи), али у току дана снимили су песму која се зове “Наше усне су запечаћене”. Још увек су у савршеној хармонији: када се велика сис Хаилие ангажовала у априлу, Хилари јој је честитала честиткама, рекавши: “Волимо те пуно !!!!” са фотографијом срећног пара. Хаилие још није открила ко ће јој бити честитка, али се кладимо на Хилариа, која је одабрала Хаилие за посао на свом венчању сада бившем мућу Мике Цомрие.

слика

Гетти Имагес
Мари-Кате и Асхлеи Олсен

Комбинацијом својих талената од рођења, Мари-Кате и Асхлеи су дебитовали у свету као и Мицхелле Таннер Пуна кућа и старала је у серији филмова и основала своју забавну компанију Дуалстар, у младости од 6. године. После лансирања линије одијевања за Вал-Март, близанци су схватили да су страствени у моди него глуме. Представили су свој бренд Тхе Тхе Ров, 2006. године и од тада су покренули Елизабетх и Јамес (који су именовани након два друга браћа и сестара!) – обојица су имали велики успех.

слика

Гетти Имагес
Тиа и Тамера Моври

Тиа и Тамера су почели са 90-им ситцом Сестро, сестро. “После завршетка [емисије], нико није звао”, рекла је Тији Ебони. “Имали смо менталитет,” више нећемо зависити од било ког другог, нећемо дозволити да нам нечијња вриједност смањи како се ценимо, а ми ћемо учинити акцију на мјесту. ” Ставили смо своје умове и извршили [наше планове]. ” Сваки од њих је постигао више успеха независно (Тиа недавно у Ницку у Ните-у Моментална мама и Тамера на њеној емисији, Стварни), али поново стављају главу у реалистичну ТВ емисију и Неед Брандс, посао усмерен ка мамама.

слика

Гетти Имагес
Бритнеи и Јамие Линн Спеарс

Сродни родитељи Бритнеи, 32, и мали сис Јамие Линн, 23, деле љубав према музици. Џејми Лајн је пратила Бритнеи у музичку индустрију, али је изабрала земљу уместо попа, говорећи Огласна табла да међу њима никад није било такмичења: “Раздвојени смо 10 година, тако да сам је увек видио као другу маму. Забављамо се само као само сестре, али немамо ту младу супружничку ривалство.”

слика

Гетти Имагес
Кате и Роонеи Мара

Старија сестра Кејтова страст за глумом инспирисала је Роонеиа да уђе у бизнис, али сиби задржавају своју славу у перспективи. “Срећом моја сестра и ја то знамо, иако то може бити и наше страсти, то је само посао на крају дана”, рекла је Кејт. Независно. “То није најважнија ствар за било кога од нас.” Али њихов заједнички таленат их је приближио: “Ја питам сестру за савјет ако икад питам да ли да се запослим”, рекла је Кејт. “Тако је посебна ствар да члан породице ради на истом послу као и ви. Није почео да се понаша много касније, али чини се да се осећам као да ме занима, да је имам и да знам да она то” стигне “. “

слика

Гетти Имагес
Дакота и Елле Фаннинг

Раздвојене четири године, сестре анђели изгледају на екрану – али нису имуне на уобичајене проблеме с сестрама: “Она је добра старија сестра”, рекла је Елле за В. “Али то није као да се увек слажемо.” Иако су у истој индустрији, Елле и Дакота не говоре продавницу. “Волимо да смо у стању да доносимо сопствене одлуке, јер се тада осећа као наша [властита] ствар. Дакле, када причамо, увек је само нормална ствар, никад нисам читала њене сценарије и она никад не чита”, рекла је Елле. Дакота се сложила: “Не осећам се одговорном за њу у свом послу, али се осјећам заштитним у њеном личном животу, само зато што сам њезина старија сестра и она ће увијек бити моја млађа сестра.”

слика

Гетти Имагес
Венера и Серена Вилијамс

Ове сестре су биле тениски суперзвезда више од једне деценије, од којих је сваки тврдио пет победа у синглу у Вимбледону. Без страха од мале здраве конкуренције, они се зову једни друге своје највеће ривале и изузетно су конкурентни на терену. У документарцу Венера и Серена, млађа сестра Серена је сама себи признала успјех Венере: “Ја никада нисам био онај који је требао бити добар, али сам био одлучан да не будем статистичар”. Међутим, када је меч завршио, вратили су се у најбоље пријатеље. Венера и Серена су живели заједно свој живот, а односе се једни са другима као “супруга”.