Un set de gemeni din Quincy, Illinois, a furat inimile aproape tuturor pe Internet la inceputul acestui an, cand o fotografie a celor doi a devenit virala pentru a dovedi ca nu toate gemenii trebuie sa arate la fel. Kalani și Jarani Dean erau în vârstă de nouă luni, iar mama lor, Whitney Meyer, a postat o fotografie a celor doi pentru a arăta cât de unică – și frumoasă – ei sunt ca un duo biracial.

Internetul a fost de acord, iar fotografia lui Meyer a devenit rapid virală. De asemenea, este logic și motivul pentru care: Potrivit BBC, există o șansă de 1 la 500 de cupluri inter-rasiale care se așteaptă ca gemenii să aibă copii care sunt născuți cu diferite culori ale pielii.

“La început, când s-au născut, am vrut să cred, dar este atât de rar încât nu credeam că se va întâmpla cu gemenii mei!” A spus Whitney KHQA. – Dar destul de sigur că sunt gemeni biraciali!

Acum, când sărbătorește prima lor aniversare, fetele se află din nou la ea datorită unui film de fotografie “curcubeu”, găzduit de fotograful Mary-Kathryn Nourse of Elite Photography. Nourse a împărtășit o fotografie pe pagina profesională a acestuia din Facebook, iar într-o săptămână a acumulat aproape 10.000 de persoane.

Kalani și Jarani sunt considerați bebeluși curcubeu sau copii născuți după un avort spontan, naștere mortală, moarte neonatală sau pierderea sugarului. Cu doi ani în urmă, Meyer și-a pierdut fiul de 2 ani, Pravyn, într-un accident de înec la piscina de zi, potrivit Huffington Post. Deci, pentru filmare, ea și Nourse au hotărât să aibă gemenii să poarte căști de curcubeu în mijlocul unei game de flori colorate.

Nourse a menționat, de asemenea, că cei doi par să aibă o legătură puternică unul cu celălalt deja. “Ei erau întotdeauna conștienți de celălalt și căutau să se asigure că s-au văzut unul pe celălalt”, a spus ea Huffington Post.

Și în timp ce starea de spirit la filmare a fost ușoară și distractivă, Nourse a spus că a devenit emoționantă atunci când privea mai târziu imaginile.

“M-am gândit cât de greu ar fi trebuit să fi fost că am pierdut un copil și cum aceste fetițe nici măcar nu o știu, dar ajută la vindecarea atâtor oameni”, a spus ea.

“Sper că fotografia le dă altor persoane care și-au pierdut copilul speranța și puterea de a avansa”, a adăugat ea. “Sper ca oamenii să poată vedea culoarea ca pe o singură culoare și sper să trimită un mesaj de dragoste, dragoste necondiționată, aceste fete vor crește și vor fi iubite imens și în mod egal”.

[h href = ‘http: //www.huffingtonpost.com/entry/these-rainbow-babies-arent-just-sisters-theyre-twins_us_5907b5efe4b05c397681abb4? section = us_parents’ target = ‘_ blank “> Huffington Post’]