REDBOOK: Beritahu kami tentang “masa keluarga yang sempurna” anda sendiri yang meletupkan huru-hara?

JENNIE: Apabila Luca berumur 8 dan Lola adalah 3, kami cuba mengambil gambar mereka untuk kad Krismas kami. Saya juga memilih pakaian merah yang sesuai untuk dipakainya. Tetapi gadis-gadis tidak akan berhenti berperang! Kami akhirnya menggunakan gambar kedua-dua mereka bertarung, dan kad itu berkata, “Musim ini menjadi Jolly.” Sudah pasti salah satu kad keluarga kegemaran kami.

PETER: Begitu ramai orang memberitahu kami bahawa ini adalah saat yang sangat jujur ​​kerana setiap ibu bapa cuba untuk mendapatkan pukulan sempurna anak-anak mereka untuk kad Krismas dan ia sentiasa traumatik, kerana anak-anak akan menjadi anak-anak. Tetapi ia adalah detik-detik liar, gila, seolah-olah terkawal yang membuat cerita-cerita yang anda ketawa kemudian. Apabila ada kekacauan yang lengkap berlaku, Jennie dan saya melihat antara satu sama lain dan ia hanya kami berdua untuk satu saat.

Waktu makan boleh menjadi gila dengan anak-anak….

PETER: Kadang-kadang saya hanya perlu duduk kembali seminit ketika kekacauan meletus dan hanya mendapat sedikit perspektif. Malam yang kami makan malam, dan Lola, 5 tahun kami, tidak makan makanannya. Saya berkata, “Lola, satu cara atau yang lain, anda akan makan makanan itu,” dan dia memandang saya dan berkata, “Baiklah, Ayah, saya tidak suka dengan cara ini. Dan dia tidak menjadi orang bodoh pintar mengenainya! Perkara itu hanya mencairkan hati saya. Apabila kita makan keluar sebagai keluarga, kita bergurau bahawa kita seperti penyamun yang melanda restoran-restoran ini dan meninggalkan kekacauan besar ini. Kadang-kadang di bawah kerusi tinggi Fiona terdapat gunung kentang dan kacang polong. Saya memberitahu Jennie bahawa mungkin ada gambar lima dari kita di seluruh bandar dengan amaran: “Jangan biarkan orang-orang ini masuk ke restoran anda!”

Digambarkan di atas: koleksi “Bay Harbor Club”, American Living, $ 50 hingga $ 335. Pada Jennie: Pakaian, Kehidupan Amerika, $ 110. “Ella”, Roberta Chiarella. Cincin Citrine, Fortunoff. Pada Peter: Shirt, $ 55, ikat, $ 38, jaket, $ 86, dan jeans, $ 65, semua Living Amerika. Pada Fiona: pakaiannya sendiri. Mengenai Lola: “Horseplay” pajama set, Hatley, $ 26. Pada Luca: Lelaki T-shirt, American Living, $ 20.

Jennie Garth with her family

Michael Haber

Dengan tiga orang perempuan, anda berdua kalah banyak. Bagaimana anda berurusan??

JENNIE: [Ketawa] Peter dan saya selalu mengatakan bahawa sejak Fiona tiba, kami kalah banyak. Apabila saya di rumah dan tidak bekerja, lebih mudah untuk mencari dan menjaga keseimbangan. Tetapi itu juga menjadi satu seni yang baik untuk memikirkan bagaimana untuk membahagikan masa saya di kalangan tiga anak, suami saya – dan juga mencari sedikit masa untuk diri saya sendiri. Oh, ya, dan kemudian ada anjing juga!

Adakah anda berdua bermain polis baik / polis buruk??

JENNIE: Saya lebih banyak pengasuh dan pengasuh, dan Daddy lebih menyeronokkan, gila. Mereka memainkan kami satu sama lain sepanjang masa – sebenarnya, mereka menjadi tuan. Apabila kedua-dua tertua mula berkerjasama dan bersekongkol dengan kami, tiba-tiba bukannya bertarung mereka bersikap lebih sayang kepada satu sama lain dan ada banyak berbisik dan berpegangan tangan. Jadi kita sentiasa tahu ada sesuatu! “

Untuk tiga adik perempuan, mereka mendapat sambutan yang luar biasa!

JENNIE: Peter dan saya benar-benar cuba mengajar Luca, 10 tahun, apa yang dimaksudkan sebagai kakak perempuan. Dan, sudah tentu, kerana perempuan lain adalah 13 bulan dan 5, dia tidak benar-benar ingin membesar dan bergelut dengan peranan sebagai kakak besar dalam keluarga. Tetapi saya dapati apabila saya tidak berada di sana, dia begitu memupuk dan sangat menyukai saya, jadi saya tahu dia mendapatnya.

PETER: Luca selalu memberitahu saya dia mahu tinggal di rumah dengan adik-beradiknya, dan Jennie dan saya akan tinggal di rumah lain di sebidang harta yang sama, dan ia akan menjadi satu komedi Facinelli yang besar.

Pada Jennie: Pakaian bunga, Kehidupan Amerika, $ 100. Kalung emas, Fortunoff. Kalung loket dan gelang emas, C. Hijau untuk Roseark. Pada Fiona: pakaiannya sendiri. Pada Luca dan Lola: Pakaian, Kehidupan Amerika, $ 38 dan $ 36. “Cayman” Crocs, $ 30 dan $ 25. Pada Peter: Shirt, $ 50, ikat, $ 38, sweater, $ 65, dan jeans, $ 55, semua Living Amerika. “Cayman” Crocs, $ 30. Pada Fiona: Pakaian, Crazy 8, $ 15. “Cayman” Crocs, $ 25. Pada Jennie: Baju, $ 60, dan skirt, $ 70, kedua American Living. “Pantai” Crocs, $ 30. Kalung “Ella”, Roberta Chiarella.

Jennie Garth with her family

Michael Haber

Apa yang berlaku hari jadi seperti di rumah anda?

JENNIE: Apabila kami mengambil gambar hari jadi itu, saya fikir, Ini adalah untuk sebenar. Saya telah berada di masa ini sebelum ini! Ia selalunya urusan yang besar dan benar-benar berlebihan, walaupun kini dengan tiga orang anak, perkara berubah.

PETER: Satu tahun kami buat Alice di Wonderland pesta untuk Luca, dan saya fikir ia akan menjadi menyeronokkan untuk membuat cendawan daripada wayar dan kertas berita dan meletakkan mereka di seluruh halaman. Saya menghabiskan sekurang-kurangnya seminggu membuat cendawan – dan kemudian saya perlu cat mereka! Saya tidak tahu berapa banyak kerja itu akan berlaku. Sekarang kita mempunyai tiga anak, yang ketiga mendapat batang. Sudah tentu, dia hanya 13 bulan, tetapi Jennie membakar kek, beberapa kawan datang, dan itu sahaja.

Adakah foto-foto ini biasa dikenali?

PETER: Itu gambar di mana kita semua menumpuk di atas katil dengan anjing dan makanan berlaku sepanjang masa – tetapi kita mempunyai dua anjing! Kami menghidupkan tempat tidur bersaiz king kami sehingga kami semua dapat berpelukan dengan selesa di atas katil.

Bagaimana anda mencari masa bersama tanpa gadis-gadis?

JENNIE: Mungkin perkara paling sukar adalah mencari masa untuk bersama sama seperti pasangan. Saya biasanya boleh mengukir satu jam sehari untuk bersenam dan mandi, tetapi masa yang saya dapatkan dengan hanya Peter adalah pada penghujung hari apabila kita berdua keletihan. Malah, kami hanya memutuskan untuk meninggalkan ibu saya dengan anak-anak untuk hujung minggu dan menghabiskan masa yang berkualiti bersama-sama, di mana kami tidak akan diganggu atau terganggu.

PETER: Ada kalanya Jennie dan saya sedang memandu ke pasar raya dan hampir kelihatan seperti tarikh ‘sebab ia hanya kami berdua untuk perubahan.

Adakah terdapat rahsia untuk menjaga romantik hidup selepas 13 tahun?

PETER: Kadang-kadang kita berada di kedai bersama dan saya akan kehilangan Jennie untuk beberapa saat, dan kemudian saya akan melihatnya keluar dari sudut mata saya dan dia hanya wanita yang paling cantik kepada saya. Dan saya berkata kepada diri sendiri, Oh, itu isteri saya, saya sangat bernasib baik. Saat-saat itu hanya memukul saya – dan mereka sering memukul saya.

Digambarkan di atas: Mahkota dan boa, “Costume De Boutique” oleh Tutu Couture, $ 85 hingga $ 150. Pada Luca: Denim jaket, Hidup Amerika, $ 100. Mengenai Peter: Henley, $ 50, dan baju, $ 60, kedua-dua Living American. Pada Lola: Baju, $ 32, dan kardigan, $ 36, kedua-dua Living American. Pada Jennie: Pakaian, $ 100, dan baju, $ 55, kedua-duanya tinggal di Amerika. Kalung “Annie”, Little Miss Drama. Topaz biru dan gelang berlian, David Yurman. Pada Fiona: Atas, $ 17, dan seluar jeans, $ 30, kedua Gymboree.

-Fashion Editor: Audrey Slater

  • Tangkap Peter dalam filem yang akan datang Twilight dan Mencari Amanda.
  • Go Behind the Scenes dengan Jennie dan Peter
  • Masukkan Peraduan Foto Keluarga untuk peluang memenangi American Living Merchandise!