6 Idei noi de întâlnire la domiciliu

Cuplurile ar trebui să aibă nopți date. Înțeleg. Construiește intimitate, astfel încât ne vom simți mai aproape și mai fericiți. Și la fiecare șase luni, soțul meu, Frank, și am o întâlnire – cină sau un film, apoi o excursie rapidă la Target – și, da, este o mulțime de distracție și promitem să o facem mai des. Atunci nu o facem. Pentru că nu avem bani în plus pentru a ieși și suntem prea frământați să o planificăm sau suntem obosiți sau este prea greu să găsești un sitter. Sau … sau … sau … ugh.

Primesc o mulțime de buzunare atunci când scap de aceste scuze mamei la fotbal. Totuși, prietenul meu cel mai apropiat, care știe problemele mele de căsătorie (așa cum știu și eu), mă îndemnă mereu să merg la întâlniri regulate cu Frank – și știu că are dreptate. Am decis că răspunsul era la domiciliu. Trebuiau să fie mai bine decât nimic, i-am spus prietenei mele. Era sceptică. Am fost hotărâtă.

Șocant, soțul meu a fost total în asta. Ceea ce are sens, pentru că, desigur, este la fel de plictisit că nu face nimic împreună cum sunt eu.

Planul era să aibă o dată pe săptămână timp de șase săptămâni. Eu sunt organizatorul în casă, așa că am tratat detaliile. Am început datele după ce copiii erau în pat (cel mai vechi, vârsta de 10 ani, se întorce la ora 9:00), care nu au lăsat prea mult timp, ci doar o oră, concentrându-se unul asupra celuilalt, s-au dovedit a fi suficienți! Scena-înțelept, am luat efortul și am făcut lucrurile să arate frumos, inclusiv pe mine însumi. Lucrări cu cheie redusă pentru noi; știm că ceea ce contează este blocarea timpului, astfel încât să putem sta și să râdem și să ne amintim de ce ne place să fim împreună. Iată cum au ieșit zilele-nopți.

brânză plate with wine

Kelly Cline / istock

DATA 1: Degustarea brânzei

Cost: $ 40 (brânzeturi, biscuiți și o baghetă)

EA SPUNE: Bine, nu e ca și cum am mânca melci brute, dar pentru noi această activitate a fost un risc – suntem un cheddar și un fel de mulțime de cheddar. Deci, punctul a fost de a lua unele șanse. M-am dus la un magazin de brânzeturi și i-am rugat pe omul ăla să mă ajute să aleg mai multe brânzeturi noi – doar 1/4 lire, fiecare în total. Am cumpărat biscuiți de apă pentru a putea gusta cu adevărat brânza, precum și o baghetă pentru stilurile mai moi. La domiciliu, am amenajat o atmosferă specială, cu un agitator de cocktailuri și ochelari de piatră și setul nostru de cuțite de brânză fantezist. Am aruncat strugurii verzi pentru a clăti gustul de brânză între probe. Eram mândru de mine că mergeam waaay din zona mea de confort pentru a încerca pe cele ciudate pe care de obicei n-aș avea, ca un Papillon Roquefort ciudat și un boucheron francez. Frank a încercat mai întâi funky-urile, cum ar fi Stilton cu bucăți de caise uscate, și când mi-a dat un deget mare, m-am simțit mai puțin nervos și am încărcat o bucată mare pe crapul meu. Cred că sa simțit bine că am avut încredere în gusturile lui. Am avut o mulțime de legături, momentele “Piña Colada Song”: Cine îmi cunoștea hârtia de capră?

EL SPUNE: Modul în care soția mea avea totul înființat făcea să se simtă ca o noapte specială. Am avut cocteiluri cu brânza, ceea ce nu este ceva ce facem în mod normal acasă, deci a fost și o atingere plăcută. A fost distractiv să testați brânzeturile împreună; a fost ca o aventură, pentru că nu știam ce să mă aștept cu fiecare gust diferit. Am fost surprins de cât de multe brânzeturi mi-au plăcut. Acesta este ceva ce vreau să fac din nou, chiar și cu alte alimente. Ma făcut să simt că am învățat ceva, ceea ce era plăcut.

SCORE: 4

DATA 2: Baie cu bule

Cost: $ 0 pentru că avem deja consumabilele. (Domnul Bubble este de 3,79 dolari la drugstore.com.)

EA SPUNE: Am fost obosit și am vrut să rămân în scaunul meu verde confortabil vizionând puf în televizor. Dar Frank a venit să mă găsească și m-a întrebat când ne-am făcut data, iar faptul că a fost așa de dispus mi-a schimbat starea de spirit. Evident, datele au avut deja un impact, pentru că le cere! N-am avut nici o șansă să cumpăr o baie cu bule de lux, dar mi-a sugerat să-l folosim pe domnul Bubble pe care la găsit sub chiuvetă. E mereu bun așa – se rostogolește cu asta. Am aprins o lumânare și am pus-o pe o margine deasupra cadei, unde strălucea pe apă, care era drăguță. Era caldă și relaxantă și am vorbit, iar contactul fizic liniștit și simplu a fost frumos. Și da, am făcut fapta. Dar nu în cada. Nu mai suntem așa.

EL SPUNE: Cada noastră este adâncă, dar nu atât de lungă, așa că am fost spulberat, dar nu am spus nimic pentru că era frumos să fiu aproape. Obișnuia să se îmbibă, dar nu de când aveam copii; nu fac nimic pentru atâta vreme, o face nerabdantă, așa că m-am bucurat că a putut să se relaxeze și să fie liniștită.

SCORE: 5

cuplu building puzzles

Imagini Jupiter / Getty Images

DATA 3: Provocarea puzzle-ului

Cost: $ 13

EA SPUNE: Am fost în asta până când Frank a venit acasă cu un puzzle de 1.000 de piese. Asta eo mulțime de puzzle-uri! Am petrecut prima oră privindu-ne la piese și nu vorbind. De fapt, nici nu ne-am uitat unul la altul pentru că eram prea ocupați să săpăm prin cutia de piese. Am fost copleșit și cam plictisit. Chiar și după o oră, am reușit doar să obținem 5% din acest lucru. Pentru mine, aceasta ar fi o alternativă bună la o noapte de televiziune sau navigare fără minte pe web, pentru că mi-a plăcut provocarea, dar nu a simțit data. În retrospectivă, ar fi trebuit să comand un puzzle online mai mic, poate un plictisitor, ca unul cu părți goale ale corpului ca un lark. Factorul zany ar fi făcut un moment mai bun.

EL SPUNE: Am crezut că este distractiv, dar a pierdut interesul în jur de 30 de minute. Am putut spune pentru că îi făcea sunetele mari. Ea a fost un militar și nu sa plâns, totuși, și am glumit cu privire la cât de mult a fost de lucru. Timpul a mers repede și m-am distrat. Voi continua să lucrez la ea. Mi-a luat multă concentrare și m-am făcut atât de obosit încât am adormit de îndată ce am pus-o la o parte. Dar era bine să faci ceva diferit. [Notă de autor: Câteva săptămâni mai târziu, Frank sa întors și a terminat puzzle-ul.]

SCORE: 2

DATA 4: Noaptea de joc – Battleship

Cost: $ 0 pentru că noi îl deținem. ($ 18 pe amazon.com)

EA SPUNE: Atât de distractiv! Am vrut să jucăm un joc, pentru că părea posibil într-o oră. Mi-a plăcut Battlehip-ul ca pe un copil, la fel și el, așa că l-am furat din dulapul fiului meu. A trebuit să mă gândesc să o interpretez, ceea ce la făcut pe Frank să râdă. Grila de pe noua versiune a jocului este greu de citit! Am o strategie: puneți o barcă într-un colț, apoi strângeți restul bărcilor împreună în centru. Nimeni nu se așteaptă la asta. (Da, am câștigat și nu, Frank nu a fost impresionat de strategia mea specială, dar el a râs de faptul că eram foarte mulțumit de mine.) Deoarece este un joc ușor, am putut să vorbim și să ne conectăm, reamintind despre primele noastre date și povestiri din momentul în care copiii noștri erau copii. Atât de mult din acea istorie antică este fuzzy acum, și a fost minunat să umpleți recipientele unul pentru celălalt și să aduceți amintirile înapoi.

EL SPUNE: Acest lucru a durat aproximativ 35 de minute, ceea ce a fost bine pentru că a fost o noapte în care nu am vrut ca ea să rămână prea târziu – pentru că speram să înscriu mai târziu. Sincer, asta sper mereu; ce pot sa spun? Misiune indeplinita.

Scor: 4

bere glass

Nathan Blaney / Getty Images

DATA 5: Degustarea berii

Cost: 30 de dolari (pentru 11 sticle individuale)

EA SPUNE: Suntem oameni de bere și mândrăm de asta, dar am băut aceleași mărci de magazine pentru o perioadă de zece ani, deci aceasta părea o aventură foarte necesară. Am cumpărat la distribuitorul local de bere, unde am știut că pot cumpăra sticle individuale. Am scos sticle din răcire la întâmplare, iar fiecare nouă aromă a fost o surpriză plăcută. Mi-a plăcut o mulțime de brewskis la care s-au făcut eșantioane: importul de bere belgiană și lichiorul german de malț, precum și o paletă din India; am salvat etichetele de la preferatele noastre. Am făcut multe râde și chat. (Noi nu doar ședem și chat-o noapte normală pentru noi, eu mă uitam la proasta televiziune într-o încăpere și Frank urmărind Channelul Istoriei într-o altă cameră.) Am mâncat brânză rămasă și biscuiți din noaptea noastră altă noapte – nu trebuie să fii risipitor, ? – și am băut doar câteva gulpsuri din fiecare sticlă pentru că nu vrem să avem dureri de cap dimineața. Deci berea extra a coborât în ​​scurgere, care, conform socrului meu, este bună pentru câmpurile septice, așa că nu mă simt vinovat.

EL SPUNE: A fost distractiv pentru că era ceva pe care nu l-am făcut nici măcar și nici nu m-am gândit să-l fac. Majoritatea berelor erau microbrage ale căror sticle aveau etichete neobișnuite, cu ilustrații precum aligatori sau elefanți roz și povestiri despre bere și felul în care s-au făcut. Soția mea și cu mine ne plac atât arta, cât și amândoi am plăcea să gătesc, așa că am fost interesați de astfel de lucruri. La mijloc, am trimis o poza cu toate sticlele barbatilor la locul de munca pentru a le arata cum am petrecut noaptea cu sotia mea. Am facut polonez cateva sticle in timp ce am stat si am vorbit. Berea suplimentară ma făcut obosită și am adormit după, ceea ce este amuzant, din cauza oricărei date în care credeai că vei lua ceva cu soția ta, ar fi o degustare de bere. Totuși, a fost o noapte minunată.

SCORE: 5

DATA 6: Masaje

Cost: $ 31 (ulei de masaj Aveda, $ 21 și lumânare, $ 10)

EA SPUNE: A fost dulce. Mi-am cumpărat o lumânare frumoasă și am asigurat că obțin un ulei care absoarbe, pentru că știu că Frank nu-i place genul gros, mirositor. Am fost amandoi obositi, asa ca am fost de acord cu un masaj de 15 minute fiecare. Am întors lumina scăzută și am reușit să ne relaxăm. Ne-am chit, depășind descărcările zilnice tipice ale zilelor noastre și ne-am împărtășit mai mult decât ne facem de obicei cu alte subiecte, cum ar fi prietenia la locul de muncă și lucrurile pe care am vrea să le realizăm în viitor. Am fost goi, uleios și ne-am oprit din lume și, bineînțeles, a fost senzuală și, bineînțeles, a condus la sex înfierbântat, dar creierul nostru sa legat de asemenea și asta a făcut ca această dată rock.

EL SPUNE: Când eram mai tineri, ne-am da unii altora masaje cu tone de frământare de la cap până în picioare. Pentru că am avut amândoi o zi lungă, asta era mai degrabă ca niște freze adânci. Am uitat cât de bun și relaxant se simțea. Soția mea are un spate frumos și mi-a plăcut să-i ating pielea, pe care i-am dat-o pentru că nu spun aceste lucruri cât de des ar trebui. Uleiul a fost absorbit, astfel încât nu am avut nevoie de duș, ceea ce a fost un plus, deoarece după sexul fierbinte, am căzut drept să dorm.

Scor: 5

TAKEAWAY

Știi ce? Datele de acasă au funcționat. Am combinat activitățile pe care Frank și cu mine le-am făcut (și vom continua să le facem), păstrand serile noastre interesante și distractive și bineînțeles că nu am cheltuit atât de mulți bani ca și cum am ieșit – un plus. Din moment ce ne îmbarcăm datele de la domiciliu, suntem mai echilibrați, suntem mai mult o echipă în gestionarea casei și a copiilor și suntem cu siguranță mai politicoși unul cu celălalt – este mai puțin degetul îndreptat spre lucruri cum ar fi îngroșate spălătorie sau bugete. Am observat chiar că tipul meu a început să-și alunece mâna în mine când facem treburi împreună. Nu așa e el. Zilele săptămânale de întâlnire: un succes!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 9 = 13