Cu câteva luni în urmă, am fost la cină cu un grup de prieteni pentru “clubul nostru de carte” lunar (AKA scuza noastră de a încerca noi restaurante și de a renunța la viața noastră). Soții noștri acceptă că aceasta este o adunare sacră pe care nu sunt invitați – cu excepția că în noaptea aceea, telefonul unui prieten nu sa oprit să explodeze cu texte furioase tot timpul când eram afară: “Este deja ora 9 pm, când vii Acasă?” “Câte băuturi ai avut? Ești beat?” Clopotelul a venit după ce a încetat să răspundă: “Ei bine, bucurați-vă de viața socială A-plus în timp ce sunt aici pe lista D!” Am râs toți și ne-am distrat de faptul că acționăm ca o regină dramatică. Dar apoi mărturisirea a început să revină:

“Întotdeauna glumește că am prieteni și nu mă face să mă simt vinovat”.

“Se comportă ca și cum ar fi prea bun să se întâlnească cu soții prietenilor mei”.

“Este mai mult în jocurile sale video decât să se alăture unei ligi sportive sau ceva social”.

“Arată rănit de fiecare dată când fac ceva fără el, dar nu face niciodată efortul de a face ceva cu prietenii pe care îi are”.

Imi place sa petrec timpul cu sotul meu – imi plimbam noptile impreuna pentru a ne conecta sau pentru a ne prinde pe televizorul prost. Dar, așa cum am fost de acord cu prietenii noștri, toți avem nevoie de nopți doar cu fetele și nopți acasă singur. Vrem ca soții noștri să o dezbrace cu prietenii lor. Dar cum să-i spui soțului tău să iasă mai mult fără să-l jignoaie sau să-l facă să se simtă ca și cum nu are viață? Există o modalitate de a veni ca și cum ați ajuta – să nu vă amestecați, să nu vă îngrijorați sau chiar să vă mișcați? Este un echilibru delicat, dar aceste nouă sfaturi subtile vă pot ajuta să vă pompiți viața socială fără să fiți chemați pentru a fi mascați sau manipulativi.

imagine
Giphy

1.
Obțineți aceeași pagină la începutul relației

Știi bubblele la începutul unei noi relații, când tu și noul tău S.O. nu se pot obtine suficient de unul pe celalalt si esti in fruntea acelui sentiment “eu si tu impotriva lumii”? Apoi, realitatea lovește. Ai nevoie de prietenii tăi, ți-e dor de orele tale de rotație săptămânală și poate că într-adevăr există ceva la vechea zicală a absenței, făcând inima să se înmulțească … Dar, mai degrabă decât să curgă brusc curcanul în timpul tău împreună, să ai o conversație despre ceea ce viața socială a fost ca înainte de a te întâlni și cum vrei să continue ca un cuplu.

“Acest lucru este total subiectiv. Unii oameni au nevoie doar de câteva ore pe lună pentru a face lucruri separate, alții au nevoie de câteva ore pe săptămână”, explică Scott Brown, sexul guru al sexpressed.com. “Aceasta este una dintre acele conversații care ar trebui să aibă aproape de începutul relației: Cât timp să faci alte lucruri este suficient pentru fiecare persoană? Evident, dacă o persoană vrea o tona de timp în afară și cealaltă vrea aproape deloc, asta va cauza probleme serioase pe drum. “

2. Nu fa-o a Lucru

Dacă știți că el este încă încăpățânat în legătură cu trimiterea de mesaje către prietenii lui sau dacă l-ați urmărit să-l lovească cu soțul unui prieten și ști există o prietenie reală în procesul de luare a deciziilor, trebuie să vă mențineți bine. Îți place să fii nenăscut? Nu? Credeți-ne, și soțul dvs. nu are. “În cele din urmă, facerea de prieteni este responsabilitatea lui”, spune Charlee Brotherton, expert în relații și CEO al executivului Matchmakers. “Mai degrabă decât să-i răsuciți brațul pentru a face planuri, să luați în considerare mai multe activități de grup și să-i invitați pe soțul dvs. să-și stabilească prietenia până când este mai natural să inițieze planuri unul cu celălalt”.

Altceva ce trebuie să-ți amintești – femeile descoperă că poartă pantofi de aceeași mărime și devin bestii instant. Baietii nu se simt asa de confortabili atat de repede. “Acest lucru este în parte pentru că oamenii sunt învățați să fie mai competitivi, există un întreg dans de dimensionare unul pe celălalt până ce se întâmplă înainte de a le scăpa de gardă și de a decide să fie prieteni”, explică Brotherton.

3. Dați-i un impuls silențios în direcția cea bună

Uneori, este bine să iei lucrurile în mâinile tale – atâta timp cât ești discret. “O modalitate simplă de a face acest lucru este de a găzdui un BBQ sau o cină. Creați o listă de oaspeți fabuloasă, care are o gamă largă de oameni care sunt interesante și ar putea fi o introducere minunată pentru tipul dvs.”, spune Chenoa Maxwell, CEO și fondator de Live Limitlessly. “Invinge ajutorul lui si activeaza soiree ca o echipa, asa ca se simte investit in asigurarea ca oaspetii sunt logoditi si se simt grozavi”.

O altă cale minunată de a iniția misiunea de a găsi prietenul este să te ridici și să devii activ. Maxwell sugerează că mergeți în parc, mergând la câine, dacă aveți un puști și, dacă sunteți activi fizic, vă alăturați unei ligi de agrement care se potrivește interesului dvs. atletic. Ideea este să ieșiți din balon și să angajați oameni noi.

4. Dar fii foarte transparent

Dacă intenționați să semnați soțul dvs. pe un site social sau să-l stabiliți într-o “întâlnire orb” cu soțul unuia dintre prietenii dvs., nu o faceți fără consimțământul lui. Aceasta nu este o competiție romă subțire, încât se va “sfârși drăguț”. “Cel mai bun mod de a socializa soțul dvs. este să evaluați în mod constant motivele dvs. Nimeni, în special partenerul nostru, nu vrea să fie jucat și manipulat, îi face să se simtă nebuni și este dementă”, spune Dr. Paul Hokemeyer, AKA ” Familie terapeut. “

Și dacă soțul tău găsește un alt tip pe care-l place cu adevărat, nu face nimic, spune Brotherton. “Lasă-l să știe că ești fericit că se înțeleg și că vrei să-ți faci planuri pentru ca toți să stea acolo, în cele din urmă, ei vor lovi punctul de legătură, dar vor fi pe linia lor de timp – nu pe a voastră”.

imagine
Giphy

5. Nu o lua așa de serios

“Umorul mereu luminează lucrurile, este mult mai bine decât ciuma”, spune Brotherton. “Puteți face o glumă de genul:” Ai vorbit cu Tom în ultima vreme, sau joci din greu pentru a obține? ” Armatura pozitivă este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a încuraja comportamentul potrivit. ” Dacă soțul dvs. ajunge la un prieten, faceți-l ușor. Lăsați-l să aibă casa să privească jocul în timp ce mergeți să conduceți comisioane. Sau luați copiii noaptea și nu-l apăsați pe cât de târziu intenționează să stea afară. “Aceasta va face mai distractiv pentru el și arăta că sunteți de susținere”, spune Brotherton.

6. Dă-i darul socializării

Nu știu ce să-ți iau tipul pentru următoarea zi de naștere? Cumpărați-i un membru într-o sală de gimnastică sau un pachet de cursuri pentru o activitate despre care credeți că ar putea fi în. Frumusețea este că îl pune în poziția de a întâlni oameni noi, fără să-l facă să se simtă înființat. “Încercați să alegeți ceva pe care el și-a exprimat deja interesul, astfel încât să nu înceapă prea mult din zona de confort. El va avea un timp mai ușor de a face prieteni dacă se distrează și se simte încrezător”, recomandă Brotherton. “Dacă e un băț în noroi, poți planifica activități ca un cuplu – să iei lecții de navigație sau de tenis, să faci lucrurile împreună și înainte de a-și da seama că va întâlni noi potențiali prieteni”.

imagine
Giphy

7. Accidentați-vă Eul

Gândiți-vă la modul în care vă simțiți când soțul dvs. anunță că petreceți întregul weekend cu părinții săi. Anulați tot ce se află în cărți – sunteți plecată la terenuri, indiferent dacă vă place sau nu. Este infuriant și o rețetă pentru resentimente. Dar dacă soțul tău spune: “Ar însemna mult pentru mine dacă te-ai ruga să vii să-mi vizitezi părinții în acest sfârșit de săptămână”, e greu de spus sau nu te lupți. De ce? A spus că are nevoie de tine și că faci asta pentru el. Același concept funcționează atunci când vine vorba de a-ți găsi soțul la bord cu viața ta socială ca un cuplu.

“Cel mai bun mod de a mângâi ego-ul omului și de a-l avea la bord cu planul nu este nici manipulare, nici mandate, nici să-i spună:” Dragă, clar programul tău de sâmbătă, ți-am făcut planurile “, spune Maxwell. “Să-i dați seama că vă iubești timpul și atenția pentru că participarea la acea petrecere, eveniment sau sesiune de antrenament este importantă pentru dvs. Acest lucru îi oferă posibilitatea de a lua decizia de a vă sprijini și de a vă îmbogăți cu planul. .“

8. Discutați-l

Adevăr? Este sănătoasă atât pentru tine cât și pentru soțul tău dacă nu funcționezi ca niște gemeni uniți. Dar dacă viața voastră socială este asemănătoare cu cea a lui Taylor Swift, în timp ce el este marginalizat, cea mai ușoară cale de a ajunge la fund este doar să întrebi. “Ajutați-l să vă deschidă mai întâi.” De ce “este esențială aici: partenerul dvs. nu vă poate spune întregul adevăr despre ceea ce îl deranjează”, explică antrenorii de relații certificate Dr. Carmen Harra și fiica ei Alexandra. “Am avut o femeie care era foarte îngrijorată de faptul că soțul ei a rămas în permanență acasă. Când la întrebat în cele din urmă ce era într-adevăr greșit, a ezitat, dar apoi a recunoscut că se simțea inferior prietenilor săi: toți erau slabi, în formă și în formă în timp ce soțul ei era supraponderal și nefericit cu el însuși, nu avea nici o idee că aceasta este sursa problemei soțului ei – ea credea că greutatea era strict “problema femeii” – așa că a promis să-l ajute să pară la fel de bine, decât prietenii săi, găindu-i mese sănătoase în porții decente, și-a adus soțul un membru în sala de gimnastică și, în timp, a început să simtă – și să se uite – mult mai bine și a simțit dorința sănătos de a se alătura prietenilor săi în timpul ieșirilor lor.

9. Căutați steaguri roșii – doar în caz

Ce faci dacă ați încercat totul și soțul dvs. este mai bine familiarizat cu Xbox Live decât cu ființele umane? Maxwell spune că există trei semne pentru a căuta dacă soțul dvs. nu este deschis deschis la noi prietenii: O problemă ar putea fi depresia – căutați o lipsă de energie și entuziasm în general. Ar putea fi o lipsă de încredere generală generală. Este el ofițer de oameni noi și experiențe noi? Dacă da, este un steag roșu clar. Și dacă perspectiva schimbării sau ceva nou lasă soțul tău să se retragă sau să se închidă, ar putea fi anxietate. “Dacă oricare dintre aceste trei steaguri roșii este prezent, o conversație serioasă cu soțul dvs. este o necesitate și un profesionist în domeniul sănătății mintale poate fi răspunsul aici”, spune Maxwell.