Cei mai buni soți din America!

Cea mai tare Husbands Winner

Courtesy of Subject
Mai mult de 2.000 de hubbies au intrat în concursul nostru de soțiile lor anul acesta – atunci 18.000 dintre voi ați votat câștigătorii. Favoritele tale au avut povesti uimitoare ca fotografiile lor. Emisiunea noastră anuală pentru bărbați și căsătorie nu a fost niciodată mai inspirată.

Cea mai tare Husbands Winner

Courtesy of Subject
Câștigătorul: Nate Miller

Vârstă: 37

Oras natal: Ankeny, IA

Ocupaţie: Contractant

Familie: Căsătorit 13 ani cu Denise; tatăl lui Caden, 7 și Sophia, 5

Nu lăsa ochii aceia dulci albastru să te păcălească: Nate Miller are o parte sălbatică. “Am fost un băiat rău în colegiu, mereu petrecând, băut și luptând”, spune el. Și – cântă-l, Johnny Cash – tot ce avea nevoie era dragostea unei femei bune să-l facă drept. “De îndată ce l-am întâlnit pe Denise, notele mele s-au ridicat, am încetat să provoace atâtea probleme și m-a dus la biserică. Ea primește 100% din credit pentru că mi-a făcut o persoană mai bună”. Nu suntem surprinși; ea a fost destul de inteligentă pentru a ști că tipul ei a avut ceea ce este necesar pentru a câștiga acest concurs, și net pe cei doi o excursie gratuită la St. Croix!

Fierbinte husbands winner

Courtesy of Subject
Câștigătorul: Nate Miller

Proiectul de îmbunătățire a Nate a durat aproximativ doi ani, după care a propus. “N-am meritat niciodată pe cineva ca ea și m-am simțit ca și cum aș fi avut noroc că a vrut să fie cu mine, trebuia să mă asigur că va rămâne”, spune el. Nate remarcă faptul că Denise a răsturnat un patch prematur că nu a văzut prea mult din el: “În primii câțiva ani de căsnicie, am lucrat două slujbe, încercând să-mi aduc afacerea contractantă de la sol. 6 pm, mâncați cina, apoi lucrați la case până la ora 3 dimineața Denise a fost întotdeauna de susținere și sa simțit atât de bine că mi-a avut spatele. Din fericire, el excelează în a-și arăta aprecierea. Pentru cea de-a cincea aniversare a cuplului, el a cumpărat-o pe Denise, mașina ei de vis – un Mustang din 66, iar pentru al 13-lea, a surprins-o cu o ceremonie de jurământ-reînnoire în mijlocul unei călătorii de camping. “Am mers la vârful unui deal și el a întrebat:” Vrei să te căsătorești cu mine din nou? “, Spune Denise. “M-am întors și a fost pastorul nostru, familia și toți prietenii noștri cei mai apropiați. Avea chiar și o cravată de mătase pentru el și pentru fiul nostru, și un buchet pentru mine și fiica noastră”.

Fierbinte husbands winner

Courtesy of Subject
Câștigătorul: Nate Miller

Nate păstrează dulceața chiar și atunci când nu există o mulțime adunată să se uite. “Se va strecura din pat în dimineața zilei de sâmbătă și va face micul dejun pentru copii în timpul somnului”, spune Denise. “Și o dată pe săptămână, el mă aducă acasă un caramel macchiato din Starbucks. El spune că se simte prost pentru a ordona, dar o face oricum!” El nu-și arată iubirea prin cofeină și somn (deși, băieți, asta e intru totul monedă acceptabilă în jurul valorii de aici) – este, de asemenea, un tată de mâine pe tatăl la 7 ani, Caden și Sophia de 5 ani. “El face totul cu ei”, spune Denise. “Se va lupta pe podea, va antrena echipele și va face baie și poveste.”

Viața domesticită a lui Nate e departe de zilele lui de naștere, dar nu ar avea alt mod. “M-am considerat întotdeauna un tip dur – obișnuiam să mă plictisesc, hainele mele sunt întotdeauna murdare și am mâini mânuite, dar în zilele noastre, un soț și un tată bun mă fac mai mult decât un bărbat alte lucruri.”

Fapt amuzant: “Dacă nu-mi pot scoate copiii din pat dimineața, am bătut-o cu ei … în lenjeria mea”.

Fierbinte husband runner up

Courtesy of Subject
Runners Up…

Jason Gruenenfelder, 26


Oras natal: Blanchardville, WI

Ocupaţie: Fermier de lactate

Familie: Căsătorită 2 ani cu Kris; Primul lor bebeluș este datorat în luna martie

Soția ta ne-a spus că munca ta la fermă îți lasă un apetit impresionant! Mănânc vacile la 4:30 dimineața și mă întorc acasă în jurul orei 7:00. – Deci mi-e foame mereu. M-am hrănit cu o pizza înghețată înaintea lui Kris și am mers la o întâlnire și apoi am luat o cină plină cu ea.

Care e cel mai tare lucru despre Kris? Urechile ei ies la iveală și cred că e drăguț. Într-o zi în liceu – înainte să o cunosc – ea a umblat și am citat filmul Joe Dirt la o prietena: “E așa de bine. Într-o zi, o să mă căsătoresc cu fata aia.” Opt ani mai târziu, chiar am făcut-o.

Primul tău copil este datorat luna viitoare. Ce te așteaptă cel mai mult să fii tată? Văzând ce va fi o mare mamă Kris. Vreau o grămadă de copii și am spus-o: “Sigur, putem avea o grămadă – îmi pot face toate treburile la fermă!”

Aveți talente ascunse? Mă pricep la micul dejun. Voi face clătite de ciocolată, ouă, vafe și o tonă de slănină. Apoi termin până nu poate mânca Kris. Într-o zi voi ajunge, probabil, la 350 de lire sterline și voi pune în discuție acest articol din reviste și voi spune: “Am fost cel puțin decent!”

Fapt amuzant: “Mă mănânc înghețată vanilie cu fiecare masă – chiar micul dejun.”

Fierbinte husbands runners up

Courtesy of Subject
Runners Up…

Donovan Facey, 51


Oras natal: Thornton, CO

Ocupaţie: Arhitect de rețea pentru IBM

Familie: Căsătorit 3 ani cu Bonnie; tatăl lui Danielle, 21; tatăl vitreg al lui Ashley, 25, Stephanie, 25, Ryan, 24 și Chris, 22

Tu și Bonnie te-ai întâlnit on-line și apoi ai întâlni prima întâlnire față-în-față pe o plajă din Jamaica. Ce a fost acea ca? Când am văzut-o pentru prima dată, eram un goner. Era cea mai frumoasă femeie pe care o văzusem vreodată.

Știai că ea a fost imediat? Am facut. Am trăit la o mie de mile distanță și patru luni după ce ne-am întâlnit am condus cele 16 ore de la Denver la Spokane, WA, într-o furtună de zăpadă, să o duc în Colorado. Am spus: “Nu pot fi fără tine, vin să te iau”.

Cum ați propus? Bonnie iubește pentru magazin, iar magazinul său preferat este Macy’s. I-am rugat-o pe mama să o aducă acolo și a anunțat serviciul clienților de la interfon că ar trebui să raporteze la vârful escalatorului, unde așteptam cu un inel. Era nervoasă că avea probleme cu magazinul!

Ceea ce conduce pe Bonnie mai nebunesc despre tine? Am o furie groaznică. este nu o calitate bună.

Deci, ce credeți că face soțul fierbinte? Să-i lase soția să știe că ea este prima. Un soț bun știe să facă soția sa să se simtă ca singura femeie din lume.

Fapt amuzant: “Show-ul meu preferat este Casa Vânătorilor Internaționali.”

Fierbinte husband runner up

Courtesy of Subject
Runners Up…

Jim Romano, 34 de ani


Oras natal: West Palm Beach, FL

Ocupaţie: Producător de video

Familie: Sa căsătorit 10 ani cu Kristie; tatăl lui Angelina, 6

Când ai avut-o pe fiica ta, Angelina, ai devenit tatăl tău. Ce e asta?? A fi tată este cel mai mare lucru care mi sa întâmplat vreodată. Kristie nu era gata să trimită Angelina la îngrijirea de zi și intenționa să renunțe la slujbă ca să rămână acasă. I-am spus că a muncit prea mult pentru a face asta, așa că am făcut-o.

Care e cel mai nebunesc lucru pe care tu și Angelina l-ați făcut împreună? Într-o seară, ne plimbam în centrul orașului Disney și am văzut o fântână. Am intrat, îmbrăcați în totalitate și am fost înmuiați. A fost o explozie!

Ați avut probleme grave de sănătate. Poți să ne spui despre asta? Am boală rinichi policistă și am primit un transplant de la cel mai bun prieten al meu în septembrie. A fost o perioadă atât de dificilă – și cu atât mai mult cu cât este stresant să știi că cineva pe care o iubești îți riscă viața pentru a salva pe a ta. Kristie a înțeles și ea a fost piatra familiei noastre. Ea a aranjat trei fonduri și chiar a fost testată pentru a vedea dacă ar putea dona a ei rinichi.

Care e cel mai puțin fierbinte despre tine? Picioarele mele. Arătau ca niște mâini gorile gigante – și asta e nu frumos.

Fapt amuzant: “Sportul pe care sunt cel mai bun la mingea Wiffle. Serios, îmi place!”

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4