imagine

Getty

Spunând “eu fac” este partea ușoară, dar cu aceste 10 sfaturi de experți, întreținerea relațiilor abia se simte ca munca.

imagine

Namie Genkin

O îmbrățișare, un sărut, cel puțin un zâmbet – se simte ca un nebun. Dar suntem atât de prinși în cina de coacere, verificând e-mailurile, ajutându-vă cu temele – că, de obicei, o atingere este primul lucru care trebuie să meargă. “Opriți ce faceți și recunoașteți-vă când vă întâlniți întâi după o zi lungă”, spune Andrea Syrtash, autorul Împușcați soțul (cu soțul). “Setează tonul pentru o seară mai bună, mai conectată. Ar putea să dureze doar cinci secunde, dar trimiteți mesajul că partenerul dvs. este o prioritate în viața dvs. și că o veți recunoaște”. Fără atingerea fizică și conexiunea personală pe care o provoacă, riscați să deveniți colegi de cameră, mai degrabă decât iubiți.

imagine

Getty Images / Namie Genkin
Lista de verificare a căsătoriei – pagina 2

“Cel mai important element de a face o relație de lucru este lucrul în echipă”, spune dr. Tina Tessina, Ph.D., autorul Bani, sex și copii: Opriți lupta împotriva celor trei lucruri care vă pot distruge căsnicia. “Dacă jucați război unul cu altul, nu veți ajunge nicăieri, dar ca parteneri, puteți să realizați orice.” Toată lumea iubește o echipă bună – uită-te la modul în care ne-am încurcat cu toții peste Cupa Mondială. Adu-ți un pic de spirit în tine relaţie. Ar putea fi la fel de simplu ca și aderarea la liga locală de bowling și de a face tricouri care spun “Echipa Smith”. “Redarea acestei mentalități in-it-together amplifică legăturile dintre relația dvs.”, adaugă Tessina. Deci, atunci când vine vorba de o agitație într-o problemă serioasă, cum ar fi finanțele, veți fi pompați pentru a ajunge pe aceeași pagină.

imagine

Namie Genkin
Lista de verificare a căsătoriei – pagina 3

Da, ai citit asta. Gândiți-vă: știți că nu este suficient să-i spuneți unui copil: “Te iubesc, tu ești cel mai mare”. Trebuie să fii specific și să te concentrezi pe sarcina reală pe care au realizat-o, cum ar fi: “Ai făcut o treabă bună la masa” sau “ai fost atât de curajos să-i spui prietenului tău că ți-a rănit sentimentele”, spune Harriet Lerner, Ph. D., autor al Regulile căsătoriei. Aceeași logică se aplică sotului tău – complimentele clare-cristalină merg mult mai departe decât vagițele verbale pe spate. “Vorbind cu specificul, încălzi lucrurile și le permite partenerului să știe De ce îl admirați cu adevărat “, ajutând la consolidarea unei conexiuni reale, adaugă Lerner.

imagine

Namie Genkin
Lista de verificare a căsătoriei – pagina 4

Sună ca un oximoron, dar după ce noutatea noii relații se desprinde și orarele devin mai nebunești, este mai greu să găsești timp pentru a face sex. Deci, tratați ocupați ca orice alt lucru important și puneți-l în calendar. “Programarea sexului poate fi nesexistă, dar asta nu înseamnă că actul în sine trebuie să fie nesecat”, spune Syrtash. “Alegeți-vă un timp, apoi construiți-o, flirtește-te când vă pregătiți pentru muncă, trimiteți un text plin de băutură în mijlocul zilei, vă puteți distra cu ea”. Multe cupluri sunt împotmolite în practică și uită să țină jocul în viață. Nu fiți acei oameni.

imagine

Namie Genkin
Lista de verificare a căsătoriei – pagina 5

Ani în viața căsătorită, este ușor să uitați uneori De ce ați spus “eu” – pentru că vă împărtășiți valorile de bază despre ceea ce sperați să ieșiți din viață. Așezați un memento vizuală a acelor idealuri undeva în casa dvs. “Afișăm o farfurie dintr-o excursie în Mexic, care spune” Dragoste, bani, fericire – și timpul să le bucurăm “, spune Tessina. “De fiecare dată când ne uităm la asta, ni se amintește că nu suntem aici pentru a ne certa sau a lupta cu vreunul dintre lucrurile prostești. Suntem aici pentru a ne face o viață bună pentru noi înșine”. Conectați-vă la Pinterest și găsiți motto-ul care funcționează cel mai bine pentru dvs. și partenerul dvs., închideți-l și nu uitați să încetinești și să apreciezi mesajul din când în când.

imagine

Namie Genkin
Lista de verificare a căsătoriei – pagina 6

Uneori este inevitabil – și de aceea comunicarea este totul, spune Syrtash. – Nu o vei face mereu fi pe aceeași pagină. Parteneriatul este de compromis. “În unele cazuri, este posibil să nu obțineți rezultatul exact pe care îl aveți vreau, dar ar trebui simți ca și cum ai fost auzit și că perspectiva ta era apreciată. “Aveți nevoie de doi șoferi pentru a conduce o relație înainte”, adaugă Syrtash. “Nu ar trebui să fie o persoană care să spună:” Totul se întâmplă cu mine “. Dar, uneori, cineva trebuie să ia roata atunci când cealaltă persoană nu este destul de puternică sau problema este mai importantă pentru unul dintre voi “. Respectarea comunicării este esențială, ca și continuarea conversației, pentru că ați putea găsi un teren comun, chiar și atunci când nu credeți că veți dori.

imagine

Namie Genkin
Lista de verificare a căsătoriei – pagina 7

Fiecare femeie a încercat să aibă o conversație serioasă cu un bărbat care nu va merge acolo. Și asta pentru că oamenii nu trebuie să se exprime în felul în care fac femeile. Nu este că soțul dvs. nu dorește să rezolve o problemă cu dvs., dar având o inimă trasă de inimă poate să vă simți groaznic la el, spune Lerner. “Uneori, vinovatul este numărul mare de propoziții și intensitatea vocii noastre, nu supraîncărcați circuitele, încetiniți discursul și micșorați volumul.” Când aveți o critică de făcut, eliberați-o în trei propoziții sau mai puțin “.

imagine

Namie Genkin
Lista de verificare a căsătoriei – pagina 8

Arguingul este absolut sănătos. Ce poate fi problematică este cum te descurci. Când suntem furioși, avem tendința de a fi impulsiv și de a spune lucrurile pe care le regretăm. Pentru a evita luptele distructive, mențineți accentul pe problema la îndemână, în loc să asasinați caracterul soțului. “Când chemați pe cineva leneș pentru că nu faceți feluri de mâncare, le puneți imediat în defensivă”, spune Syrtash. “În schimb, includeți-vă în ecuație și spuneți:” Sunt supărată că bucătăria este o mizerie. Ce putem face pentru ao rezolva? ” Și săriți cuvintele care conferă generalizări masive, cum ar fi mereu sau nu. Când le folosiți, nu permiteți schimbarea. “

imagine

Namie Genkin
Lista de verificare a căsătoriei – pagina 9

Femeile sunt fixatori. Vrem să știm ce se întâmplă mai repede, ca să putem face mai bine. Dar soțul dvs. nu este neapărat așa, așa că atunci când este stresat, nu apăsați, spune Lerner. “Dacă urmăriți un distanțator, se vor distanța și mai mult. Este mult mai probabil să se îndrepte spre tine când are cameră de respirație”. Fiți răbdători, lăsați-l să vină la voi și dacă căutați sprijin, nu faceți imediat judecăți. Mulți oameni apreciază critica în stadiul incipient al unei relații, dar devin mai alergic la aceasta în timp “, adaugă Lerner. “Nimeni nu poate supraviețui într-o căsătorie – cel puțin nu fericit – dacă se simte mai judecat decât admirat”.

imagine

Getty Images / Namie Genkin
Lista de verificare a căsătoriei – pagina 10

In acest Lean In lumea, ați crede că am fi dat seama cum să împartă sarcinile de uz casnic 50-50. Dar există încă o șansă bună că nu este cazul în casa ta. “Uneori femeile lasă lucrurile să se manifeste și devenim pasiv-agresive”, spune Syrtash. “Bărbații preferă o abordare mai directă, deci spuneți:” Bine, haideți să abordăm acest lucru. Iată ce trebuie făcut. “” Majoritatea bărbaților doresc să facă parte din soluție, deci dacă soțul dvs. are nevoie de un pic mai mult, recompensa pe linie. “Încercați să-i spuneți că, dacă face mai multe feluri de mâncare, va fi mai fericit în pat – Pun pariu că veți vedea o corelație”, adaugă Syrtash.