imagine

Getty Images

Taye Diggs se aruncă adânc în găsirea fericirii după divorț și joacă un polițist plin de durere pe noul său spectacol TNT, Crima în prima.

REDBOOK: Nu ești polițist, dar tu avea au luptat împotriva crimei. Nu te-ai ocupat de cineva care a intrat în casa ta?

Nu intra destul de bine, dar încerca. Micul meu [fiul Walker] a fost acasă, așa că instinctul tatălui meu a preluat și l-am urmărit. M-am răcit în acest moment, dar după aceea mi-am dat seama ce ar putea s-au întâmplat – atunci a apărut frica.

RB: Personajul tău, Terry, are o soție bolnavă terminală, iar în primul episod îl pierde la muncă. Te-ai străduit vreodată să o ții împreună la locul de muncă?

Bună, da. Sunt o persoană fericită, dar când mă confrunt cu greutăți, sunt consumate. Trebuie să învăț să-mi difuzez corect emoțiile.

RB: Internetul sa rupt practic la sfârșitul căsniciei de 10 ani cu Idina Menzel. Ai fost surprins de faptul că toată lumea a fost atât de incomodă?

Aș fi mințit dacă aș spune că nu sunt momente când m-am gândit, Oh, omule, oamenii vor pleca [dacă ne vom despărți]. Poate că au crezut că e drăguț că ne-am întâlnit Chirie. Nu au existat multe cupluri ca noi în comunitatea de teatru – și eu ști nu există o mulțime de artiști la fel de talentați ca ea … și atunci aveți întreaga chestiune mixtă [rasă]. Era ușor pentru oameni să ne rădăcineze. În acest moment, încă încercăm să ne dăm seama de multe lucruri, pentru că suntem pe coaste diferite și fiul nostru îmbătrânește.

RB: Așa este, Walker este 4. Care este cea mai bună parte a părinților lui și care este cea mai provocatoare?

Cea mai bună este să-i văd expresia pe față atunci când îl iau de la școală – așa cum spune el “Tati” nu are nimic de-a face cu nimic. Atunci cele mai dure … bine, în ultima vreme, pleacă la muncă când știu că trebuie să fiu departe de el mai mult de câteva zile. Și doar vulnerabilitatea. E ciudat: poți să faci indiferent de cu propria ta viață, dar când vine vorba de altcineva, cine e sângele tău, e un nivel de vulnerabilitate pe care nu l-am avut – că nu sunt încă pregătit pentru.

RB: Când ai vizitat ultima dată REDBOOK, Walker a fost super în dinozauri. Este încă adevărat?

Oh, 100%! Singurul mod în care va juca sportul este dacă pretindem că mingea este un ou dinozaur. – Trebuie să luați oul la mama! Trebuie să o acționeze.

– A spus lui Kate Sullivan