Viața reală a soțiilor NASCAR

Nascar Wife Samantha Busch

Ben Baker

Samantha Busch își scoate tocurile de la Prada, ajustează vârful costumului fără bretele și urcă o scară metalică îngustă. Un grup de fani de la NASCAR își înclină camera în sus pentru a obține poze ale călătoriei sale în partea de sus a transportorului – un camion masiv care găzduiește mașina de curse a soțului lui Kyle Busch și echipajul său. Samantha își alunecă din nou pantofii ca un val de fum de la burgeri care se roteau sub ochi în fața ei. “Mă simt ca și cum voi cădea peste ea”, spune ea, ținând un suport metalic pentru sprijin, “dar asta este atât de distractiv!

În spatele ei, mașina lui Kyle zboară în jurul pistei, alături de alți 42 de șoferi de la Richmond International Raceway din Virginia, făcând un buzunar asurzitor. Este doar o alergare practică; de data aceasta maine, 90.000 de fani se vor imbraca in vestitorii de metal pentru cursa numarul noua (din 36) in seria Sprint Cup NASCAR. Mulțimea pentru această cursă unică, nu atât de specială, va rivaliza cu cea care a participat la ultimul Super Bowl, și asta e tipic. NASCAR se mândrește cu mai multe evenimente sportive de top decât cu oricare altă liga sportivă din țară, iar 100 de milioane de telespectatori continuă la televizor.

Samantha se uită pe pistă pentru o clipă, apoi se întoarce și își freacă părul. Când fotograful lui REDBOOK îi cere să zâmbească, ea se aprinde ca un lucru natural – pentru că este. Acum 25, ea la cunoscut pe Kyle acum patru ani când a lucrat ca model la o pistă din Indiana, statul ei de origine. Cei doi s-au căsătorit în ajunul Anului Nou, cu o rochie bejeweled realizată la Dubai pentru Samantha, un tort de cinci picioare și un echipaj de camere din rețeaua de stil care se află în spatele.

Cuvântul scapă că Samantha este pe transportor, iar unele dintre nevestele altor șoferi încep să-și trimită reciproc texte despre spectacol. Uitați că și ei au fost odată noi în The Pit – locul în care au fost parcate autoturismele, autocamioanele și autocarele șoferilor. Samantha este perceptibilă, cu un machiaj perfect și o scindare care nu poate fi reală. (Ea nu este timidă în ceea ce privește slujba: “Oh, haideți”, spune ea. “Cred că un orb ar ști asta.”) Pentru Samantha, unul dintre cei mai tineri dintre ceea ce spun fanii WAG (soții și prietenele) pe drum este proaspăt și strălucitor, cum ar fi diamantul cu dimensiunea ochiului pe deget. “Suntem un circul care călătorește la 10 luni din an”, notează cu bucurie. “Este o familie mare”.

Și asta arată exact ciudățenia vieții ca soție a NASCAR: Timp de 40 de weekend-uri în fiecare sezon, ei trăiesc în parcul RV cel mai bogat din lume. Soferii, datorita castigurilor si tranzactiilor cu sponsorii lor, au castigat bani grasi – in 2010, Forbes a raportat că Kyle Busch a câștigat 13 milioane de dolari, în timp ce cei mai cunoscuți șoferi, ca Jeff Gordon, pot dubla dublu – dar, timp de trei zile, din orice săptămână de curse, își parchează casele într-un lot închis, scuipând unul de celălalt. Restul timpului, cei mai mulți locuiesc în și în jurul Mooresville, NC, o suburbie luxuriantă, dar adormită din Charlotte, plină de vile de piatră cu drumuri lungi și piscine în formă de rinichi din spate. Este frumos, dar este un oraș de companie – un oraș mic care trăiește la cel mai puțin dureros.

Nascar Wife Nicole Biffle

Ben Baker

În timp ce unii dintre soți se consideră prieteni, nu reiau exact Steel Magnolias în Pit. “Cum poți să fii prieten cu cineva când îi urăști pe soțul ei?” întreabă Connie Montoya, 33 de ani, soția pilotului Juan Pablo Montoya. NASCAR operează pe un sistem de puncte, ceea ce înseamnă că fiecare cursă poate schimba rangul șoferului și îl poate muta mai aproape de (sau mai departe) de finale. Vino în toamnă, doar cei 12 din cei 43 de șoferi care se află în top se îndreaptă spre “Chase”, versiunea NASCAR a World Series. Este fiecare om pentru el însuși; chiar și conducătorii auto care se deplasează pentru aceeași echipă sau proprietar au sponsori separați. Pentru soți, asta înseamnă că soțul tău trebuie să-ți bată soțul prietenului tău pentru a reuși la slujba lui.

Clădirea și concurența ar putea rupe nervii fiecărei femei, însă soțiile șoferilor ar fi trebuit să nu lase să se arate: femeile reprezintă aproximativ 40% dintre urmașii NASCAR și fără șoferi de sex feminin în seria Cup, WAG-urile sunt următorul lucru bun. Se așteaptă ca aceștia să fie un partener perfect și perfect manichiurit, sponsorizați cu bucurie și zâmbind pentru fanii care plătesc bani mari pentru a rătăci The Pit, chiar dacă soții lor își revin motoarele și se pregătesc să ia curbe la 180 de mile pe oră.

Samantha se plimba în toată atenția. Dar întreabă-o pe Nicole Biffle, 35 de ani, soția șoferului Greg Biffle, și, practic, se răzbună. “Aceasta este slujba soțului meu”, spune ea. “Am ajuns să trăim o viață fantastică, dar nu este vorba despre mine, ci despre el”. Chiar și astăzi, în calitate de stilist, îi face machiajul pentru un film REDBOOK, Nicole arată un amestec de emoție și amuzament. “Ultima dată când am făcut machiajul meu a fost nunta mea, și înainte de asta, balul”, spune ea. – Pun pariu că Samantha a fost obișnuită cu asta, nu-i așa?

Nicole se așează pe canapea în autocarul spumos, complet cu pardoseli din marmură în bucătărie, tapițerie din piele cremoasă și un raft de vin de la podea până la tavan, care arată ca un lucru pe care îl vei găsi într-un bar Vegas de înaltă calitate . Dar, dacă telegraful interior este de lux de cinci stele, scena din fața oricărei case de acționare a unui șofer este o parcare simplă. Liniile albe pe asfalt iau locul gardurilor de prăjit, câinii dorm în umbra, iar când gunoaiele încep să miroasă, soțiile o lugau în cutiile de gunoi comunale. Astăzi, Greg stă în aer liber pe un scaun pliabil, urmărind un televizor cu ecran plat (care este, într-o oarecare măsură uimitor, instalat pe in afara din casa lor auto), relaxat ca un tata suburban în curtea lui.

Nicole și Greg s-au întâlnit când era la facultate. Nu a fost chiar uimită de statutul său de șofer de camion rasă (ligile minore de curse), dar la dat oricum. Ei s-au căsătorit în 2007, iar primul lor copil este în luna iulie. “Sper că am copilul într-o marți, pentru că Greg va concura în această sâmbătă”, spune Nicole, atingându-și burta. – Și nu știu ce o să fac dacă e colici, pentru că nu prea are loc aici și Greg are nevoie de somnul său înainte de o cursă.

Nicole a studiat pentru a fi profesor de școală elementară, dar odată ce ea și Greg au devenit serioase, ea a lovit drumul cu NASCAR. “A fost singurul mod in care l-as vedea”, spune ea. De atunci, ea și-a concentrat energia asupra Fundației Greg Biffle, care oferă granturi pentru a nu ucide adăposturile de animale la nivel național. Ea este pasionată de caritate, dar recunoaște, “îmi dă ceva de făcut”. În mod similar, Samantha lucrează pentru Fundația Kyle Busch, ajutând la strângerea de bani pentru casele de copii din întreaga țară, în timp ce preda cursuri online pentru o diplomă de master în psihologia industrială-organizațională. Ea intenționează să o folosească pentru a ajuta la administrarea angajaților din Motorsports Kyle Busch. “Nu are sens să lucrăm pentru o altă companie. Programul lui Kyle este ceea ce se învârte în viața noastră”, explică ea.

Nascar Wife Delana Harvick

Getty Images pentru Nascar

DeLana Harvick, de 38 de ani, soția șoferului Kevin Harvick, este mai implicată decât majoritatea: a primit recent Jurnalul de afaceri“Femeile în afaceri” ca co-proprietar al lui Kevin Harvick Inc., care desfășoară echipe la toate nivelurile NASCAR. Ea este la fel de ocupată ca soțul ei, care face parte din motivul că nu au avut copii – nu acum, în timp ce Kevin este, în esență, indisponibil pentru o bucată mare de săptămână. “Sunt nu o fac singură “, spune ea.

DeLana nu este considerată domnișoara Congenialitate între soți sau, altfel, altcineva. “Sunt portretizată ca fiind disprețuitoare și aspru, și pot fi”, spune ea din spatele căruței lui Kevin, perindându-și frunza de păr galben-blond. Ea nu este una cu care să fii încurcat, deși pare să se bucure de ea atunci când o face cineva. Anul trecut, șoferul Joey Logano a făcut o săpătură post-curse la Kevin, spunând: “Soția lui poartă hainele în familie”. Este adevărat, într-un sens literal: Spre deosebire de celelalte soții, care stau în Pit Row, îmbrăcați în bluze și tocuri, DeLana poartă acelasi luminator ca și echipajul lui Kevin. În ziua următoare, DeLana a dezarhivat-o pentru a dezvălui un tricou care a spus: “I-am îmbrăcat pe FIRESUIT în această familie și mii au imprimat mai multe. Încasările beneficiază de Fundația Kevin Harvick, care îi ajută pe copiii cu risc sporit și oferă burse sportivilor tineri. Până în prezent, Tees au ridicat peste 30.000 de dolari.

DeLana a crescut în curse – tatăl ei a fost șofer – și are o viziune deosebit de clară asupra dezavantajelor vieții NASCAR. Pentru unul, există pericolul fizic. Kevin sa aflat în ligile minore până în 2001, când a fost selectat de echipa sa pentru a lua locul lui Dale Earnhardt în seria Cup, după ce șoferul legendar a murit într-un accident la Daytona 500. De atunci, modificările aduse mașinilor le-au făcut mai sigure , dar riscul persistă. “Nu vă voi spune că anumite piese nu mă fac nervoase”, spune DeLana, menționând bucla de treabă periculoasă de la Talladega. “Dar trebuie să fiu calm și să știu că e la fel de sigur ca el.”

“Nu puteți petrece în fiecare weekend spunând:” Soțul meu va muri astăzi? “, Spune Connie Montoya. Unele dintre momentele cele mai dramatice dintr-o cursă sunt atunci când șoferii se învârt în mod intenționat unul pe celălalt – pentru a ieși din drum sau pentru a reveni la un incident anterior. Nu există nimic ca furia rutieră la aproape 200 de kilometri pe oră, iar fanii îl iubesc – deși nu la fel de mult cum îi place o epavă. “Fanii vor spune că a fost o cursă proastă dacă nimeni nu se prăbușește”, spune Connie. “E ca și cum,” Oh, a fost plictisitor “, și eu sunt,” Ce vrei să spui, plictisitor?„“

Connie este acasă în apartamentul de pe malul lacului din Miami, care strălucește pe o canapea albă, în timp ce Juan șternește în picioare în picioare, iar servitoarele în șorțuri albe își umple ceaiul cu gheață umplute cu whisky. Bineînțeles, spune ea, când soțul ei este lovit, el lovește înapoi. “Juan este cunoscut pentru asta și nu se va schimba. Este unul dintre cei mai buni șoferi din lume”, spune ea, un accent sexy care se rostogoleste din limba ei: atât ea cât și Juan sunt din Columbia. Conducerea lui agresivă este sursa multor fanii, dar se întreabă dacă reacționarea are legătură cu faptul că el este unul dintre cei doi șoferi internaționali din seria Cupa Sprint – și singura minoritate. “Este dificil. Ventilatoare ca oamenii cu care se pot referi”, recunoaste Connie. În unele privințe, totuși, cuplul se află în afara orașului Mooresville, Connie renunțând la cele mai multe curse pentru a rămâne acasă cu copiii săi, Sebastian, 6, Paulina, 4 și Manuela. aveau vreuna dintre celelalte soții peste cină, dacă veneau în oraș, îi încrețeau nasul. “Cred că eu sunt cel antisocial”, spune ea, deși personalitatea sa sufocă sugerează altfel.

Nascar Wife Connie Montoya

Jeffrey Salter

Connie era în școala de drept când ea și Juan se întâlneau acum 10 ani; s-au căsătorit în 2002, iar acum și ea își petrece mult timp din timpul liber pentru a-și întemeia fundația. Se numește Formula Smiles și ajută copiii din Columbia să stea departe de droguri și violență, oferind activități și finanțând echipe de agrement. Ea este, probabil, cel mai bine cunoscut, cu toate acestea, pentru aspectul ei knock-out: Știri sportive pe nume Connie, unul dintre cei 60 de cei mai frumosi oameni din 2009. “E flatat”, spune ea. “Îi arăt lui Juan:” Vedeți? Vedea?„“

Bineînțeles, o soție de fum nu se îndepărtează de șopârlele de groapă – femeile aflate în vârfurile rezervoarelor și cutoff-urile care traversează terenul, căutând să înscrie cu șoferii. Soțiile spun că sunt ușor de observat, deoarece NASCAR a relaxat codul de îmbrăcăminte, care obișnuia să interzică scurgerile și fustele. “Dar nu mă gândesc la asta”, spune Connie cu o ridică din umeri. Fanii flirturilor nu distrug deloc DeLana: “Kevin și cu mine am fost întotdeauna un pachet de pachete. În cea mai mare parte, fanii respectă acest lucru”. Există un mic scandal în NASCAR. Rare este divorțul șoferului. Dar, mai mult de un interior, recunoaște – anonim, bineînțeles – că se întâmplă afacerile. Motivul pentru care nimeni nu le aude, spun ei, este că se iau măsuri pentru a păstra liniștea ce se întâmplă în The Pit. Ultimul lucru pe care un sponsor dorește este ca o mamă să-i cumpere copilului tricoul lui Kevin Harvick sau Kyle Busch și apoi, după un scandal sexual de la Brett Favre, trebuie să explice de ce a dispărut de la sertarul său.

Și oricum, o șopârlă ar putea fi surprinsă de realitatea de a fi o soție NASCAR. “Mi-aș imagina una dintre aceste fete spunând:” Vom merge la Las Vegas să petrecem tot weekendul “, spuse Connie. “Dar nu e așa, dormi în autocarul, dar nu vreau să mă uit la trei copii, sigur, dă-i drumul”. În orice zi de cursă dată, veți găsi Samantha alergând în jurul remorcii ei, făcând piept de pui, încercând să vadă dacă cineva o poate aduce la masa lui Kyle. (“Magazinele de produse alimentare de la Target”). “Trebuie să facem treburi și treburi de o săptămână în trei sau patru zile”, spune Nicole, care, la fel ca DeLana, spune că își fac propria spălătorie.

Înapoi la cursa din Richmond, Nicole urcă pe scara până la capătul carcasei – o mini-echipă de reparații improvizată – care se uită cu adevărat, cu buza mare a copilului și tocuri înalte. Ea spune că sa liniștit din zilele ei ca prietena lui Greg, când o dată a luat-o razna pe Eva Bryan și a țipat în fața ei după ce logodnica lui Eva, Kurt Busch, a lovit mașina lui Greg. (“Mă bucur că nu a făcut asta pe mine sau i-aș fi dat-o în gură “, notează DeLana.) Acum, Nicole ocupă un loc lângă șeful echipajului lui Greg, trimiterea liniștită a unor soții cu care este prietenă, pe măsură ce tipii lor încearcă să se transmită unul pe altul. schimba ca Greg diapozitiv de la locul 14 la top 10 și înapoi din nou.Ea se ridică numai atunci când el trage în groapă drum, peering în timp ce echipajul său comută anvelope într-un perfect coregraf, de secunde dans lung.

Câteva dulapuri în jos, Samantha se așează urmărind cursa cu familia Marte, care sponsorizează soțul ei (de aici mașina lui Pretzel M & M). Când Kyle se întoarce în ultima tură, ea stă și aplaudă. Apoi, mașina lui e mai întâi. Este cea de-a 21-a ediție a Cupei, iar Samantha este un profesionist în acest moment: ea salută fotografii în blugi ei strânși, cizme de bluză și jachetă de piele, făcând un punct să nu blige diamantul ei, ci un inel de costum decorat cu plastic M & M. Apoi, ea treze la Victory Lane. Asteapta impreuna cu echipajul si sponsorii, cand Kyle se retrage de la masina sa la urale si clipuri video. După un timp, își coboară brațele de la victoria “V” pe care a ținut-o în aer și o pune pe Samantha, care a stabilit un capac de baseball al lui M & M pe părul ei lung și întunecat. Ei se întorc și se săruta și există o senzație în aer că totul este așa cum ar trebui să fie, datorită regelui balului și reginei (cel puțin pentru săptămâna asta) a acestei clase exclusive, mașini rapide și cauciuc arzător în jurul lor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 85 =