15 најбољих видео клипова свих времена

1

“На твом знаку, сети се, иди!”

хттпс://ввв.фацебоок.цом/плугинс/видео.пхп?хреф=хттпс%3А%2Ф%2Фввв.фацебоок.цом%2Фцаринаагуиларр%2Фвидеос%2Ф1036246333140476%2Ф&схов_тект=0&видтх=400

Ако сте видели један колач или балон пол откривали, ви сте их све видели, зар не? Један пар прошао је сасвим другачији пут с њиховим откривањем, користећи њихову репу цјевчицу за откуп розе или плаве издувне гасове у вирусном Фацебоок видеу.

ПОВЕЗАН: Овде су све познате личности које очекују бебе у 2017

2

Он је буквално пао

Овај тата од четири девојке био је толико шокиран (и, претпостављам, срећан) да је имао сина да је имао прилично драматичне реакције.

3

Неочекивано дочекивање

Откриће родова је одлично. Видео снимци на окупљању војника су одлични. Шта добијате када комбинујете ова два? Овај срдачни тренутак.

4

Ан * Екплосиве * Ревеал

Резултати су ИН !!! Имамо……………

Пост који дели Џеф Јанис (@јрјанис)

Велики пријемник Греен Баи Пацкерс-а (и ентузијаста пиштоља) Јефф Јанис је користио пиштољ и експлозивну цијев са обојеним дима како би сазнала откривање своје бебе. Овај метод је био сличан откривајућем видео снимку војног пара (и нису сви одушевљени идејом о оружју и експлозивима који су толико близу трудници).

5

Најбоље. Сецреткееперс. Евер.

Изненађујуће близанце! Овај пар је знао род (а). Такође су знали да имају двоје деце. Али одлучили су се задржати и једно и друго чињенице тајне од чланова своје породице. Непотребно је рећи, сви су били шокирани.

ПОВЕЗАН: [линк хреф = “/ лифе / мом-кидс / г3508 / целебрити-бабиес-кидс-момс /” таргет = “_ бланк” 0 = “дата-трацкинг-ид =” рецирц-тект-линк “” линк_упдатер_лабел = “интернал_фулл” ] Целебрити Бабиес Лоокинг Адорабле

6

“То је као Божић!”

Прилично сам сигуран да је велика сестра била само узбуђена да је било толико балона, али њен ентузијазам је и даље тако заразан и слатка.

7

Јумпинг фор Јои

Мислим да је сигурно рећи да је овај тата био узбуђен када је сазнао пол његовог детета. Он буквално излази у ваздух, Спидерман-стил, и хопс ограду.

8

“То је шлагање!”

Жао ми је што наша породица је луда, али ми имамо дјевојчицу!!!!

Порука коју дели Лаурен Акинс (@лаур_акинс) он

Тхомас Рхетт и његова супруга Лаурен су објавили наслове када су најавили да очекују бебу – док су већ у процесу усвајања другог детета из Африке. У свом слатком родном видео открију, њихова породица је очигледно нестрпљива и жељна да сазна да им је то било.

9

Баби Нумбер СЕВЕН

Да сте имали шест дечака и очекивали своје седмице, вероватно ћете бити упрскани са предвиђањем о откривању пола.

10

Чекај шта?

хттп://лаунцх.невсинц.цом/?типе=ВидеоПлаиер/Сингле&видгетИд=1&трацкингГроуп=69016&плаилистИд=19132&ситеСецтион=тхеблазе&видеоИд=27931722

Видеопоснетки за откривање полова обично се радују срцем. Али, понекад, када неко крене и доводи до масовне збуњености о томе какав род има беба, они су смешни.

ПОВЕЗАН: [линк хреф = “/ лифе / фриендс-фамили / г4017 / цутест-баби-пхотос-оф-2016 /” таргет = “_ бланк” 0 = “дата-трацкинг-ид =” рецирц-тект-линк “” линк_упдатер_лабел = интернал_фулл “] 29 најмлађих бебица рођених у 2016. години

11

Триплет Сурприсе!

Породица овог пара могла је рећи да је очекивала више од једне бебе. Али, они нису имали појма да су у тој (заправо прилично малој) групи тројице. Као што се и очекивало, они су избачени.

12

Хоме Рун

Овај пар је изабрао потпуно јединствену, полу откривену тему са бејзболом тематиком. Тачке за сорту.

13

Хвала пуно, Парти Цити

Сви али очекивана мама је открила да хумор у овом балонском рођендану открива гооф. Неко је отпуштен.

14

Дроппин ‘Тоддлерс

И завршићу као мемо негде. Фмл! Имамо ГИРЛ!!!!!

Пост који дели Егреис Гјергјани (@тхестилеттомеуп)

Са двоје дечака, ова очекивана мама је тако превладана емоцијама да нико није могао ни да каже да ли је била срећна или тужна. Наступало је много хришења и скоро отпуштање деце.

15

Род открио претворен предлог

Ова родно откривена странка претворила се у сасвим другачији велики тренутак у животима ових очекиваних родитеља. Причајте о важном!

ПОВЕЗАН: [линк хреф = “/ живот / пријатељи-породица / функције / г3978 / целебрити-бабиес-меетинг-санта /” таргет = “_ бланк” 0 = “дата-трацкинг-ид =” рецирц-тект-линк “” линк_упдатер_лабел = интернал_фулл “] 14 Супер-адорабле Фотографије Целеб Дјевојке састанка Санта

Пратите Редбоок на Фацебооку.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =