Алициа Силверстоне и њен син су практично близанци

Овог викенда, Цлуелесс навијачи су изненадили пројекцију филма у Лос Анђелесу када је Алициа Силверстоне неочекивано пала са костар Брецкин Меиер како би представио филм публици. Навијачи су се поздрављали када је Силверстоне дошао на сцену и молио је да јој испоручи чувену “Као да!” лине.

Међутим, њен изглед није био једино изненађење. С обзиром да је она радна мама, 40-годишња глумица довела је свог 6-годишњег сина Беар Блу Јарецки на скрининг, а испоставило се да су ова два у суштини идентична. Погледај:

слика

Гетти

Вау, зар не? Чак су и полусмислили. Мало истраживање открило је чињеницу да њихове #твиннинг тенденције нису нове. Доказ А: ово Инстаграм од њих двојице на Дневник Вимпи Кид: Дуги хаул премијера раније у мају.

Погледајте овај пост на Инстаграму

#тбт у Дневник Вимпи Кид: Премијера дугог хаула прошлог викенда! #ВимпиКид је у кутијама сутра. Ви и кога год да сте, млади или старији, имаће експлозију гледајући овај #филм. Много се смеје и повезују моменат!

Пост који дели Алициа Силверстоне (@ алициасилверстоне)

Доказ Б: Ова слика од њих двојице на плажи прошлог септембра.

Погледајте овај пост на Инстаграму

�� #манлибеацх #схеллибеацх #фласхбацкфридаи �� @јодиемцбриде

Пост који дели Алициа Силверстоне (@ алициасилверстоне)

И, што најбоље штеди за последње време, изложите Ц: ову фотографију Силверстонеа као дете са својом мајком. Дефинитивно није тешко видети где је Беар Блу добио.

Погледајте овај пост на Инстаграму

#момми & И #Тбт

Пост који дели Алициа Силверстоне (@ алициасилверстоне)

Силверстоне је у прошлости била вокална о томе колико воли бити мама, чак и објављује књигу о томе у 2014. години Тхе Кинд Мама: Једноставан водич за суперчишћену плодност, радијантну трудноћу, слатко рођење и здравији, лепши почетак.

Прсти прелазе она држи слике овог супер слатког дуета који долазе.

[х / т Људи

Пратите Редбоок на Фацебооку.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 90