У Хамптон Статиону, заједничком пиззу у Тампи, Флорида, пси су добродошли да се друже са својим власницима на тераси. Међутим, деца више нису дозвољена било где у просторијама.

“Без дјеце, све капице, највећи фонт, на врху врата, сви након што су радо прихватили новац од породица двије године.” Руде “, један Јелпер је написао о новом правилу установе (након што је давао оцјену из једне звезде , натцх). “Власник има право на своје мишљење:” Ниједна дјеца не би била “довољна. Имати неку врсту … Изгледа да се баве продајом алкохола, неће се добити од мене.”

“Сада када су деца забрањена, не видим никакав разлог да идем тамо”, рекао је други, а трећи се обратио онима који су предложили Хамптон Статион, која је такође специјализована за пузање на занатима, Ово није неко роњење, то је пицерија у околини. Да, они пију пиво, али исто тако и многи ресторани. “

Врућа дебата о забрани такође се игра у теми Фацебоок-а, где је модератор за Тампа Баи Момс поставио фотографију потписа ресторана “Но Кидс”.

“Ако је ваше предузеће изграђено на породицама, онда бисте требали подржавати породице”, написао је један љути коментатор. “Звучи као да се ова установа скреће од оних људи који су их учинили успешним.Зато је свима реч о” бутурту “, како су га неки људи звучно рекли. Само идите на друго место и верујте ми, ако су породице оно што их чини, то ће бити породице које уништавају њих.”

“Било је тешко”, каже власник Хамптон Статион Трои Таилор. Његов ресторан је отворен скоро 3 године и има пуно великих породица као купци. Он нема проблем са њима. Проблем, каже он, је “да одрасли долазе и пију и пусте децу да се само пробају. Већина породица и родитеља су сјајни. [Они] имају неку храну, пиво или две – то је неколико који су га упропастили Са становишта одговорности, ми то стварно нисмо успели. “

Иако није прошао тачну инстанцу која је довела до успостављања правила прошле седмице, рекао је да је “у суштини проблем дјеце угрожавао себе. Ми смо мали локални простор, ми заиста немамо соба или особље за праћење таквих ствари. ” Чак и ако јесте, додао је, то није његов посао: “Није деца, то су родитељи. Деца ће радити оно што мисле да могу, осим ако им нетко каже да не могу.”

Срећом за Таилора, не свирају се сви на интернету. Мама која је првобитно дијелила вест о забрани Хамптон Статион јасно је показала да је схватила и цијенила – зашто је правило било на мјесту.

“Иако се чини да неки можда кажу да то није фер или је нека врста дискриминације или су једноставно узнемирени због промене у демографској структури коју желе да унесу”, написала је она, “мислим да бих волела да имам Да ли сам ја чудна мама? “

Изгледало је да се слаже са неколико других жена на нитима.

“Мислим да је сјајно”, написао је један коментатор. “Свима је потребна ноћ у којој деца не плачу или трче испод столова, а имамо и + унуке и многе праве унуке”. Други је то одбацио као “није велика ствар”: “Имам дете и ако желим слободну ноћ, санс клинац … можда не желим да чујем и друга деца која их држе.”

Без обзира на њихов став, власник продавнице Хамптон Статион-а пита да људи “слажу се да се не слажу” и престати да избијају свој избор на интернету, јер је “одлука била стварно тешка”.

“Будимо реални, ајмо да будемо људи!” Таилор каже. “Да се ​​поштујемо једни друге!”

Пратите Редбоок на Фацебооку.