Este Amal Clooney însărcinată? Există cu siguranță zvonuri că ea este. InTouch pretinde că are 4 luni și este însărcinată cu gemeni, iar Hollywood Life a sărit pe acea poveste și chiar a arătat fotografii la ea într-un aeroport (într-un costum de aeroport ucigaș, bineînțeles) și susținând că ascunde o bătaie pentru copii.

Amal clooney

Fame Fame

InTouch pretinde că are informații despre presupusii copii ai lui Clooney. “Amal este însărcinată cu gemeni: un băiat și o fată”, a spus un insider mag. “Când George și Amal au aflat că erau gemeni, au fost surprinși, dar și puțin speriat, pentru că amândoi au spus că unul era de ajuns … Dar vestea că era un băiat și o fată le-a făcut foarte fericit. au lovit jackpot-ul de familie. “

InTouch a arătat, de asemenea, o fotografie a lui Amal purtând o rochie florală de la începutul lunii ianuarie, care se presupune că prezintă o bătaie.

George clooney amal clooney

Getty Images

Dar, înainte de a începe să puneți fotografiile celor doi pe site-urile web (înfiorător), luați în considerare faptul că ei indică fotografii ale ei în haine aglomerate. Potrivit Celeb Land, hainele haioase = gravidă, caz în care sunt însărcinată 3 zile pe săptămână și cu copil în fiecare seară vin acasă și mă schimb în sweatpants.

Singura modalitate de a ști desigur dacă Amal este însărcinată cu două mici Clooneys? Pentru ei și George (sau rep) să iasă și să spună ceva despre asta. Dar dacă istoria cuplului de a fi un slavă notoriu privată, făcându-se ilegală să se apropie de vila lor privată, este o indicație a modului în care ar putea face față unei sarcini, șansele nimănui nu ar ști cu adevărat sigur până când copilul (copiii ?! născut.

LEGATE DE:

33 Părintele Celeb care au ales numele unic de copii

20 de domni care au căsătorit

Cutest Celebrity Babies Nascut in 2016

Urmăriți Redbook pe Facebook.