Răspunsul Snooki la copiii ei Întrebându-se despre mărcile sale de întindere este perfect

Copiii sunt creaturi curioase, și asta e minunat. Din nefericire, câteodată câte un milion de întrebări (de ce albastrul cerului, de ce nu pot ține lucrurile în capcanele lor și totul între ele) ies puțin … rău. Prin care vreau sa spun, ofensator (#ShitKidsSay). Dar Nicole “Snooki” Polizzi a cântat ceea ce ar fi putut fi o altă întrebare incomodă din partea copiilor ei, transformându-l într-un moment minunat pentru pozitivitatea corpului.

Fostul Jersey Shore steaua a postat un post Instagram care dezvăluie cum a răspuns când copiii ei au întrebat despre “liniile” pe stomac.

Vezi acest mesaj pe Instagram

În această dimineață copiii mei au întrebat de ce am linii pe stomac. Trebuia să le explic că sunt dungi de tigru pe care le-am câștigat când am devenit mama lor. Ei au crezut că este atât de rece și nu pot să cred cât se potrivesc în burta mea. ��������

Un post partajat de Nicole “Snooki” Polizzi (@snooki)

În fotografie, Snooki, în camera copiilor, și-a ridicat cămașa ca să-i ducă stomacul. În subtitrarea ei, steaua realității a explicat că atunci când copiii ei au întrebat despre eșantioanele ei, le-a spus că erau “dungi de tigru” pe care le-a câștigat când a devenit mama lor. Se pare că Snooki a aruncat și niște “unde copiii vin de la” nifo și au explicat că au fost odată în aceeași burtă, pentru că a scris că copiii ei credeau că este “atât de cool” încât au reușit odată se potrivesc acolo. Noroc la creșterea copiilor pozitivi, corect?

Snooki nu este prima celebritate care se va deschide în legătură cu corpul ei post-copil. Dar pentru mama a doua, acest post marchează o schimbare deosebit de remarcabilă față de relația ei cu imaginea corporală din trecut.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Obținerea corpului meu puternic înapoi! Este vorba de a te simți puternic și de a câștiga musculare pentru mine ���� #fitmom

Un post partajat de Nicole “Snooki” Polizzi (@snooki)

Fitness a devenit o prioritate vizibilă pentru Snooki în ultimii ani. Snooki & Jwoww star a pierdut o cantitate considerabilă de greutate de la începutul ei Jersey Shore zile, transformându-și corpul și obținându-se extrem de potrivit după ce a avut doi copii cu soțul Jionni LaValle.

Înainte de aceasta, Snooki sa luptat cu tulburările de alimentație ca adolescent. În 2010, a deschis-o la o apariție Tip din interior despre bătălia cu anorexia din liceu, recunoscând că o dată sa sinucis la 80 de kilograme de frică de a-și pierde locul în echipa de majorete.

Acum, este sigur să spunem că Snooki este confortabil – și chiar mândru – cu corpul ei și cu ce sa realizat. Nu le numiți “dungi de tigru” pentru nimic.

(h / t Huffington Post)

Urmăriți Redbook pe Facebook.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 8