Acesta este ceea ce Tori Scott din “salvat de clopot” pare azi

imagine

Getty Images

Ține minte Tori Scott, noua fata dură cunoscută pentru jacheta de piele și motocicletă, din sezonul final al anului Salvat de clopotel? Ea a mers în inimile noastre cu personajul ei însuflețit și cu o relație mai puțin perfectă (dar destul de realistă) cu Zack Morris, care ne-a lăsat doar bummed pentru că am putea să o cunoaștem doar pentru un sezon, mai degrabă decât patru.

Și în timp ce actrița Leanna Creel a lăsat cu siguranță o amprentă mare asupra amintirilor noastre, se pare că nu credea că rolul ei este atât de semnificativ. “Dacă mi-ai spus atunci că în 20 de ani, oamenii m-ar mai recunoaște Salvat de clopotel, Eu as spune, ‘Taci,'” Ea a spus ABC News. “Chiar și în acel moment, a fost un fel de campie și nu neapărat ceva pentru care aș vrea să fiu amintit!”

imagine

Getty Images

Fiind pe setul sitcom-ului 90s, a inspirat-o pe Leanna să-și urmeze pasiunea pentru producție după terminarea spectacolului. De fapt, de îndată ce rolul lui Tori Scott a fost pensionat, ea sa înscris la școala de gradul UCLA și a câștigat MAE în producția de film. “Îmi place să povestesc povestiri”, a spus acum 45 de ani. “Îmi place atât de mult arta fotografiei și filmarea.” În curând, ea a început să-și filmeze propriile filme, colaborând cu actori precum Will Ferrell și Kate Hudson, iar site-urile ulterioare artizanale Rețea alimentară și Yahoo.

Și pentru că a iubit fotografia la fel de mult ca și producția, Leanna a început să le amestece pe ei împreună cu propria afacere, Creel Studio, care filmează fotografii și videoclipuri de călătorie și de viață pentru clienți din întreaga lume.

În timp ce ne-ar plăcea să spunem că Leanna, de 7 ani, Levi, și doi ani, Milo, ceas Salvat de clopotel re-rulează și se laudă cât de ridicol este mama lor, este pur și simplu nu este cazul. Când Levi a încercat să o urmărească, “a fost atât de confuz”, a spus ea. “Nu a primit-o în totalitate.”

Cred că putem da vina pe asta pe decalajul de generații. Sau poate da doar câțiva ani.

[H / T: ABC News

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 8 =