Soțul dezamăgit de fotografiile retușate ale soției sale atinge mii de inimi

Atunci când un fotograf local luase fotografii pentru un client, nu avea nicio idee că ar avea impact asupra modului în care mii de bărbați își văd soții.

Victoria Caroline Haltom, în vârstă de 25 de ani, a fost împușcată de mai puțin de un an prin intermediul afacerii ei, Victoria Caroline Boudoir, a declarat pentru mySA.com. Ea a observat recent o tendință de femei, care au rezervat emoționat sesiunile, chemând la picioare reci pentru a-și anula loviturile după ce au analizat “defectele” lor, a spus ea.

Femeile nu se deosebeau de clientul “proeminent” din San Antonio, în vârsta de 40 de ani, cu care a lucrat odată, care a cerut fiecărui cusur pe corpul ei să fie Photoshopped.

“Ea (clientul ei) a spus:” Mă lupt cu acest lucru, este în fiecare gând, vreau să văd ceva diferit “, a spus Haltom.

Dorința ei a fost comanda fotografilor, deoarece fiecare marcaj întinse, buzunarul celulitei și a ridurilor au dispărut în fotografiile retușate înzestrate soțului clientului de Crăciun – unde se comportă povestea povestii pentru a trage la inimile a mii de oameni online.

Spre surprinderea lui Halton, ea a primit un e-mail de la soțul său, exprimându-și dezamăgirea în darul său pentru toate motivele corecte. Cu aprobarea cuplului, ea a postat mesajul pe Facebook în speranța de a-și împuternici femeile cu conștiință de sine.

“Nu vreau să credeți că sunt în vreun fel supărat cu voi … dar am ceva gânduri pe care aș vrea să vi le transmit”, a scris omul. “Am fost cu soția mea de când aveam 18 ani și avem împreună doi copii frumoși”.

El a adăugat că a înțeles de ce soția sa a luat fotografiile și le-a cerut să fie retușate pentru a “împrospăta lucrurile”, deoarece a simțit că nu mai găsește atracția după ani de căsătorie. În loc de fotografiile care îl îndemnau, el a spus că și-au făcut chiuveta.

“Aceste imagini … în timp ce sunt frumoase și ești un fotograf foarte talentat … nu sunt soția mea”, a spus el.

Mesajul său din inimă a continuat: “Când i-ai scos vergeturile, ai luat documentația copiilor mei. Când i-ai luat ridurile, ai luat peste două decenii de râs și de îngrijorările noastre. celulita, i-ai luat dragostea de a coace si de toate bunatatile pe care le-am mancat de-a lungul anilor “.

Halton a spus că sa culcat după ce a postat-o ​​miercuri noaptea și sa trezit la o căsuță inundată cu e-mailuri de la oameni din întreaga lume mulțumindu-i și mii de notificări pe Facebook – o reacție pe care ea a spus că na așteptat niciodată.

“Mă simt ca o mulțime de fotografi să fie prinși în împingând un produs pe care ei cred că societatea dorește să-l cumpere”, a spus Haltom explicând modul în care povestea și-a întărit relațiile cu clienții și întreaga afacere. “Sunt mai mult despre a spune femeilor că nu au nevoie de Photoshop și” nu ești mai puțin frumos “.”

Reacțiile legate de cele 200.000 de placeri, peste 180.000 de acțiuni și aproape 11.000 de comentarii au fost în mare parte pozitive, a spus Haltom. Ea a adăugat că bărbații împărtășesc aprecierea lor pentru soții lor prin intermediul comentariilor online, iar e-mailurile au fost revigorante.

“Bărbații chiar se simt pentru femei, faptul că se deschid este cu adevărat dulce”, a spus ea.

Cuvintele unui soț anonim, care au rezonat cu mii, s-au încheiat cu: “Trebuie să fac mai bine și, pentru restul zilelor mele, o să o sărbătoresc cu toată imperfecțiunea ei.

Notă: fotografia inclusă în această poveste nu descrie clientul lui Haltom, care a solicitat ca identitatea să rămână privată. Fotografia de mai sus este imaginea pe care Halton a trimis-o cu mesajul.

Din: San Antonio-Express News

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 76 =