1. Постоји ** врућа гола ** и ** чудна ** гола. Без обзира што вам неко каже, гола тела имају 2 поларитета: супер вруће и нечако смешно. А вјенчање доноси обе – десетоструко. На крају крајева, пола времена које сте голи заједно нису догађаји. Понекад се неко спрема за купатило, јер је ујутру ујутру и неко је голи, шчући зубе и ви сте као “ОК, голе тело, флакцидни пенис, хајде да му дамо пријатељски климање, померајући се сада! “

2. Прихватите чињеницу да живот није порно и бити голи не значи радити ствари сексуално / водећи ка сексу. Као и претходно поменути зуби за зубе: вјероватно не сексуални. Али шта год лебди твој брод.

3. Повремено покушавате бити голи радити нормалне ствари као што су кување, али сте престрављени од нечега (тј. Ватре) на погрешном месту (тј. Пенису). Зато што ако си спалио мужев пенис, па то би било сисати. И онда морали бисте живети са кривицом.

4. Гадно кући је сада одговорност ако седнете на нечију и добијете унутар себе. Слично као случајно запаљење пениса, остављајући ствари као што су исхране на каучу након пијења хране пице начин више забринутости, јер ако седите голи на њега и добијете пице у себи и добијете инфекцију, то је прави пут за кривицу и није забавно за било кога ко је укључен.

5. Осврћете се на дане када је било чудно да не носите одећу. “Сети се када смо имали цимере и били су само голи у кревету!?” кажете, док чистите кућу ни у једној доњем вешу.

6. У том циљу, излазак из куће је толико мање атрактиван. Јер тада мораш ставити праву одећу. Здраво, получено вече!

7. И зато што је срање напуштати кућу зато што морате да ставите праву одећу, уштедите новац. Погледајте како је добро голи за све.

8. Није неугодно ако сте заборавили нешто да обријете. Прошли су дани да будете у могућности да обришете и обријате сваки мали комад са тела пре него што вас партнер види у телу. И, у добрим вестима, он (надам се) зна да нисте манекен и да расте косу на тијелу.

9. Такође није чудно ако истакнете ствари једна другој. “Да ли је то нови мол?!” “Ох, имаш мало зита тамо – хоћеш ли да га попијем?” “Да ли је то осип? Треба ми Бенадрил !?” Све вруће ~ предигра ~ – шалити се, о делу предигра. Али они више нису тотални убице расположења! Било је од помоћи да неко може да попије тај зит на леђа или вас води до дерматолога ако је потребно.

10. Супер је тело позитивно. Кога брига ако сте стекли неколико фунти од свог венчања? Осјећате се хиљаду пута сигурније, јер знате да ваш партнер мисли да сте секси, чак и ако имате неке ролнице када сједнете. Знаш да ће видети своје тело кроз све врсте забавних ствари: трудноћу, тело после бебе, време када немаш буквално време за излазак, старост и геријатријски секс – то није твоја висока школа у којој је ушао . То си ти! И не занима ме колико је то сира (јер, мислим, супер је сира, али, хеј, то је голотиња када си ожењен).

Пратите Редбоок на Фацебооку.