21 Tip Seks Yang Akan Membuat Orgasmnya Lebih Baik

Cinta Dia Kematian

gambar

Getty Images

Rahsia terbesar mengenai orgasme lelaki, saya fikir, adalah bahawa mereka mendedahkan betapa mudahnya kita. Itulah sebabnya mereka sangat sensitif terhadap alam sekitar; Perubahan kecil dalam angin boleh mengubah salut 10-gun menjadi popgun. Akan, 30, seorang pentadbir bank, misalnya, mengatakan dia kadang-kadang mendapati dia tidak boleh datang sama sekali jika dia terlalu bimbang tentang tugasnya.

Kejutan untuk saya dalam temu ramah lelaki untuk kisah ini adalah bahawa hanya satu daripadanya yang mengatakan dia suka dibawa ke orgasme melalui seks oral. Itulah jalan yang saya harapkan akan menjadi nombor satu pada perarakan hit paling ramai lelaki. Dan ia – tetapi hanya sebagai foreplay.

Kami lelaki benar-benar mencari perkara yang sama dari seks yang wanita: cinta, penerimaan, dan keintiman. Masa orgasme adalah apabila keperluan tersebut paling terdedah, dan lelaki – walaupun lelaki yang sudah berkahwin – boleh merasa gugup menjadi telanjang secara emosional. Ketika ditanya teknik apa yang menghasilkan kepekaannya yang paling sengit, Richard mengingatkan para pencinta yang meraihnya dengan punggungnya dan menariknya ke arah mereka, seolah-olah mereka tidak mahu menyerapnya sepenuhnya.

Paul, seorang eksekutif berusia 35 tahun, bercakap tentang bagaimana isterinya kadang-kadang mencintai wajahnya ketika dia datang. “Ia mengenai dia menunjukkan bahawa dia benar-benar mahukan saya,” katanya. Ahli terapi boleh bercakap berjam-jam mengenai bagaimana untuk mencapai keintiman yang benar, tetapi tempat yang baik untuk bermula akan berada di tempat tidur malam ini. Beritahu lelaki anda berapa banyak anda mengasihi dia, dan beri ia. Kemudian berpegang pada kehidupan sayang.

Beritahu Dia Dia Memiliki Malam

lelaki orgasm

Getty Images

Orgasme yang baik untuk lelaki adalah bersamaan dengan bir sejuk pada penghujung hari kerja: ganjaran yang memuaskan untuk pekerjaan yang dilakukan dengan baik. Tugas dalam kes ini menyenangkan hati awak. Sebahagian besar lelaki yang berpuas hati mendapat dari seks adalah rangsangan ego yang hasil daripada membuat rakan kongsi kami menjadi tukang guling di tempat tidur.

Intinya adalah bahawa banyak lelaki tidak akan membenarkan diri mereka untuk menikmati orgasme mereka sendiri sehingga mereka mencapai matlamat itu. “Pertunjukan pertama datang, orgasme saya datang kedua,” kata Will. “Ada kalanya saya hanya mahu datang, tetapi pada asasnya matlamat saya adalah untuk isteri saya untuk mencari setiap pertemuan seksual yang benar-benar memuaskan.”

Ahli terapi seks akan memberitahu anda bahawa walaupun pendekatan ini mengagumkan – lebih baik bahawa lelaki terlalu prihatin dengan orgasme pasangan mereka daripada tidak sama sekali – ia tetap boleh membentuk satu bentuk kehilangan deria sukarela. Dengan menghidupkan semangat mereka, ramai lelaki menafikan diri dari pengabaian seksual yang menghasilkan orgasme kuat. “Seks menjadi pertempuran untuk memastikan dia mempunyai orgasme, bukannya berkongsi keseronokan bersama,” kata Barry McCarthy, Ph.D., pakar psikologi dan seks di Washington, DC, dan penulis mata Kesedaran Seksual Lelaki.

Penyelesaian? Berikan lelaki anda pada waktu malam. Galakkan dia untuk memberi tumpuan untuk menikmati dirinya tanpa perlu risau tentang menjaga anda. Terdapat dua cara asas untuk melakukan ini. Satu adalah untuk memberitahunya, kerana hubungan cinta anda memanas, bahawa anda mahu ini semua untuk dia, malam ini dia harus melakukan apa sahaja yang membuatkan dia berasa baik. Yang satu lagi adalah untuk menggalakkan dia untuk berbaring pasif dan membiarkan dirinya dikenang oleh anda. Ahli terapi seks mengatakan ini adalah kaedah yang lebih baik, kerana ia membolehkan beliau menumpukan sepenuh perhatian pada apa yang dia rasa, dan bukannya pada apa yang dia lakukan. Begitu juga untuk anda apabila dia mengembalikan nikmat malam yang lain: Idealnya, anda berdua akan bergiliran kerap mengajar pelajaran yang menyenangkan dalam seni penghargaan orgasmik.

Satu peringatan: Michael Seiler, Ph.D., ahli terapi perkahwinan dan seks di Phoenix Institiute di Chicago, mengatakan ramai lelaki mendapati sukar untuk melepaskan kawalan semasa hubungan seks. Jangan terkejut, maka, jika mengambil sedikit masa sebelum suami anda selesa mengubah gulungan sepenuhnya kepada anda. Bersabarlah, tetapi teguhlah. Dia akan belajar untuk menyukainya.

BERKAITAN: Menurut Guys, Ini 8 Perkara Sepanjang Seks Berahi dari Seks Yang Hebat

Tunggu Balik Barang – Malam ini dan Besok

Lelaki orgasm tips

Getty Images

Tanyakan mana-mana lelaki selepas seminggu di jalan raya – pantang adalah aphrodisiac yang paling kuat di dunia. Walaupun dia tidak berada di luar bandar, anda boleh menyumbang kepada keadaan fikiran yang sedih dan sedih itu dengan menggunakan beberapa taktik penggoda seksual pada siang hari. Robert Birch, Ph.D., seorang ahli terapi seks di Columbus, Ohio, mencadangkan “secara tidak sengaja” meretas sedikit payu dara kepadanya pada waktu pagi, atau memberikannya panggilan telefon yang meriah di pejabat. “Wanita boleh menanam benih seksual yang akan mengembang pada malam itu menjadi orgasme yang lebih kuat,” katanya.

Memperluas Strok Anda Sepanjang Dia Boleh Menetapkannya

gambar

Getty Images

Pemanduan yang sama yang menjadikan seorang lelaki sebagai haiwan ketika dia pulang ke rumah dari perjalanan jalanan sedang bekerja dalam setiap pertarungan bercinta. Uri Peles, M.D., pengarah Pusat Perubatan Seksual Beverly Hills, menunjukkan bahawa sebagai foreplay berterusan, ketegangan otot membina dan kawasan alat kelamin menjadi membengkak dengan darah, mengakibatkan tekanan yang semakin meningkat untuk dilepaskan. Lebih banyak tekanan, lebih banyak keseronokan dalam pelepasan, kerana kontraksi cenderung menjadi lebih kuat atau bertahan lebih lama.

BERKAITAN: Tips Foreplay untuk Memandu Dia Crazy

Memintas Drive ke Talian Selesai

gambar

Getty Images

Di dalam hati kita, kita tahu bahawa lebih lama lagi foreplay, semakin kuat orgasme, untuk diri kita sendiri dan untuk rakan kongsi kita. Tetapi pada masa yang sama, kami mempunyai pemacu yang sangat kuat untuk datang, datang, datang! Kita tidak dapat menolongnya: Ia telah dibekalkan ke dalam litar seksual kita sejak ribuan tahun.

Trik untuk anda adalah untuk membantu suami anda mengetepikan imperatif evolusi ini supaya seks berlangsung cukup lama untuk klimaks yang benar-benar penting untuk dibina. Linda De Villers, Ph.D., pakar psikologi dan seks di El Segundo, California, mencadangkan menetapkan nada untuk seks yang lebih lama dan lebih panjang dengan memulakan perkara dengan gatal belakang yang perlahan dan sensual. Taktik penangguhan lain boleh dimainkan ketika kemunculan perayaan. Berhenti untuk tempoh penyejukan sekali-sekala berfungsi dengan baik, tetapi mengambil disiplin.

Kedudukan wanita di atas adalah berguna kerana ia membantu lelaki menghalang dorongannya untuk mula menjentikkan. Kaedah pemanjangan yang mungkin mengambil amalan dipanggil “teknik memerah.” Sebelum orgasmenya muncul, letakkan ibu jari anda pada satu sisi pangkal zakar dan hujung indeks dan jari tengah di sisi lain, kemudian peras. Anda boleh memulakan pendakian bersama ke puncak gunung sekali lagi.

Tangkap Dia Dengan Pertahanan-Nya

gambar

Getty Images

Sebuah coretan dari konsep quickie adalah serangan menyelinap: Satu unsur kejutan seksual dapat menghasilkan klimaks yang kuat. Kadang-kadang anda perlu memotong semua kekacauan dan kekacauan kehidupan moden. Apa-apa dari tekanan kerja untuk masalah kewangan kepada masalah kanak-kanak untuk kebosanan bilik tidur boleh datang di antara anda dan hawa nafsu lelaki anda. Spontaneity boleh membantu membawanya ke deria. Masa yang baik untuk mencuba ini adalah pagi hujung minggu. Itu biasanya apabila lelaki paling santai dan paras testosteron mereka berada di puncak mereka.

BERKAITAN: Bagaimana Mempunyai Orgasme Pelbagai

Pergi lurus untuk Penguasaan Yang Paling Dahulu

gambar

Getty Images

Ia tidak betul betul untuk mengakui ini, tetapi sebenarnya adalah apabila orgasme sudah dekat, hanya ada satu zon erogen lelaki, dan anda tahu di mana ia berada. “Itu tidak bererti lelaki tidak suka dicium atau dijaga, tetapi apabila tiba orgasme, anda boleh mula dan berakhir dengan zakar,” kata Marilyn Volker, Ed.D., seorang ahli seks di Miami.

Oleh itu, masuk akal bahawa apabila lelaki berada di luar untuk orgasme yang paling berminat, kedudukan pilihan mereka cenderung menjadi orang yang memberikan rangsangan zakar yang paling langsung, dan peluang terbaik untuk tujahan zakar. “Untuk fizikal murni, kemasukan belakang adalah cara untuk pergi,” kata Carl, 31, seorang perancang alam sekitar. “Lebih banyak gesekan, lebih mendalam … Saya juga suka apabila isteri saya berada di atas, memegang dirinya sendiri, terutamanya apabila dia melakukan yang mundur.”

Carl juga menyebut satu lagi bentuk rangsangan zakar yang kegemaran: perut vagina seorang wanita yang telah melakukan senaman Kegel beliau. (Kegel menguatkan otot PC, yang anda gunakan apabila anda ingin mematikan aliran air kencing anda.) “Secara tiba-tiba ia merasakan tangan mencengkam anda,” katanya. “Itu luar biasa.”

Slam-Dunk Him With a Quickie

gambar

Getty Images

Arousal adalah satu perkara yang misteri dan kuat, dan kadang-kadang kesilapan yang terbengkalai dari gandingan yang cepat dan berahi boleh menghasilkan klimaks yang seketika sebagai letupan sebagai sesi maraton di dalam karung itu. Saya mengesyaki ini mempunyai kaitan dengan litar seks berabad-abad lamanya yang kita nyatakan: Seks tanpa upacara dapat memanfaatkan takungan dalam naluri haiwan. Saya secara peribadi mempunyai salah satu orgasme paling kuat saya ketika isteri saya menguasai saya ketika saya pulang dengan tidak sengaja dari kerja satu malam – potongan pakaian tersebar di antara pintu depan dan bilik tidur. Saya yakin hakikat bahawa dia adalah penghasut menambah bahan api ke api.

Terokai Zon Larangan

gambar

Getty Images

Seperti yang tertumpu ketika kita berada di penis kita, ada tempat-tempat strategik lain yang, apabila dirangsang, boleh menghantar kita ke arah kelebihan. Sesetengah lelaki mengatakan bahawa mempunyai buah zakar mereka diikat ketika mereka datang meningkatkan sensasi. “Wanita lebih bimbang untuk menyentuh buah zakar daripada yang sepatutnya,” kata Adam, 32, seorang penanggung insurans. “Ia hanya apabila anda menyentuh buah zakar yang menyakitkan. Memiliki scrotum menggosok terasa hebat.” Tempat sensitif yang lain kelihatan lebih bergantung pada rasa peribadi. Richard, 49, seorang penulis dan editor, suka apabila isterinya menggosok putingnya; Carl mengingat seorang teman wanita yang menyedihkan jari-jarinya.

BERKAITAN: 8 Perkara-perkara Lelaki Dengan Rahasia Benci Mengenai Seks

Rangsangan Prostatnya

gambar

Getty Images

Jika dia selesa dengan bermain dubur, urut prostat boleh menyebabkan orgasme yang lebih kuat dan berpanjangan. Untuk mencari, perlahan-lahan memasukkan jari teliti dengan baik kira-kira satu inci ke duburnya, kemudian gerakkan angka anda dalam gerakan “datang ke sini”.

BERKAITAN: 12 Jenis Pasangan Seks Akan Berada dalam 30-an

Cuba Sentuh Di Tempat Lain, Terlalu

gambar

Getty Images

Ada bahagian di seluruh badan lelaki yang mungkin merangsang dia dan membimbingnya gila – dan mereka mungkin kurang jelas daripada tempat-tempat yang disebutkan di atas. Pernahkah anda memberi pertimbangan kepada badan, kuil, atau dada? Nah, awak patut.

Cari tempat P-Nya

gambar

Getty Images

Satu lagi tempat istimewa? Ruang sensitif antara bola dan pantatnya. “Hanya menggunakan tekanan untuk merangsang perineum pasti dapat meningkatkan orgasme lelaki,” kata Blaylock-Johnson. Tidak peduli kedudukannya, sampai ke lengan di sekitar atau melewati dengan lembut meletakkan ujung jari atau menyusu di kawasan itu, berhati-hati untuk melihat bagaimana dia bertindak balas untuk melihat apakah tekanan itu benar.

Berikan Kegels a Try

gambar

Getty Images

Yep – mereka juga boleh membuat orgasme lelaki lebih kuat. Dan mereka juga telah menunjukkan peningkatan fungsi ereksi pada lelaki yang berurusan dengan ED. Mengikut kajian 2005 yang diterbitkan di Jurnal Urologi British, 40% peserta kajian lelaki yang melakukan kegeles benar-benar mendapatkan semula fungsi ereksi mereka, dan 35.5% melaporkan peningkatan yang ketara.

Gunakan Perkataan Anda

gambar

Getty Images

Adakah anda menganggap semua perkara seksi yang boleh anda katakan kepada seorang lelaki? Isyarat spoiler: Yang lebih kotor, lebih baik. Jangan meremehkan kuasa yang boleh digunakan oleh kata-kata semasa di foreplay, yang membawa kepada sesuatu yang lebih meletup untuknya.

Hormati Masa Suci

gambar

Getty Images

Omega lelaki terdiri daripada dua peringkat. Pada peringkat 1, sperma dibuat dari buah zakar dan disatukan dengan cecair ejakulasi dalam sejenis kawasan pementasan tepat di bawah kelenjar prostat. Masters dan Johnson memanggil ini “tidak dapat dielakkan ejakulasi”, yang bermaksud bahawa ibu lelaki, imamnya, dan bekas teman wanitanya boleh berjalan di dalam bilik, dan orgasmenya akan terus seolah-olah tiada apa yang berlaku. Peringkat 2, yang menendang beberapa saat kemudian, adalah ejakulasi.

Sekiranya boleh, elakkan daripada mengganggu kepekatan lelaki anda semasa peringkat berlaku. Menggunakan teknik yang anda tahu dan suka baik-baik saja, tetapi manuver yang tidak dijangka, yang dramatik di puncak orgasme lebih cenderung untuk mengalih perhatian daripada menonjol. Bergerak banyak jatuh ke dalam kategori itu. Hanya tahan lagi, kerana itu, dan biarkan orgasma berlaku. “Bukan masa untuk menjadi mewah atau kreatif,” kata Carl.

Sekali lagi, dilema: Bagaimana anda mencari cara baru untuk mendorong lelaki anda ke atas tanpa mengganggu konsentrasi orgasmanya? Menyedari bahawa anda perlu memilih beberapa malam untuk bereksperimen dan yang lain untuk pergi untuk pengalaman puncak.

BERKAITAN: Kenapa Dia Mengambil Jadi Panjang untuk Orgasm?

Tekan gim

gambar

Getty Images

Satu kajian yang diterbitkan dalam Arkib Perilaku Seksual menunjukkan bahawa bekas lelaki yang tidak aktif yang menjalankan 60 minit pada satu-satu masa, 3 hari seminggu, menuai ganjaran besar di dalam bilik tidur. Mereka melaporkan keinginan yang meningkat, prestasi yang lebih baik, dan orgasme yang lebih kuat – berkemungkinan berkat peningkatan aliran darah kerana sistem peredaran darah mereka menjadi lebih cekap. Lebih-lebih lagi, senaman telah ditunjukkan untuk meningkatkan tahap testosteron dalam kedua-dua lelaki dan wanita, yang boleh menjadikan kedua-dua pasangan itu lebih mesra.

Mainkan Dengan Rambut DadaNya

gambar

Getty Images

Menjalankan jari-jarinya melalui rambut dada lelaki anda mungkin tidak kelihatan seperti itu, tetapi di sinilah anda akan menjadi salah – kawasan ini sangat sensitif bahawa tindakan mudah ini boleh menyebabkan dia liar. “Letakkan tangan anda rata pada dada atau perut mereka yang rendah dan, teruskan telapak tangan anda pada kulit mereka, jalankan dada mereka sehingga anda mempunyai sebilangan rambut. Tug, bermula dengan lembut,” kata Kait Scalisi, pendidik seks dan pengasas PassionbyKait. com. “Menariknya dengan cara ini merangsang pengakhiran saraf tanpa memberikan nuansa merasakan rambut yang pelit. Anda juga boleh melakukan ini di kepala mereka, bermula dari belakang leher mereka.”

Mengamalkan Kesedaran

gambar

Getty Images

Ia adalah kata kunci untuk melegakan tekanan dan meditasi, tetapi kesedaran adalah mengenai penghayatan masa kini dan semua sensasi. Itu boleh menjadi sukar semasa perbuatan seks kasar dan terjatuh. “Cuba pastikan bahawa orang lain tinggal di dalam badan semasa seks, dan benar-benar mengalami keseronokan,” dan bukannya zoning atau bahkan kehilangan diri mereka, kata Blaylock-Johnson. “Anda tidak semestinya bekerja ke arah orgasme, tetapi hanya hadir.”

Anda boleh bereksperimen dengan pemikiran anda sendiri, atau membawanya ke ruang kepala zen seksi anda dengan mengekalkan sentuhan mata, melambatkan pernafasan anda, dan mengekalkan pergerakan anda.

BERKAITAN: Bagaimana Merasakan Calmer dan lebih bahagia dalam empat minggu

Pakai Stoking ke Katil

gambar

Getty Images

Kedengarannya tidak jelas, tetapi satu kajian mendapati ia sebenarnya boleh menjadikan masa anda di antara kepingan lebih panas. Penyelidik di University of Groningen mendapati 80% pasangan telah dapat orgasme semasa memakai stoking berbanding hanya 50% tanpa kaus kaki. Jadi mungkin kali seterusnya anda akan telanjang, tinggalkan hanya satu item pakaian.

Penyeksaan Dia (Baiklah!)

gambar

Getty Images

Versi yang lebih meluas untuk memperluaskan foreplay dipanggil “tepi,” di mana anda mendapatkan dia sehingga ke ya, tepi, dan kemudian mundur. “Anda berhenti sebelum anda mengalami klimaks, dan reneh, kemudian ulangi beberapa kali,” kata De-Andrea Blaylock-Johnson dari Terapi Seks Sankofa. “Ia membina tenaga supaya anda mempunyai orgasma yang lebih baik, baik, letupan dan kuat.” Sudah tentu, biarkan dia tahu jika itu rancangan anda, jika tidak, dia mungkin fikir anda sedang bererti.

BERKAITAN: 6 Wanita Teks Tercantik Fantasi Seks Yang Paling Rahsia – Inilah Apa Yang Berlaku

Bicaralah

gambar

Getty Images

Tidak kira berapa lama anda telah bersama pasangan anda, tidak pernah terlambat untuk mempunyai perbualan terbuka dan jujur ​​tentang apa yang anda suka di atas katil – dan apa yang anda tidak lakukan. Satu kaji selidik mendapati pasangan yang bercakap secara terbuka tentang seks menjadi lebih dekat pada tahap emosi, dan kedekatan itu diterjemahkan dalam jabatan libido. (Hello, orgasme terbaik pernah.)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 18 =