Cara Dapatkan Sibuk Ketika Anda Sibuk

lelaki and woman soapy and kissing in the shower

Robert Daly / Veer
Dengan anak-anak, bekerja, dan kehidupan Dalam perjalanan, bagaimana anda membuat masa untuk satu sama lain?

lelaki and woman soapy and kissing in the shower

Robert Daly / Veer
1. Jadual Seks

“Kedengarannya tidak menggembirakan, tetapi menjadualkan seks sekurang-kurangnya memastikan ia mengalir pada kalendar anda,” kata Dr. Lissa Rankin Memiliki Pink. Bagaimana anda boleh membuat sesi nookie dijangka kelihatan lebih spontan? “Kenali masa yang luar biasa, seperti pertemuan di rumah pada tengah hari apabila anak-anak berada di penjagaan atau sekolah hari,” kata Kate Feldman, MSW, LCSW, dan suaminya Joel Feldman, PCC, pengasas Institut Hubungan Penyelarasan. Walaupun rasanya dirancangkan, kencang di pancuran sebelum kerja adalah permulaan yang hebat untuk sesiapa sahaja.

pengasuh bayi playing monopoly with girl

Sumber Imej / Getty Images
Ingat Bahawa Babysitters ada

Anda tidak perlu menghabiskan 24/7 dengan anak-anak anda, dan siapa yang mengatakannya anda harus menjadi orang yang keluar untuk malam hari? Sewa pengasuh (atau minta ibu bapa, undang-undang, atau rakan anda) untuk membawa kanak-kanak ke filem supaya anda tidak perlu mengunci pintu sekali.

kanak-kanak jumping on bed

Lounge Park / Getty Images
Tetapkan sempadan bilik tidur

Kami tahu anda mempunyai “bahaya asing” dan “menyentuh yang sesuai” perbincangan dengan anak-anak anda, tetapi anda telah menetapkan sempadan dengan mereka ketika datang ke anda ruang peribadi? “Batasan bilik tidur adalah penting untuk beberapa sebab,” kata Feldmans. “Anda mahu anak-anak memahami bahawa masa ‘orang dewasa sahaja’ adalah sihat dan semulajadi. Juga, tidak sesuai untuk kanak-kanak untuk menjalani kehidupan seks anda.”

bayi walking on parents bed

Jangan Menyelubungi Seks dalam Rahsia

Tidak apa-apa untuk mengakui apa yang anda lakukan-hanya ada keperluan untuk pergi ke sesuatu yang spesifik. “Saya juga fikir ia baik-baik saja untuk kanak-kanak, terutamanya apabila mereka menjadi lebih tua, untuk mengetahui bahawa Mommy dan Daddy mempunyai hubungan seks, dan sihat untuk ibu bapa yang saling mencintai untuk menyatakan diri mereka dengan cara ini. malu atau rahsia, “kata Dr. Rankin.

lelaki and woman ducking under covers in bed

Plush Studios / Brand X / Corbis
Hidupkan Bilik Tidur Anda Ke Boudoir

Tingkatkan suasana romantik di bilik tidur anda dengan tiga swap mudah. “Meningkatkan kepingan adalah satu kemestian Tambah suis [suis] kepada semua lampu-segala-galanya adalah seksi dalam pencahayaan yang rendah. Lilin dengan serta-merta membuat bilik yang lebih seksi. Jangan gunakan bateri yang dikendalikan, ini adalah satu tempat di mana benar mengalahkan palsu, “kata Blanche Garcia, Pereka Interior untuk Saluran Perjalanan Hotel Impossible dan pemilik reka bentuk B. garcia.

cermin accents hers

Baiknya Hers: Reka Bentuk Dengan Sentuhan Feminin “
Tambah Perasaan Seksi-Masih Ringan-Pereka

Ibu bapa kanak-kanak kecil tahu bahawa sukar untuk menjauhkan diri daripada bilik mereka. Masih disana adalah cara untuk bersuara sehingga bilik tidur anda tanpa kanak-kanak parut untuk hidup dengan “ruang merah kesakitan” à la 50 Shades of Grey. “Fikirkan perubahan kecil seperti cermin lantai panjang yang terselip di sudut atau permaidani berbulu di depan perapian untuk apabila anda mahu menukarnya. Saya juga suka lukisan kapur mentah yang menarik, sudah tentu,” Garcia mengesyorkan. Bahagian yang terbaik tentang yang terakhir ialah betapa mudahnya ia dapat dipadamkan dari mata kecil.

pasangan in blankets

Roy McMahon / Corbis
Dapatkan Intim Tanpa Bermula Ke Ia

Ada cara untuk menyatakan keintiman dan intim dengan pasangan anda tanpa benar-benar melakukan seks. “Kami sering berfikir tentang keintiman sebagai ‘INTO ME, ANDA MELIHAT'” kata Dr. Rankin. “Ia mempunyai kaitan dengan pendedahan diri, membuka hati, dan membuat hubungan bermakna.” Beberapa cadangan dari Feldmans: “Menulis cinta surat, menyelongkar, atau berbaring di atas katil bersama-sama dan melancap. Kami cenderung untuk melancap dengan malu atau memalukan, tetapi ia sering menjadi cara yang cepat, kurang tenaga untuk melepaskan ketegangan seksual, dan apabila anda memberikan kebenaran untuk melakukannya bersama-sama, ia dapat membina lebih banyak keintiman dan menjadi lebih seronok. “

pasangan holding each others hands

moodboard / Corbis
Berurusan dengan “Jampi Kering”

Jangan mula risau sekiranya anda tidak mempunyai hubungan seks dalam masa yang singkat. “Kekhawatiran dan tekanan adalah penyebab libido, jadi jangan biarkan mereka membaling kepala mereka yang hodoh,” Dr. Rankin menasihati. Jika anda tidak boleh membantu tetapi berfikir mengenainya, ikut petua ini dari Joel dan Kate Feldman: “Penyelesaian terbaik adalah bercakap dengan pasangan anda tentangnya. Buka dengan apa yang anda ‘bayangkan’ sedang berlaku dan apa-apa ketakutan yang anda miliki. untuk mengambil pemilikan apa sahaja yang anda boleh dan tidak menyalahkan pasangan anda, biar mereka tahu harapan anda serta ketakutan anda Tanya apa ada yang boleh anda lakukan untuk membantu Mengawal tingkah laku dan empati selalu menjadi penawar terbaik. “

tidak berminat woman Joselito Briones

Cari Pemasa Setiap Hari

Anda dan pasangan anda melakukan perkara-perkara setiap hari yang mungkin tidak menggembirakan anda sekarang, tetapi cuba melihat persekolahan anda dari sudut pandang diri remaja anda. Fikirkan semua masa yang anda hancurkan di hadapan suami anda tanpa berfikir dua kali tentang hal itu-sekolah menengah dia mungkin telah mati dan pergi ke syurga. Jangan terlepas pandang di rutin harian anda.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 33