Ujian Jalan Kehidupan Seks: Lubang Panas Dan Sejuk

KY sensual silk personal liquid warming lubricant

Penguji A

Saya dan teman lelaki saya mencuba KY Sensual Silk Personal Liquid Warming Lubricant dan Kama Sutra Meningkatkan Penyejukan Gel, dan konsensus adalah bahawa pemanasan merasakan hebat, sedangkan penyejukan, baik, tidak begitu banyak. Pemanasan KY adalah seperti langit di bumi. Ia terasa begitu hangat dan kabur, dan saya benar-benar memuja. Gel Penyejukan Kama Sutra membuatkan saya panas-panas di sana! Saya terus ketawa dan berasa benar-benar terganggu, tertanya-tanya apabila pembakaran aneh akan berhenti. Ia terasa sejuk dan tidak semulajadi. Tetapi walaupun saya tidak menikmati penyejukan itu, saya akan mengatakan ia mungkin satu perkara pilihan peribadi, jadi saya pasti mengesyorkan mencuba kedua-duanya.

Dia cakap:
Saya benar-benar tidak menikmati ini. Mereka kacau saya dan saya tidak akan biarkan dia datang dekat saya dengan penyejuk itu. Saya lebih suka seks lama biasa tanpa sebarang bahan tambahan ini.

Penilaian Tester: 5/5

Tester B

Saya dan teman lelaki saya membuat keputusan untuk menguji jalan Oceanus ‘Warming Carrageenan Personal Lubricant dan Astroglide Pemanasan Cecair Peribadi Pemanasan Cecair. Mereka berdua menarik – ia adalah menyeronokkan untuk mengalami sensasi baru sebagai tambahan kepada haba badan kita sendiri, dan kelembapan tambahan pasti dialu-alukan. Saya pasti lebih suka Carrageenan, yang mempunyai tekstur kaya, penuh, dan jumlah yang tepat kehangatan tambahan. Astroglide adalah sedikit, baik, meluncur … Ia merasakan nipis dan juga mendapat semua helaian saya, yang meletakkan saya dalam suasana yang marah kerana siapa yang mahu berfikir tentang perlu melakukan dobi sambil mendapatkannya? Panasnya pasti berkuasa, tetapi sedikit terlalu banyak, jadi saya pasti merasakan kebakaran itu. Secara keseluruhannya, ia adalah satu perkara yang menyeronokkan untuk dicuba!

Dia cakap:
Elemen slip-‘n-slaid ini menambah pelincir adalah menyeronokkan, walaupun pemanasan yang dipanggil tidak banyak mempengaruhi saya. Teman wanita saya seolah-olah menikmati dirinya sendiri, walaupun, yang selalu menjadi perubahan.

Penilaian Tester: 4/5

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3