Ujian Jalan Seks-Kehidupan: Pembantu Handjob

A Hand-Job Helper

Penguji A

Ia mengambil sedikit cubaan untuk meyakinkan teman lelaki saya bahawa lengan biru yang kelihatan lucu ini dapat memberi dia keseronokan tambahan. Kami tidak pernah menggunakan sebarang jenis mainan bersama, jadi dia sangat ragu-ragu. Saya mendapat dia dirangsang, maka saya membuat kesilapan cuba untuk slaid Blossom Sleeve ke dia tanpa pelinciran (kita tidak menyimpan pelincir di rumah). Menyedari kesilapan saya, kita bermula, kali ini dengan banyak lubing, maka saya mula menyentakkannya dengan mainan. Ia merasakan pengalaman yang sangat berbeza daripada mengenangkan dia dengan tangan saya sendiri, dan pelincir terus mengering, jadi saya bimbang saya mungkin akan memindahkan lengan itu ke belakang dan sebagainya terlalu cepat dan menyakiti dia. Bahagian yang benar-benar positif untuk saya berada dalam kawalan sedemikian; teman lelaki saya biasanya lebih tegas daripada saya, dan ia menyeronokkan untuk berada di tempat duduk pemandu untuk perubahan. Tetapi yang lain adalah pelik. Saya dapat memberitahu dia tidak berehat dalam pengalaman itu, jadi selepas kira-kira 10 minit kita mencampakkan orang tengah dan saya pergi tangan-pada. Saya menyesal kerana saya tidak meluangkan lebih banyak masa untuk menetapkan suasana hati dengan harapan tidak selesa ini akan membuatkan lelaki saya. Kerana banyak mainan seks adalah wanita-sentris, dan ini tentu saja tidak, saya fikir saya sepatutnya merendahkannya ke dalamnya dengan lebih lembut. Tetapi segala-galanya agak canggung, jadi kami mungkin tidak akan cuba lagi.

Dia cakap:

Saya mempunyai masa yang sukar dihidupkan dengan Blossom Sleeve. Saya lebih suka dengan sentuhan kulit, dan walaupun tangan teman wanita saya memanipulasi saya, mempunyai lengan antara kami membuat saya merasa terputus dari dia.

Penilaian Tester: 2/5

Tester B

Sebelum kita mula bermain dengan Sleoss Blossom, suami saya dan saya berkongsi ketawa dengan baik tentang nama dan penampilannya yang tidak masuk akal: Ia kelihatan seperti tiub biru besar, berbentuk seperti leher yang lebih hangat, hanya saiz zakar dan jeli; ia mungkin boleh berganda sebagai salah satu penghalang stres. Apabila kami berhenti ketawa, saya melelehkan kawasan seludup suami saya, maka saya melancarkan mainan itu dan terus menjalankan perniagaan saya. Sleoss Blossom jatuh sekali atau dua kali semasa proses itu, tetapi suami saya seolah-olah benar-benar menikmati dirinya. Aktiviti ini amat menyeronokkan untuk kami kerana masalah perubatan baru-baru ini telah meletakkan kehidupan seks menembusi kami, jadi sangat bagus untuk menaikkan faktor menyeronokkan di dalam katil kami walaupun terdapat batasan lain. Saya tahu kami akan menarik ini lagi tidak lama lagi.

Dia cakap:

Saya suka Blossom Sleeve! Ia membuat handjob rasa sejuta kali lebih baik, lebih seperti seks oral (walaupun saya akan memilih kerja tamparan dari isteri saya ke atas Blossom pada bila-bila masa!). Satu-satunya bahagian yang buruk ialah mainan itu sangat lucu. Tetapi selagi saya tidak melihatnya, itu tidak penting. Saya pasti mahu isteri saya menggunakannya lagi!

Penilaian Tester: 4/5

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 83 =