33 locuri sexy pentru a atinge tipul

Nu trebuie doar să începeți și să vă opriți la penis pentru a vă trezi pe bărbat. Penisul este doar vârful (haha) al aisbergului când vine vorba de senzație! Experimentați-vă cu toate locurile noi pentru a afla care va trimite băiatul dvs. peste margine.

Puneți-o mai târziu:

sexy places to touch your guy
pinterest

Iată câteva idei:

1. Părul toracic

imagine

Getty Images

Dacă tipul tău are părul în piept, poți să te joci cu el. Zona este mai sensibilă decât crezi și te va iubi să-ți iei degetele prin ea. “Vreți să-i dați drumul sălbatic? Puneți-vă mâna pe pieptul sau burta inferioară și, ținându-vă palma pe piele, rulați-le până când aveți o mână de păr.”, Spune Kait Scalisi, educator de sex si fondator al PassionbyKait.com. “Tragerea în acest mod stimulează terminațiile nervoase fără a da senzația de trăgare a părului. Puteți face asta și pe capul lor, începând de la spatele gâtului.”

2. Al treilea ochi

Nu, nu cuțitul. (Nu ți-aș mai face asta … încă încă.) Al treilea ochi este un punct de presiune situat în mijlocul frunții. Adăugarea unei presiuni ușoare cu degetul mare timp de 60 de secunde ajută la ameliorarea tensiunii în partenerul dvs. Și, avertizorul de spoiler, tensiunea este una dintre cauzele principale ale ucigașilor.

3. Rădăcina penisului

Evident, penisul este sensibil ca un întreg – nu este o surpriză acolo! – dar ați putea dori să acordați o atenție deosebită rădăcinii. Nu este o zonă bine cunoscută, dar odată ce stăpânești tehnica, el va fi în raiul pur. “Vrei să maszi zona în care bilele se conectează la perineu”, spune Scalisi. “Pentru a face acest lucru, cupa bilele lor în mână, cu degetele cu fața la capul lor.Utilizați vârfuri sau tampoane pentru a apăsa în sus, în corpul său.Această parte a corpului se poate ocupa o bună presiune, așa încât joacă cu diferite senzații – gândiți-vă gâdilind, presând ritmic și frământați. “

4. Capul

imagine

Getty Images

Amintiți-vă în școala de mijloc atunci când prietenul tău te-ar face să-ți închizi ochii și ar sparge un ou imaginar pe capul tău cu degetele și a simțit AH-mazing? Nu? Doar eu? Păi, a fost grozav. (Și încă mai are.) Probabil pentru că vârful capului tău este rareori atins de orice altceva decât o perie de păr în timp ce grăbești ușa pentru a începe ziua. Stați în spatele voștri și beți-vă degetele prin scalp. Dacă îi place acest lucru, încercați să adăugați o ușoară presiune asupra scalpului său în mici mișcări circulare. Simțiți-vă că tot corpul se relaxează în mâinile voastre, jucați cu voce tare cu ceea ce îi ține craniul.

5. Prostatul

Bine, acest lucru ar putea suna ciudat, dar da-i o sansa: prostata este o glanda in forma de nuc care produce ejacularea lichida cu care esti prea familiarizata si Stephanie Buehler, psiholog, sexoterapeut si director al Institutului Buehler în Newport Beach, CA, spune că unii tipi se bucură de faptul că se masagează. “Pentru a ajunge la prostata, lubrifiati-l cu un deget si puneti-l usor in rectul barbatului.Frunzati-va degetul pentru a gasi locul potrivit.Existand, de asemenea, jucarii pentru masajul prostatei, doar priviti online sau mergeti la un magazin de jucarii sexuale din apropiere.

6. Templele

În timp ce adăugați presiune la al treilea ochi, începeți să masați templele (părțile laterale ale frunții) prin rotirea degetelor într-o mișcare lentă, senzuală, circulară. Această mișcare, de asemenea, ameliorează tensiunea și va permite entuziasmul sexual să curgă. Ca să nu mai vorbim, tipul dvs. va savura intimitatea explorării chipului.

7. Oasele faciale

Mulți oameni poartă stres și tensiune în capul și gâtul nostru. (Multumesc, zi de lucru.) Pune capul în jos în poala ta, și, odată ce gâtul lui este confortabil, începe ușor de urmărire unghiurile de pe fața lui cu vârful degetelor tale. “Nu pur și simplu barieră acolo, folosiți vârfurile degetelor pentru a asculta și a simți forma lui”, sfătuiește Julie Tudor, o mișcare și un psihoterapeut care se specializează în terapia de ameliorare a durerii. O atingere ușoară și continuă îl va face să aibă un răspuns electric.

8. Buzele

imagine

Getty Images

Trageți ușor degetele în jurul buzelor tipului. Declanșarea nervilor senzitivi pe buzele sale va elibera oxitocina, “hormonul de dragoste”. Care, da, poate duce cu ușurință la punerea la dispoziție. Și te conduce la orgasm.

9. Lamele umărului

La fel ca gâturile noastre, umerii sunt plini de stres. Dar este un masaj suficient pentru a elibera acea tensiune? “Coatele în aripile îngerilor!” îl instruiește pe Michelle Joni, un masaj și un vindecător tactil intuitiv. “Nimic nu eliberează [stresul] ca un cot.” Nu uitați să nu folosiți prea multă forță pe nici un os, ci mai degrabă să descrieți spațiul dintre oase pentru a vă satisface pe deplin. Și nu, acele “ahhh” pe care le auziți nu sunt orgasme, dar omul tău se pregătește cu siguranță să-ți dea acel gigant “O.”

10. Gâtul

imagine

Getty Images

Simțiți-vă pentru golurile goale pe gât. Băieții răi sunt zone erogene! Adăugați o presiune ușoară cu vârfurile degetelor, asigurându-vă că capul este sigur. “Asigurați-vă întotdeauna că capul este în siguranță și se simte în siguranță, astfel încât să se poată relaxa”, spune Tudor.

11. Coapsele interioare

S-ar putea să fi observat când jucați cu dvs. că coapsele interioare pot fi extrem de sensibile. Același lucru se întâmplă și pentru tipul tău.

12. Torsul

Torsul, zona abdominala si vezica urinara este o regiune vulnerabila, pentru ca multi sunt nesiguri in forma lor de burta “, spune Joni. Nimeni nu vrea să se simtă ca și cum le-ai prins grăsimea. Luați puțin ulei, dacă nu ați făcut-o deja, și mișcați încet ambele mâini de la armpit până la piept. Mutați-vă mâinile într-un model încrucișat mângâindu-le trunchiul în lovituri largi.

13. Unde este vezica lui

Vezica urinara contine un punct de acupresie foarte senzual numit Poarta de Origine. (Poarta la penis! Hei-O!) După masarea trunchiului, dați zona în care vezica urinară este o ușoară împingere pentru a vă transforma într-adevăr partenerul. De asemenea, poate că va trebui să pipăi acum, deci nu împingeți prea tare. Dar cu adevărat o să vrea să te facă să te furișeze acum.

14. Mingea piciorului

imagine

Getty Images

Cine nu iubeste un picior freca? Rotiți articulațiile în jurul mingii piciorului pentru a elibera tensiunea. “Dacă mergeți încet cu piciorul întins în spate, veți simți și veți auzi un val de crackling sub piele”, spune Joni.

15. În spatele genunchiului

O altă groapă, o altă zonă erogenă! Masați ușor partea din spate a genunchiului partenerului. Pentru a adăuga un fler erotic ~, îngenunchează în fața lui, în timp ce se așează pe un scaun sau pe marginea patului, în timp ce masați ambele genunchii în același timp, tachinându-vă gura cu tantalitate aproape de regiunea pelviană a bărbatului. Ca o lovitură de salvare … dar nu, deloc.

16. Interiorul moale al coatelor

Oriunde pielea este moale pe corp, este sigur să presupunem că această zonă trebuie să fie foarte sensibilă. “Există o concentrație mai mare de ganglioni limfatici de-a lungul gâtului și sub brațe, iar pielea este mai subțire, astfel încât nervii senzorilor sunt în alertă mai mare”, spune Tudor. Experimentați cu presiunea și ritmul mișcărilor. Și nu vă faceți griji, suspinul ăsta este un semn de relaxare și bucurie care îi cuprind corpul, nu de a face o listă de treburi pe care voi doi trebuie să le faceți în acest weekend.

17. Urechile

imagine

Getty Images

Da, după cum s-ar fi așteptat, urechile sunt o zonă erogenă extrem de sensibilă pentru bărbatul tău, de aceea el devine nebun dacă-ți muști lobul sau îl sufli încet în ureche. Când masați urechile băieții dvs. “folosind tampoanele degetelor este de obicei cel mai bun”, spune Tudor. “Sfaturile de degete pot fi atinse, iar unghiile pot ajunge în cale și pot cauza zgârieturi”. Uleiul de nucă de cocos este sigur de utilizat și pe urechi, dacă doriți să adăugați un diapozitiv suplimentar.

18. Fântâni de umăr

Pentru a nu fi confundat cu lamele umărului, gâtul umărului este situat pe mușchiul umărului, la jumătatea distanței dintre fundul gâtului și capătul mușchiului umărului. Masajul în această zonă poate ameliora stresul, tensiunea și durerea – care sunt kilograme totale de excitare. Mai puțin stres = senzație mai caldă.

19. Clavicula

O altă zonă erogenă, iubito! Adăugați presiune cu degetul mare și degetul arătător în canelură, chiar sub osul gulerului. Aveți nevoie doar de o presiune mică pentru a vă deplasa în lungul timpului, stimulând simțurile partenerului!

20. Niplurile

Mamele de sex masculin: enigma naturii. Nu este nevoie de ei în sensul evolutiv, dar, omul, oh, omul, unii bărbați au niște șuvițe sensibile. Gurați-le cu o atingere ușoară sau ghemuiți-vă cu grijă de mamelonul bărbatului pentru a încălzi sângele. Joacă-te cu presiunea pentru a vedea ce felul tău savurează.

21. Breastbone

Întindeți în jurul pieptului și găsiți sânul lui. Căutați bârlogul din acest os – acest punct de acupressură se numește Marea de Tranquillitate și este un declanșator de relaxare. Apăsați ușor pentru a adăuga presiune și eliberați tensiunea din piept.

22. Armpita

imagine

Getty Images

Știu la ce te gândești, dar toate cretele sunt zone erogene, inclusiv gropile păroase. Crazy, nu? În funcție de cât de delicios este bea-ul tău, experimentați-l cu mângâierea și lovitura cu arici. S-ar putea să nu-i placă, dar, poate, ar putea să-l iubească. Doar o modalitate de a afla.

23. Vițelii și tendonul lui Achilles

“Glisați toate cele 10 degete, cu presiune, în josul vițeilor lor, în jos în spatele călcâiului”, instruiește Joni. Începeți încet cu toate cele zece degete, apoi ridicați ușor viteza pentru a permite energiei să înceapă să curgă sub suprafață. Acesta ar fi un moment bun pentru a menționa cât de mult iubești tulpinile musculare ale bărbatului tău. (Doamne, îmi place o pereche bună de joc pe un bărbat.)

24. Big Toe

Pentru a adăuga o variație la frecarea obișnuită a piciorului, în loc să cuprind degetul în mână, luați-vă articulația și răsuciți-o în jurul micilor brațe pentru a elibera tensiunea în vârful degetului mare. Punerea presiunii pe degetul mare cu degetele are, de asemenea, un efect dorit, de asemenea. Acum, dacă numai tipul dvs. ar putea învăța beneficiile de a deține o piatră ponce.

25. Scrotul

Doar o reîmprospătare rapidă în anatomia masculină: scrotul este pielea care ține testiculele (AKA bilele). Conține grămezi de nervi care o fac foarte sensibil la atingere. Foarte sensibil. Orice tip de masaj în această zonă va necesita o mângâiere ușoară pentru a nu provoca durere. Doar dacă bărbatul tău îi place durerea, atunci, prin toate mijloacele, trageți.

26. Perineul

Pre-in-e-ce? Oh, da, acel loc magic între testicule și anus. Sigur, s-ar putea să nu sune romantic, ci să se aplece în fața bărbatului tău, să-și deschidă picioarele și să înceapă să mascheze cu ușurință această zonă și nu va ști ce a făcut pentru a merita astfel de plăceri de la partenerul său dornic. Să nu mai vorbim, îl vei face să mănânce din palma mâinii tale (și poate și în altă parte, de asemenea …)?.

27. Gâtul

imagine

Getty Images

E nebunesc cât de repede uităm de derrierele de sex masculin. Poate pentru că majoritatea organelor lor sexuale ne îndreaptă direct spre noi? Luați niște ulei de nucă de cocos sau lubrefiant – dar nu prea mult, totuși doriți o mică frecare – și doar intrați acolo. Înclinați ușor palmele cu o mișcare circulară pe fiecare obraz. Simțiți-vă liber să vă folosiți sfaturile degetului pentru a înțelege și pentru a vă deplasa fesele, de asemenea.

28. Butthola lui

Stiu. Stiu. Dar dacă sunteți o fată sau nu, nu puteți nega că este foarte sensibil. Și mulți bărbați iubesc jocul la cap, așa că cel mai probabil se vor bucura de un masaj mic de butthole. Dacă nu doriți să vă murdăriți singuri, du-te Cincizeci de umbre pe fundul lui, și apuca o pene sau o recoltă de echitatie pentru a-și tachina crack-ul. Așezați butucul cu cercuri mici în jurul marginii, sau glisați cojița în jos cu crăpătura cu presiune adăugată.

29. Abs

Calea către inima unui bărbat este prin stomac, dar probabil nu în modul în care credeți. Din moment ce sângele curge spre pelvisul unui tip, orice este sub centura este o modalitate solidă de ai stimula – și de a construi o tensiune sexuală majoră. Înainte să coborâți pe el, rulați-vă limba de la absul lui inferior de-a lungul Vs unde picioarele lui se întâlnesc cu torsul.

30. Sacrul

Placa osoasă din partea inferioară a spatelui, chiar deasupra feselor, găzduiește nervi care se conectează direct la organele genitale – ceea ce îl face un loc minunat pentru recunoașterea în timpul preludiului. Masați-l folosind degetele sau încercați să lingeți sau să-l sugeți.

31. Șoldurile

Da, chiar și șoldurile pot fi super sensibile la bărbați – deci da-i cea mai bună bătăi de cap vreodată sărutându-și oasele de șold. Ținându-ți fața în jos prin penis, fără să recunoști că o să-l înnebunești.

32. Butonul buricului

imagine

Getty Images

Destul de ciudat, chiar și butonul de burtă are niște terminații nervoase sensibile, care pot să vă întoarcă în serios omul. Kiss sau linge în sau în jurul ei pentru a da o lovitură serioasă de plăcere.

33. Înapoi

Dându-i partenerului o frecare senzuală, întotdeauna se transformă în ceva mai mult pentru un motiv bun. Îndepărtarea ușoară a pielii cu vârful degetelor îi conferă un aspect bun, pe care terapeutul de sex, Linda De Villers, spune că va ajuta la stabilirea tonului pentru un sex mai lung și mai slăbit.

Urmăriți Redbook pe Facebook.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 80 =