3 једноставна начина за преузимање шминке од дана до ноћи

Дођите до Болд Болда

слика

Јосхуа Пестка

За дан: “Свакој жени треба живахан руж за усне – баците га на и бам, ваше лице је полирано “, каже Сир Јохн, који је слојевио магента Урбан Децаи 24/7 Глиде-Он Лип Пенцил у Веном ($ 20; урбандецаи.цом) под одговарајућим ружицом, Л’Ореал Парис Непогрешив боје Липцолор у Виолет Твист-у ( 8,99 долара, у апотекама): “На лакшој кожи, уместо тога, урадите свијетло ружичасто-розе”, каже он. Одатле је био само тањир златног маркера на Тобореовим образима и поклопцима (користите шампањац за поштену кожу) маскаре.

слика

Јосхуа Пестка

За ноћ: “Када је твоја шминка слична породици боја, све то повезује све заједно”, каже Сир Јохн, који је држао Тоборе-ов руж за усне, а онда је око ње око себе ошивао сенку за лаванду. “Сенка пружи све. Провуците га на поклопцима испод тачака испод костију и испод доњих трепавица, а затим га избледите преко спољашњих углова.” Леп избор је сјенило за неупућене креме у барем свијећу ($ 20; бенефитцосметицс.цом).

” Волим како се оба љубичаста појављују против моје коже. И овакав изглед је тако једноставан за себе. “-Тоборе Овех, 27

Будите селективно Султри

слика

Јосхуа Пестка

За дан: “Ана преферира природни изглед за посао, тако да сам јој показао како да додирнете темељ с влажним сунђером, који избацује кожу без читања лица личног шминке”, објашњава Сир Јохн. Затим је загрејао свој тканак прашњом бронзером на челу, образима и носу и кружио се на ружичастом руменилу. Потом је на њене очи користила две нијансе од Л’Ореал Парис Цолор Рицхе џепне палете у француском бисквиту (9.99 долара, у апотекама): бисерно розе на поклопцима и пат светло браон на унутрашњим и спољашњим угловима очију да их лако одредите.

слика

Јосхуа Пестка

За ноћ: За прелазак Аниног шминкања од радног времена до коктела, Сир Џон је мешао какао-браон линер дуж њених врха и дна линија, а затим је додао сјајну сјајну сенку из исте палете коју је користио дан на својим поклопцима. “Са сјајним бојама, притисните – немојте их померати”, каже он. Сјајни ружичасти сјај је балансирао све лепо.

“Не бих помислио да одаберем ове нијансе, али су стварно фини са мојом кожом – и изненађујуће лепо заједно!” -Сарах Резвани, 29

Играјте очи и усне

слика

Јосхуа Пестка


За дан: “Жене мисле о обојеном еиелинер-у као облеку, али тамно зелена или шљива сенка је мекша од смеђе или црне”, примећује Сир Јохн. Повукао је маслинасту оловку уз Сарахеве горње поклопце, чиме је прозрачио прошлост изнад спољашњих углова за широки утисак. Затим је користио блиставу мелону као сенку, радеци је у гомилу поклопаца. “Веруј ми, на лакој или средњој кожи, пробудит ће се очи”, каже он. Покушајте Ланцоме Блусх Субтил у Миел Глаце ($ 32; ланцоме-уса.цом). Да би Сара-ове усне биле суптилне, напунио их је ружичастим оловком, а потом на малог балзама.

слика

Јосхуа Пестка

За ноћ: “С обзиром да су Сарахови поклопци већ били постављени, управо смо скицирали маску оловке дуж доњих поклопаца, све мрвили и примијенили маскару”, каже Сир Јохн. Додирнуо је ружом длаке на очи и брушио је на својим образима. Последњи корак је био светло оранжасти руж. “Немојте се плашити носити боју на твојим очима и уснама”, каже он. “Ноћна шминка би требала бити забавна!” Маибеллине Нев Иорк Цолор Сенсатионал Вивидс Липцолор ин Елецтриц Оранге (7,49 долара, у апотекама) је лепо на свим тоновима коже.

” Дневна шминка је савршено ниског кључа, али је сјајна. И ја сам у димним очима: осећам секи, али не као да се трудим превише. “-Ана Гарвоод, 37

Пратите Редбоок на Фацебооку.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 89