Сви се скупљају по цијелој Мадониној кћерки за њено прсну косу

Погледајте овај пост на Инстаграму

Ми смо спремни за вас 2018! ♥ ���� ♥ ���� ♥ ���� ♥ ���� ♥ ���� ♥ ���� ♥ ���� #ллове ♥

Порука коју је поделила Мадонна (@мадонна)

Мадонна и њена ћерка су више него спремне за преузимање 2018. Певачица и 21-годишњи Лоурдес Леон провели су новогодишње вече, како су играли ноћу и снимали пицс – од којих је један од њих направљен на Мадонна’с Твиттер и Инстаграм рачунима.

На фотографији, Мадона страда црни шешир, смела усне и пригрчи њену најстарију. Лоурдес има одговарајућу усну, огроман осмех, и виде се да се приближи мами – и показује јој тамну пазуху. Потпуно природно, зар не? Не према интернету.

Лоурдесова тијело за косу инспирисало је прилично дебату на Твиттер-у и Инстаграм-у, гдје је објавио скоро 22.000 коментара. Људи су постали прилично јасни, иако добар део коментатора брани свој природни изглед.

Мадона није реагирала на реакцију (још увек), али легенда поп музике има дугу историју изазовних лепотних норми, прихватајући позитивни положај тела и охрабрујући самопоуздање. “Оно што гради карактер јесте да је пут мање пута путовао, држећи се пиштоља, зарађујући се кроз живот, а не играти оно што људи очекују од тебе”, рекла је Рафинерији29. “Ради се о томе да не радите ствари зато што желите сагласност, већ радити ствари јер они одражавају ко сте и шта желите да кажете. То су идеје које сами оснажују.

“Наравно, сви морамо бринути о томе како изгледамо … мислим, не можемо то негирати, али мера вриједности мора да долази изнутра, а ми не живимо у друштву које то подстиче. Живимо у друштву које подстиче супротно. “

Лоурдес само узима одјеку од своје мајке – и има право на то. Ни она није једина која баци бритву. Лади Гага, Милеи Цирус, Гиги Хадид, Парис Јацксон и Лола Кирке су одлучили да престану са бријањем 2017. године, проклети интернет троллс.

Значи, ти, Лоурдес. И као што је твоја мама рекла: “Дуга коса, не марите!”

Погледајте овај пост на Инстаграму

Дуга коса …… Не Царе !!!!!! #артфорфреедом #ребелхеарт #револутионофлове

Порука коју је поделила Мадонна (@мадонна)

Пратите Редбоок на Фацебооку.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 56 =