Știm la ce te gândești … sunt aceste pantofi Worishofer versiunea din acest sezon a lui Ugg? Cu un branț ortopedic de plută proiectat de un podiatrist german, nu există nici o îndoială că aceste pantofi (59,95 dolari la Endless) sunt confortabile – dar, la prima vedere, nu se clasifică la înălțimea stilului. Deci imaginea surpriza noastra cand A-listers cum ar fi Kristen Dunst, Michelle Williams si Maggie Gyllenhaal au vazut si in jurul lor in sandale … arata bine. Urmați pe urmele acestor trendsettere și citiți-vă pentru căi chic pentru a purta Worishofer-ul bunic-chic.

imagine

Decalaj

Păstrați-o casual în pantalonii tăiați (cum ar fi această pereche de corali) plus o tee dungată, pentru un aspect de week-end care este fără efort elegant. (49,50 dolari la Gap)

Acordați o margine feminină Worishoferilor dvs. cu o haină florală (învelită cu o jachetă ușoară de denim dacă este rece). Doar asigurați-vă că păstrați hemline-ul deasupra genunchiului-și mai mult timp și canalizați instantaneu un stil distinct “bunica est-europeană”. (69 USD la fabricanții urbani)

Atunci când se împerechează cu denim, stai departe de rachete și tăieturi de cizme, care vor arăta prea costume cu sandale în stilul 70. În schimb, du-te cu un jean de moment de slabă, ca acest stil zip de Genetic Denim. (79,99 dolari la Bluefly)