14 најбољих славних трудница свих времена

1

Фелициа Даи

Долази као три недеље, тако да претпостављам да ово треба да објавим.

Порука коју је поделио Фелициа Даи (@фелициадаи)

Тхе Супернатурал глумица је изненадила све када је 3. јануара најавила своју трудноћу на друштвеним медијима – само 3 недеље пре него што јој је рођена беба!

ПОВЕЗАНЕ: Најбољи стил породилишта

2

Циара

Добро јутро ��

Пост који дели Циара (@циара)

Циара убија самој игрици трудноће откако је најавила да је очекивала, објављујући више очаравајућих слика о њеном растућем боку.

3

Цхрисси Теиген

Неко је рано на забави ������

Пост који дели цхрисси теиген (@цхрисситеиген)

Модел Цхрисси Теиген, краљица цлап-бацк-а из Твиттера и једна половина холивудског најлепшег пар (заједно са мужем Јохном Легендом) поделили су самоубиство трудноће када је тек почела да се покаже.

4

Бехати Принслоо

34 недеље ��

Пост који дели Бехати Принслоо Левине (@бехатипринслоо)

Викторијин тајни анђео објавио је велики број жестоких љубитеља трудноће током трудноће са ћерком коју дели са челником Мароона 5 Адамом Левином. 

5

Емили Маинард

# 9монтхспрегнант #оотд #фасхионблоггер #бусбандсцлотхес #нотхингфитс

Пост који дели Емили Маинард Јохнсон (@емилигмаинард)

Бивши Бацхелоретте звезда је поновила једну од најчешћих жалби на трудноћу недуго пре него што је родила другог сина у септембру: “Ништа се не уклапа”.

ПОВЕЗАНЕ: Целебрити Бабиес Лоокинг Адорабле

6

Алисса Милано

Бумп … #схортпеоплецаррибиг #ноитсноттвинс

Пост који дели Алисса Милано (@милано_алисса)

Тхе Цхармед глумица и гласан и поносан адвокат за дојење је одушевио њену гомилу, шала се да, упркос својој величини, није носила близанце.

7

Снооки

Имам Николу на мојој кошуљи. ���� #СноокиЛове

Пост који дели Ницоле “Снооки” Полиззи (@снооки) он

Бивши Јерсеи Схоре стварност звезда обрнута мама од два објавила је фотографију која носи кошуљу са својим лицем на њој близу краја трудноће с њеном ћерком.

8

Кристин Цаваллари

Радила је 20 минута. Боље од ништа, ха ?! ������

Пост објавио Кристин Цаваллари (@кристинцаваллари)

Може изгледати као ово бивши Лагуна Беацх звезда реалности је поново трудна сваки пут када отворите Инсту. Мама од три поставила је пост-тренинг селфие близу краја трудноће са ћерком Саилор.

9

Џесика Симпсон

Глумица / певачица и мама са два поносно су показали њену бебу на пола пута кроз трудноћу с другом дететом, сином Аце Кнуте.

ПОВЕЗАНЕ: Најаве Најљепших Целеб Трудница

10

Тамера Моври

Само ја и моја дјевојчица! ������

Пост који дели тамерамовритво (@тамерамовритво) он

Тхе Сестро, сестро Звездица је показала како јој је трудноћа сјајала када се брзо фотографисала у свом аутомобилу.

11

Мелисса Рицрофт Стрицкланд

# 9монтхс # бутверепрегнантфор10 #лоокаттхатбелли

Пост који дели Мелисса Рицрофт Стрицкланд (@мелристрицк) он

Бивши плесач и Нежења такмичар је поделио пар глупих фотографија другог краја свог истакнутог стомака током свог деветог месеца трудноће с њеним сином Цаисон Јацк.

12

Ерика Цхристенсен

Брат чека сестру.

Пост који дели Ерика Цхристенсен (@ерикацхристенсен)

Тхе Родитељство глумица је поставила слику свог пса на главу на њеној истакнутој буди само неколико дана пре него што је родила своје прво дете, кћерка Схане Манесс.

13

Аудрина Патридге

Управо сам наишао на овај пиц !! … мој последњи белли селфие, пре него што сам морао да се припремим за рођење кирра мак �� 8 килограма бебе у том трбуху.

Пост који дели Аудрина Патридге (@аудринапатридге)

Брда стар и бивши Лаурен Цонрад бивши екран БФФ објавио је повратну фотографију њеног изузетно самог себе – њеног “последњег белог селфие-а”, пре него што се припрема за јунско рођење своје кћери Кирра Мак.

ПОВРАТАК: 21 Хот Тата и њихова деца

14

Ким Кардасхиан

Прво су рекли да сам сувише мршав, тако да морам да је препишем … Сада кажу да сам превелик, па морам да је препишем … СМХ! Неколико дана сам фотографисана пре него што једем и изгледам мањи, неколико дана које сам једем и изгледам веће. Све је то део процеса. Мислим да сте ме сви добро познавали да бих знао да ћу документовати процес ако имам сурогат. Твоје тело је другачије, свака трудноћа је веома различита! Научио сам да волим своје тело у свакој фази! Ја ћу бити још већи и то је такође лепо! Благословен сам да сам чак и трудна и још срећнија што немам прееклампсију колико ја знам, тако да сада немам проблем са бубрењем! Такође кажу да ваше тело носи дечака другачије од девојчице! Без обзира на то случај, захвалан сам Богу за ово чудо и без обзира на то какве су гласине или коментари које ћете ме бацити овог пута, они стварно не утичу на мене! #НоФилтер #НоПхотоСхоп #ГоодЛигхтинг ��

Пост који дели Ким Кардасхиан Вест (@кимкардасхиан) он

Тхе Држи се са Кардашијанима звезда је плакала на њене мрзњеке након тврдњи да је “лажирала” њену другу трудноћу. Да би се супротставила томе, пустила је све да се дружи, одлучила се за самообразовано огледало само четири месеца пре него што је родила њеног сина, Саинт Вест. То је дефинитивно један од начина за укидање гласина.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 69