Acest om a luptat cu dependență până când a văzut ceva în fotografia aceea care la speriat

imagine

Ne-am distrat cu fotobombați fantomați în trecut. De obicei, vin și pleacă, așa cum fac spiritele, și în timp ce ar putea cauza coșmarul ocazional sau un sentiment de confuzie îndelungată, puțini oameni au fost afectați la fel de mult ca Joe Martinez. El spune că întâlnirea lui înfiorătoare și-a salvat viața.

imagine

Cu câțiva ani în urmă, Martinez, care a fost puternic implicat în droguri la vremea aceea, și-a însoțit soția la petrecerea aniversară a lui. A fost adunarea ta tipică de familie, adică până când Martinez sa văzut într-o fotografie care a fost luată în acea seară.

Plasându-se peste umăr era imaginea unui demon sau pe care Martinez crede că ar fi putut-o fi fost însuși Satana.

imagine

După ce a văzut această imagine jignitoare, Martinez a spus că a fost speriat literalmente – a renunțat la droguri – și până în ziua de azi, el încă poartă poza în portofel pentru a-i reaminti de omul pe care îl obișnuise.

Martinez insistă că a împărtășit imaginea cu mulți anchetatori paranormali de renume, care pretind că fotografia nu a fost modificată.

Indiferent dacă este sau nu o umbră ciudată sau știți, copilul de blană al diavolului, cel puțin ceva bun a venit pentru Martinez.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3