Acesta este ceea ce Moș Crăciun a părut de fapt

imagine

BASSIGNAC / REGLAIN / Gamma-Rapho / Getty Images

În funcție de ce reprezentare a culturii popului preferați, Moș Crăciun pe care ți-l imaginați probabil că ar arăta foarte mult ca tipul Coca-Cola creat în 1931 cu campaniile lor de reclame iconice. Sau, probabil că îl imaginezi ca pe Tim Allen.

Dar, datorită lui Caroline Wilkinson, specialistă criminalistică la Universitatea Liverpool John Moores, acum avem o prezentare a ceea ce arăta adevăratul Sf. Nicolae.

Bunul Otec de Crăciun sa născut în anul 270 d.Hr. în Patara, ceea ce este acum Turcia modernă. Pentru a crea o schiță a feței sale, Wilkinson a folosit “informații despre adâncimea țesuturilor” de la bărbații din Turcia, împreună cu CGI, în conformitate cu Forbes.

imagine

Universitatea Liverpool John Moores

Redarea ei nu arata complet diferita de portretul obisnuit, pe langa faptul ca obrajii lui nu sunt rosii ca trandafirii, nu are nas de cirese si nu are nici o dimensiune, nici o clipeala in ochi, dar cel putin barba pe bărbie era “alb ca zăpada”.

Dar iată-l pe kicker. În timp ce adevăratul Saint Nick ar fi fost vesel, nu avea “o burtă puțin rotundă tpălăria sa scuturat când a râs, ca un castron plin de jeleu “.

De la oasele exhumate din mormântul Sfântului Nick din Italia, am aflat că el era de 5’4 “, cu un corp fizic.

Așa cum se explică în Bolletino di San Nicola, Sfântul Nicolae avea pomeți largi, o frunte largă și o bărbie unghiulară. De asemenea, el a avut deformat dinți și artrită spinală și pelvină, care trebuie să fi făcut alpinism în sus și în jos aceste coșuri de fum în special neplăcute.

Moș Crăciun, care a devenit orfan ca tânăr tânăr, a crescut cu unchiul său, episcop, un rol pe care la preluat în cele din urmă, dar credința lui creștină la dus la închisoare de către împăratul roman Dioclețian. Aparent, el a avut mai multe alte perii cu legea și a fost aruncat din nou în închisoare pentru că a bătut un alt episcop.

Dar, de-a lungul timpului, cu multă faptă caritabilă, el a devenit o legendă mitică, cu povești despre faptele lui bune care călătoresc în Europa. În Țările de Jos, în Evul Mediu ia fost numit Sinterklaas, pe măsură ce folclorul său a devenit popularizat.

Astăzi, Nicholas este sfântul patron al marinarilor, copiilor, lupilor și amantarilor, pentru a numi câteva. Și, desigur, el este tipul care face toate filmele Hallmark posibile. Să nu mai vorbim de toate zâmbetele pe fețele copiilor cu tehnologie savuroasă în timp ce își urmăresc sania în ajunul Crăciunului.

[H href = ‘http: //www.forbes.com/sites/kristinakillgrove/2015/12/17/bones-of-saint-nicholas-reveal-what-santa-claus-really-looked-like/’ target = „_blank”> Forbes’]

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 18