În această săptămână, Drew Barrymore a arătat cu curaj că a suferit de depresie postpartum după nașterea celei de-a doua fiice, Frankie.

“Nu am avut postpartum pentru prima dată, așa că nu am înțeles-o pentru că eram, ma simt minunat!” Ea a spus oameni. “A doua oară, am fost ca, Oh, ce văd acum despre ce vorbesc oamenii. inteleg. Este un tip diferit de copleșitoare cu cel de-al doilea. M-am dus sub nori.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Eu, Frankie și florile. #La multi ani de ziua mamei

Un post partajat de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Iar acum, după recunoștința ei curajoasă, tabloidele s-au hotărât să-și schimbe focalizarea de la o conversație importantă până la rapoarte aparent derutante că ea și Will Kopelman se divortează.

imagine

Conform Stea, Drew, în vârstă de 40 de ani, și o femeie de 38 de ani, consultant de artă, își încheie uniunea de trei ani.

Amenda. Tabloidele s-au transformat practic în Mad Libs cu o celebritate diferită introdusă în divorț în fiecare săptămână, deci nu suntem chiar surprinși că Drew este ultima țintă – acum că Jen, Ben, Gwen și Kaley au avut real despărțiți, practic au lipsit de oameni să se descompună, așa că a fost doar o chestiune de timp pentru Drew.

Dar ceea ce face cu adevărat capra noastră sunt aceste citate star “surse” care îl rușinează pe Drew că are emoții.

Ei pretind că “fostul copil sălbatic” are nevoie de “prea multă dramă” pentru Will. “Când lucrurile devin prea sedative, ea devine nebună – și natura ei imprevizibilă preia”, spune sursa.

“Drew poate fi o persoană iubitoare care se îngrijește un minut și plânge isteric pentru nici un motiv în următorul. Nu va ști niciodată ce să se aștepte de la ea”, spune prietena. Da, un prieten. Ar putea fi ceva de-a face cu faptul că este o mamă ocupată de doi tineri cu o companie de producție, o linie cosmetică și o carieră de film? Are dreptul să emită. Heck, suntem cu toții.

Drew, care a fost implicată anterior în actorul / muzicianul Jamie Walters și sa căsătorit cu proprietarul baroului LA, Jeremy Thomas, timp de 19 zile, a fost de asemenea însoțită de un amuzant Tom Green timp de cinci luni. Dar aceste romance din trecut nu înseamnă că relația ei actuală este sortită eșecului Stea dăruiește insistent.

Revista spune că Will și Drew “nu au încetat să mai argumenteze luni de zile”.

“Ei au avut probleme de ceva vreme”, spune un insider. “Au încercat să se distanțeze, dar nu au ajutat – și acum ei au decis să se despartă”.

Articolul adaugă câteva detalii salacious despre problemele lor de intimitate pretinse, pe care nu le vom repeta aici, dar este inutil să spunem că este deranjant și că nimeni nu face afaceri.

Sursa continuă să spună că “doar un miracol își va salva căsnicia”. Real dramatic, insider. Cât ți-au plătit pentru a veni cu bijuteria aceea?

Acum, toată lumea vă poate lăsa pe gal, Drew? Chiar dacă în capul meu, va fi întotdeauna doamna Robbie Hart, aici speră că Will și Drew vor deveni bătrâni împreună … dacă vor. [Cue piesa Adam Sandler]