Giada in bright pink dress

Andrew MacPherson
Priviți o privire plină la interviul lui Giada în ediția din februarie a revistei REDBOOK, unde se deschide despre bărbați, încredere și minciuni tabloide – și gătește o masă romantică pentru un cuplu merituos.

Giada in bright pink dress

Andrew MacPherson
În zvonurile tabloide despre conectarea cu muzicianul John Mayer

“Cred că singurele lucruri care ar fi putut să ne fi legat împreună sunt că eram la același hotel în weekend-ul în cauză – pe care, apropo, soțul meu a fost cu mine și acolo”.

Giada de laurentiis

Andrew MacPherson
Cu privire la pierderea în greutate după naștere, și sânii ei

“Au scăzut – de obicei, este primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru femei, pentru că ei sunt foarte grași. Desigur, este singurul lucru pe care nu vreți să mergeți! tragem fotografii, am continuat să-i spun stilistului: “Ce zici de sânii mei în această rochie?” Și ea spunea: “O să fii bine”. Dar a trebuit să-i spun: “Hei, acestea sunt reale și nu stau singuri, am avut un copil și nu mai sunt singuri”.

Giada de laurentiis with her late grandfather

Rob Loud / Stringer / Getty Images
În ceea ce îi lipsește cel mai mult despre bunicul ei (producătorul târziu de filme Dino De Laurentiis)

“Oricând vreunul dintre noi avea o întrebare, l-am fi sunat dintotdeauna, l-am văzut aproape în fiecare week-end pentru anul trecut, și-a dorit cu adevărat familia în jurul lui.

Giada and the scullins

Andrew MacPherson
La planificarea mesei pentru Gary & Yoko Scullin pentru a onora revenirea lui Gary din războiul din Afganistan

“Daca ai intrebat-o pe sotul meu despre ce fel de mancare sexy, ti-ar spune o bucata frumoasa de carne de vita perfect preparata si aromata.Asta e unul din motivele pentru care am ales un bomboane de vita pentru meniul de Ziua Îndrăgostiților Da, este o bucată de carne de vită, dar pentru doar doua persoane, nu este asa de rau si este usor sa gatesti si acesta a fost un moment special, pentru mine, cel mai sexy element din meniu este tartul de migdale de ciocolata, este matasos, catifelat, neted si cel mai bun rahat pic de indulgență vreodată […] Întotdeauna este atât de special pentru doi oameni să se așeze singuri, am intrat în acest câmp să gătesc pentru oameni și să văd zâmbetele pe față când mănâncă mâncarea pe care am pregătit-o. să creeze cadre intime care să-i lase să se lege, este modul meu de a le oferi dragoste, așa a fost familia mea care mi-a dat dragoste.

Giada on february cover

Andrew MacPherson
A lua mai mult…

Aflați ce gândește Giada despre a fi “simbolul sexului de gătit”, ceea ce ea într-adevăr mănâncă acasă și multe altele. Citiți interviul exclusiv în ediția din februarie a REDBOOK (în vânzare 18 ianuarie!)