Giada De Laurentiis privind bărbații, încrederea și tabloidele

De cele mai multe ori suntem puțin gelosi de Giada De Laurentiis (aspectul ei, cariera ei, calea ei incontestabilă cu pastele și corpul ei uimitor de paste). Dar nu în ziua respectivă, REDBOOK a intervievat-o în această iarnă. Gazda sexy a Giada la domiciliu, care evită lumina reflectoarelor de la Hollywood cu aceeași încurcătură pe care o poate avea pentru pizza înghețată, tocmai făcuse titluri naționale când un tabloid a tipărit o poveste care o încarcă în mod fals pentru a se lega cu muzicianul și infamul John Mayer. Imediat după vestea devastatoare că strămoșul ei, Dino De Laurentiis, forța de conducere din viața ei, a murit. Această grindină de evenimente ar fi trimis direct pe celebritate medie, dar nu pe Giada, 40 de ani. Ea ne-a programat interviul pentru puținul timp petrecut între înmormântarea bunicului ei din Los Angeles și cel de-al doilea în Italia. Mai mult, când a intrat în holul hotelului Casa Del Mar, ea a privit în totalitate televizorul în jambiere, cizmele cu buzunare mici și o căpăstru negru. Ea e chiar mai dură în persoană (dacă o poți crede) și, ciudat, mai accesibilă: Gândește-te la California, cu fata-alături de Sophia Loren. Ea era la fel de deschisă ca un prieten apropiat, vorbind liber despre zvonurile nebune, în legătură cu soțul ei, cu designerul Anthropologie Todd Thompson, cu vina mamei sale (fiica Jade este 21/2), blestemul și binecuvântarea ei sexualitate – și convingerea că timpul în bucătărie este mai bun decât un psihiatru de 200 de ore pe oră. Ascultă în!

RB Ați avut un timp extrem de dificil săptămâna trecută. Ce te ajută să te trezești?

GDL Aceasta este o întrebare foarte bună. Incidentul lui John Mayer a fost complet neașteptat. Am fost socat. Și nu atât pentru mine, cât și pentru soțul și familia mea. Familia mea este obișnuită cu astfel de lucruri. Dar familia soțului meu este nu. Todd era jenat că familia lui din Michigan o vede și gândește, Ce se întâmplă acolo la Hollywood?…Ceea ce a făcut chiar mai surprinzător este faptul că nu am avut niciun contact cu John Mayer în trei ani. Știi cum vei fi prezentat pe scurt pentru cineva? Poate că am vorbit timp de cinci minute, dar nu aș considera asta intimă … Știu că lucrurile astea se întâmplă, dar poate că am fost naiv să cred că se bazează, de obicei, pe niște fapte.

RB Cum credeți că zvonurile oribile ar fi putut începe?

GDL Cred că singurele lucruri care ne-ar fi putut lega împreună sunt că eram la același hotel în weekend-ul în cauză – care, apropo, soțul meu a fost cu mine și acolo.

RB Ați fost cu Todd timp de 20 de ani, de când aveați 19 ani. Este o conexiune de lungă durată care vă oferă puterea chiar acum?

GDL Da. Știe că nu sunt capabil de asta.

RB Deci te bâjbâi de asta, iar bunicul tău a murit o zi mai târziu. Ce-ți lipsește cel mai mult de el?

GDL Oricând vreunul dintre noi avea o întrebare, l-am fi sunat dintotdeauna. L-am văzut aproape în fiecare week-end pentru ultimul an. El și-a dorit cu adevărat familia. El a plăcut să stea și să vorbească cu noi.

RB El nu aproba atât de mult cariera ta când ai început. Sa schimbat de-a lungul anilor?

GDL De-a lungul anilor, cred că a devenit destul de mândru, și poate chiar puțin șocat, la succesul meu. Trebuie să înțelegeți că venind dintr-o familie napolitană, oamenii conduc imperiul. Cred că, din când în când, avea propriile sale gânduri despre felul în care am creat rețete – că erau prea ușor, poate prea deranjate. Îmi amintesc când mi-a spus odată: “Cum poți spune oamenilor să deschidă un borcan de sos de paste preparat?” Acestea erau tipurile de dezbateri pe care le-am avea.

RB Mulți oameni se gândesc la tine ca fiind destul de perfecți în orice fel – frumos, de succes. E ceva ce e nu perfect?

GDL [Razand] Eu vin dintr-un loc în care cred că viața nu este niciodată perfectă. Dacă privim adânc înăuntru, există probleme peste tot.

RB Bine, ne luminează. Cum a fost viața mai puțin decât perfectă?

GDL Am fost binecuvântat de o viață bună, distractivă și minunată, dar am văzut și o mulțime de durere. Mi-am pierdut fratele când aveam 30 de ani și asta mi-a fost devastatoare. Nu știu dacă o să trec peste asta. În plus, am avut o copilărie foarte dificilă. Am venit aici din Italia în anii ’70 și nu am vorbit cu engleza, așa că copiii de la școală mă chinuiau. Cu adevărat, a fost îngrozitor numele pe care mi-au spus-o, iar profesorii nu au făcut niciodată nimic să o oprească.

RB Ce ai învățat din asta??

GDL Este unul din motivele pentru care lucrez la fel de mult ca mine pentru a face spectacolul meu ca fiind clar, distractiv si fara intimidare. Dacă oamenii se simt incomod în bucătărie, nu vor intra acolo. De aceea cred că copiii care învață să gătească pot fi un lucru minunat. Aceasta poate ajuta la construirea încrederii, a face să se simtă bine despre ei înșiși. Mi-a ajutat să-mi construiesc ego-ul și chiar să încep să mă accepte la școală. Aș aduce lucruri la clasă pe care le găteam acasă, iar colegii mei erau la fel: “Wow. E uimitor, iar fata cu numele amuzant a gătit-o!”

RB Încă mai simți dureri de intimidare și îndoială de sine?

GDL Desigur. De fapt, de fiecare dată când încerc ceva diferit sau fac ceva în fața unei audiențe vii, cred că ar putea să-mi arunce arahidele. Mă simt din nou ca acel copil. Dar, de asemenea, cred că senzația de groază a stomacului este ceea ce vă menține în viață și mai bine la ceea ce faceți.

RB Chiar îți îmbrățișezi sexitatea și feminitatea. Cum dețineți acest lucru fără să spuneți: “Sunt simbolul sexului de gătit?”

GDL Numai în ultimii cinci ani am devenit confortabil cu asta. Multe dintre ele au venit cu vârsta și fiind mama. Am simțit că trebuie să-i arăt lui Jade că mama ei este mândră de cine este.

RB Ce te-a făcut greu să te accepți acum înainte?

GDL Am dezvoltat sânii la vârsta de 9 ani și eram singura în clasa mea. Mi-aș fi așezat literalmente în clasă, pentru că eram atât de jenat de corpul meu. Cred că mai port o parte din asta cu mine. Nu am vrut să fiu cunoscută ca bucătar sexy. Voiam ca oamenii să creadă că am avut niște găluște. Este aproape ingradit in oameni ca, asa cum nu poti fi un model inteligent, nu poti fi un bucatar bun.

RB E ceva ce te-ai schimbat despre tine dacă ai putea?

GDL Sunt foarte scurt, pentru unul. Mi-aș fi dorit să am picioare și brațe mai lungi. Soțul meu este de 6 picioare-2, iar uneori, dacă îmi port apartamente, e ca și cum își va lua fiica adolescentă.

RB Todd a fost în mâncare când te-ai întâlnit?

GDL Soțul meu era obișnuit să deschidă cutii – chef Boyardee, mâncăruri congelate, orice. Nu știa prea multe despre gătit, binecuvântează sufletul. Nu era atât de greu să impresioneze [razand], dar el a parcurs un drum lung. Brânza de parmezan nu a existat niciodată pentru el, nici măcar în felul în recipientul verde. Sosul de roșii a fost răcorit în ketchup.

RB Și nu a fost blocat în căile lui?

GDL Deloc. Ar încerca totul. Este o persoană foarte curioasă. A luat o mulțime de fulgi din familia mea. Când va veni la casa bunicului meu să mănânce cina, bunicul meu mi-ar spune în italiană: “Cine este acea persoană care își măcelănă pastele făcând cu o furculiță și un cuțit?” Din fericire, soțul meu este destul de încrezător că nu a luat-o niciodată personal. El ar râde și familia mea a ajuns să-l adore. Alimentele adună oamenii la diferite nivele. Este hrănirea sufletului și a trupului; este cu adevarat dragoste.

RB Gatiti mult acasa pentru Todd?

GDL Când ne-am întâlnit pentru prima oară, nu aveam bani pentru că eram la facultate și plătea de fiecare dată când ieșim la cină. Deci mi-aș arăta dragostea pentru el făcând o masă. Și până în ziua de azi, acesta este unul dintre modurile în care arăt cât de mult îl apreciez. Chiar și atunci când nu sunt în oraș, voi pregăti meniuri pentru el și Jade, ca să poată încălzi doar mesele.

RB Este dragostea sau vina principalul factor motivant pentru a face asta?

GDL Absolut dragoste și respect. Cred că poate fi greu pentru un bărbat să fie uneori susținut de soția sa. Deci, când sunt acasă, lucrez foarte mult ca soția lui Todd și a mamei lui Jade. Nu am nici o problemă să mă întorc la acele roluri tradiționale. Încerc să fiu Giada, tânăra pe care a cunoscut-o acum 20 de ani și sa îndrăgostit de ea. Toți bărbații vor să fie tratați ca niște regali într-o relație și cred că dacă femeile nu se îngăduiesc uneori, bărbații lor se vor risipi și vor căuta pe cineva care să le poată da asta. E simplu. Nu este o intervenție chirurgicală a creierului.

RB Vii vreodată acasă, deschizi o cutie de ton și o numi o zi?

GDL Nu, dar voi veni acasă și voi vâna două ouă. Două ouă se amestecă pe un pat de arugula cu câteva felii de parmezan proaspăt ras, și asta e cina.

RB Ai avut fiica ta la 37 de ani. A fost o parte dintr-un plan general?

GDL Todd și cu mine am vorbit despre copii și am hotărât că nu le avem. Dar apoi Jade a venit, și m-am temut foarte mult, și așa a fost și Todd. Ce s-ar întâmpla cu această viață pe care am creat-o, unde am pleca la Santa Barbara pentru week-end? Dar am fost de acord să o luăm o zi la un moment dat. Și mi-am continuat viața așa cum a fost. Jade știe că mama lucrează și călătorește, iar ea călătorește cu mine.

RB Dar când trebuie să călătorești pentru muncă fără ea? E greu?

GDL Jade devine foarte atașat de bona și Todd când plec și asta poate face rău. Ea e la vârsta în care îmi va spune: “Pleacă, mami, nu te vreau.” Este dureros? Da, foarte dureros. Dar îmi spun că mă face să plătesc pentru că nu am fost acasă și pentru momentele lipsă care erau importante pentru ea. De asemenea, încerc să-mi amintesc că trebuie să fiu recunoscător că are oameni în jurul ei care o iubesc și care îi iubește atât de mult.

RB Arăți că ai pierdut greutatea de la ultima dată când ai fost prezentat în REDBOOK. Cum ai făcut-o?

GDL Mi-am schimbat dieta. Înainte de a avea Jade și în timpul sarcinii am mâncat mult zahăr. Adică, vorbesc șase pachete de zahăr într-o ceașcă de cafea. Când eram însărcinată, medicul meu mi-a spus să fiu atent la aportul de zahăr. După Jade, știam că trebuie să-l controlez. Așa că am început să folosesc nectarul de agave – este mai dulce, deci ai nevoie de mai puțin – și am început să-mi văd corpul micsorat.

RB Bine, îmi pare rău că te-ai lăsat personal, dar a pierdut greutatea asta ca să-ți fac sânii mai mici? Asta întotdeauna pare să se întâmple!

GDL Au scăzut – de obicei, este primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru femei, pentru că ei sunt foarte grași. Asta, bineînțeles, este singurul lucru pe care nu vrei să-l duci! Cand am incercat hainele la filmare, am spus in continuare stilistului: “Ce zici de sanii mei in aceasta rochie?” Și ea spunea: “O să fii bine.” Dar a trebuit să-i spun: “Hei, acestea sunt reale, și ei nu stau singuri, am avut un copil și nu mai sunt singuri”.

RB Când vă gândiți la următorii 10 ani, ce vedeți?

GDL Mi-ar plăcea cu adevărat să lucrez cu copiii din școala publică și să-i aduc înapoi – cred că ceea ce se va numi Acasă Ec. Școlile trebuie să pregătească copiii pentru lumea reală și simt că avem nevoie de asta din nou. Nu eram bun la sport sau muzică, așa că mulțumesc bunătate că am avut mâncare. Sunt mulți copii care au talente, dar așteptăm prea mult să le expunem.

RB Ai plănuit un meniu pentru Ziua Îndrăgostiților pentru doi fani, Gary și Yoko Scullin, pentru a onora revenirea lui Gary acasă din războiul din Afganistan. Cum ai decis ce să servești?

GDL Dacă mi-ați cerut sotului meu ce fel de mâncare sexy, ți-ar spune o bucată frumoasă de carne de vită perfect gătită și aromată. Acesta este unul dintre motivele pentru care mi-am ales mânzul de vită pentru meniul de Ziua Îndrăgostiților. Da, este o bucată de carne de vită scumpă, dar pentru doar doi oameni, nu e așa de rău și e ușor să gătești. Și acesta a fost un moment special. Pentru mine, cel mai sexy element din meniu este tortul de migdale de ciocolată. Este matasoasă, catifelată, netedă și cea mai bună bucată de indulgență vreodată.

RB De ce se planifică și se face o masă pentru cineva atât de puternic gest?

GDL Nu este nimic ca o masă gătită la domiciliu – nimic! Când mă întreabă cine e cel mai bun restaurant din LA, eu zic: “Uh, casa mea.” E mai intim. Alimentele pot conecta oamenii într-un fel de totdeauna.

RB Cum de ai creat acea masă pentru Scullins?

GDL Este întotdeauna atât de special pentru ca doi oameni să se așeze singuri. Am intrat în acest câmp să gătesc pentru oameni și să văd zâmbetele pe față atunci când mănâncă mâncarea pe care am pregătit-o. Încerc să ajut oamenii să creeze setări intime care să le permită să se lege. Este calea mea de a le oferi dragoste. Așa mi-a dat familia mea dragoste. Urmărind că Scullins se bucură că masa împreună solidifică de ce fac ceea ce fac.

–>

militar couple toasting over a giada de laurentiis prepared meal

Andrew MacPherson

Fiecare cuplu militar merită o zi de Valentine de vis, așa că REDBOOK a tratat o pereche – recent reunită după luni în urmă – într-o noapte serioasă. Mulțumită lui Giada, a fost magic. (Cue waterworks!)

Gary și Yoko Scullin, care s-au căsătorit timp de 13 ani, tocmai au trecut prin ceva ce majoritatea cuplurilor din această țară nu-și pot imagina. Gary, un căpitan în Forțele Aeriene S.U.A., a petrecut două luni la o bază în New Jersey și șase în Afganistan, locul cel mai nefericit pe care îl spune că a fost vreodată staționat. Yoko a rămas acasă în California și a avut grijă de cei doi copii ai lor, vorbind cu Gary doar o dată pe săptămână, datorită unei diferențe de timp de 12 1/2 ore. Odată a trebuit să sune să-i spună că este în regulă după ce un atac asupra taberei sale a apărut pe CNN. “Am văzut urmașul – o piscină de sânge și urme de sânge”, a amintit el.

În ziua în care a venit acasă, Yoko a așteptat la fundul unei scări rulante lungi la Aeroportul Internațional Los Angeles, cu copiii Joshua, 12 și Monet, 10. Joshua a avut un semn scris de mână, care citise, BINE ATI VENIT, DADDY. Monet purta o geantă plină cu căpșuni acoperite cu ciocolată.

În primul rând, au văzut cizmele de luptă prafuite ale lui Gary pe primul pas. Apoi uniforma lui, și, în final, fața lui obosită și strălucitoare. Câteva momente mai târziu, familia a căzut într-o îmbrățișare lungă a ursului, în timp ce spectatorii au văzut și s-au răsturnat. “Sunt atât de fericit”, a spus Yoko mai târziu în acea seară. “Acum pot să mă îngrijor în fiecare zi de siguranța lui”.

La șase zile de la reuniune, o mașină le-a ales pe Yoko și pe Gary și le-a făcut să ajungă la o destinație secretă pentru o cină pregătită de Giada. “Este atât de distractiv”, a spus Yoko, în timp ce stilistii îi uimesc. “Toată lumea ne tratează ca și cum am fi prieteni”.

Pe măsură ce au scuturat șampania, cuplul a vorbit despre ajustarea la viață cu casa lui Gary. “Am fost puțin nervoasă”, a mărturisit Yoko, “dar a trecut fără probleme, părțile pe care îmi place cel mai mult să le am pe Gary în spate sunt lucrurile mici, mergând la supermarket împreună cu el, luând împreună copiii. dar acum îmi dau seama cât de drăguți sunt. “

Adaptarea lui Gary a fost mai dificilă. “În armată, întotdeauna se încarcă, pentru că așa și așa dorește acest lucru făcut acum”, a spus el. “Dar viața de familie este în legătură cu îngrijirea și răbdarea. În momentul de față încerc să înțeleg zilele din punctul de vedere al lui Yoko: Cum se ocupă de temele de acasă, mesele? Dacă încerci să sari și să faci prea mult, poate fi stresantă pentru întreaga familie. ” Dar Gary are timp de partea lui: el crede că nu va fi redistribuit timp de 2 ½ ani.

Înainte de masă, Giada intră în cameră, iar Yoko izbucni în lacrimi. “N-am avut idee că vei fi aici!” ea a spus. “Sunt un mare fan. Spectacolul tău este atât de inspirat”. Gary a fost șocat dintr-un motiv diferit. “O poveste despre mâncare și pasiune? Au ales oamenii potriviți?” a glumit. “Noaptea noastră de întâlnire este destul de mare pentru Starbucks și o să le luăm când le putem lua!”

Când a fost servit al doilea curs, risotul homar, Gary a făcut o mușcătură și a rânjit. “Aceasta bate orice mâncare pe care am avut-o înainte”, a spus el. Yoko a fost de acord, dar partea ei preferată? “Desertul! Florile, lumânările, toate acestea vor fi o amintire atât de bună”.

-ELIZABETH JENKINS

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =