Kaley cuoco and ryan sweeting

Deși mulți dintre noi – citiți: oameni ca mine care au refuzat să creadă zvonurile – au fost complet blindate de Kaley Cuoco și Ryan Sweeting Despică, aparent lor anunţ a venit mult timp.

Conform US Weekly, divorțul lor ar fi avut mult de-a face cu dependența lui Ryan de analgezice. Aparent, pro-jucătorul de tenis a fost dependent de medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală după operația de spate în 2014, dar în cele din urmă a devenit o sursă de dispută între cuplu. Eventual.

Bineînțeles că această afirmație ar putea fi doar un lucru pentru a vinde reviste, dar bine, Noi săptămânal, ne-ai interesat.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ce anume a distrus # CaleyCuoco și # de căsnicie de 21 de luni a lui RyanSweeting? Obțineți povestea completă în noul număr al revistei Us Weekly. În plus, verificați fotografii nevăzute din vizita #PopeFrancis în S.U.A..

Un post distribuit de Us Weekly (@usweekly)

“Ea a sprijinit-o, dar a spus că nu poate face angajamentul de a deveni treaz”, a declarat unul dintre prietenii lui Kaley, care au spus că vorbea în revista. “El i-ar spune că lucrează la ea și că, în schimb, să se irosească.”

Vezi acest mesaj pe Instagram

Avea un timp liber, așa că sa rătăcit de-a lungul răsăritului cu salonul oleaginic și a fost un hohot! #ontheshootphotography #newmexico

Un post partajat de @ normancook pe

Se pare că Ryan, care a fost arestat pentru un DUI și posesie de droguri cu intenția de a vinde în 2006, a fost sobru când sa curtat, dar după ce sa căsătorit, după numai șase luni de întâlnire,.

“Kaley le-a spus medicilor că medicii i-au prescris ceva de care ia luat prea mult”, a spus o sursă. “Asta sa întâmplat când a mers din nou în jos.”

Ryan ia jurat că va merge la un centru de dezintoxicare din Boston, dar revista totdeauna spune atât de dramatic că, până la acel moment, era “prea târziu”.

“Nu putea să-l repare, nu era omul despre care credea că este,” a spus vreodată fiecare rom-com cliché, oh, dar și altă sursă.

De asemenea, a fost remarcat: “Nu a putut să-și ia susul și coborâșurile”.

Documentele privind divorțul au văzut diferențe ireconciliabile. Dacă aceste diferențe implică dependența de droguri, evident, nu putem spune cu siguranță.