Kate Walsh ia o bucățică de tort de crab într-o cafenea din cartierul Los Feliz, CA, iar muzeele se rătăcesc. “Încă mai vreau să fac apeluri”, spune ea cu un zâmbet rău și apoi povestește zilele bătrâne înapoi înaintea ID-ului apelantului când ea și un amic ar fi comandat livrări aleatoare de pizza și le-ar forma în mod repetat pe adolescenți și vor închide. “Amintiți-vă când ați putea să vă uitați la un tip, nu mai sunteți, omule, pot fi la ușa din față în cinci minute.” Suspectează dramatic și adaugă: “Acum nu există nici un mister.”

Asemenea mărturisiri, punctate cu o mulțime de hohoturi și zgomote, o fac pe Kate să vadă ca prietenul pe care ți-l dorești să-l ai la apelarea rapidă, cel care te va ajuta să vezi partea plină de umor a oricărui lucru. Actrita sexy, care joaca talentata, iubita-addled chirurg neonatal Addison Forbes Montgomery pe serialul lovit Practica privata, este mai rapid să se critice – “Uite, am aceste mâini mari, țărănești” – decât să mă laud. Deci este ușor să te găsești mulțumit de succesele ei, ca de faptul că rolul ei mic Anatomia lui Gray în 2005 a dus în curând la propriul său spin-off, acum în al doilea sezon. În luna februarie, docul se întoarce la fostul SAU la lui Gray Seattle Grace, iar ea și doctorul Derek Shepherd (cum ar fi “McDreamy”) sutură niște capete libere. “Noi explorăm istoria lui Addison și a lui Derek, și ei se închid astfel. A fost foarte distractiv de făcut, pentru că ei s-au divorțat și asta a fost sfârșitul”, spune ea. “Acum, aceasta se confruntă cu ea și se ocupă de ea.”

Fără îndoială, este o situație cu multe elemente familiare vieții lui Kate. În decembrie, soțul ei, Alex Young, a depus cererea de divorț, citând diferențe ireconciliabile (Kate contrafăcută la scurt timp după aceea), după o poveste de vânt și 15 luni de căsătorie. Știrile s-au rupt doar câteva zile înainte de a se împușca REDBOOK. În timpul filmării și mai târziu, în acest interviu, Kate este amuzantă și prietenoasă, dar cu hotărâre nu ezită să vorbească despre șmecheria pe care viața ei trebuie să o simtă acum. “Nu cred că se căsătorește cineva gândindu-se că ei se vor divorța”, spune ea prin e-mail la o săptămână după ce ne întâlnim. “Alex și cu mine încă mai avem grijă unul de celălalt și nu-i urez decât cel mai bun, dar căptușeala de argint la acest lucru este că am o familie minunată și un grup mare de prieteni care și-au arătat cu adevărat sprijinul și încurajare, și pentru asta sunt cu adevărat recunoscător “.

În mod evident, Kate nu este una care să-i lase să o definească. La cafenea, când o rog să se descrie în trei cuvinte, e rapidă să-i scape “amuzant, voit” și – acel zâmbet rău se așează din nou – “tulburător”. La douăzeci de minute după ce se întoarce acasă, ea scrie încă două: “încrezător” și “întârziere”. Ar putea fi o chemare la manevră?

Nu pari că aveți trăsături “diva”. Cum rămâi așa de întemeiat?
Poate pentru că eram cel mai tânăr dintre cinci, e ca și cum: “Nu ești așa de special”. Cred că am acea umilință, chiar dacă lucrez într-un sistem care – poate am probleme în a spune acest lucru – este ca o secție psihică de înaltă calitate. La lucru, te îmbracă, te duc la baie. Fratele meu ma tachineaza pentru ca a vizitat setul o data si el spune ca ma plimbam spre poarta si erau ca: “Doamna Walsh! Intoarce-te!”

Ce-ți place cel mai mult să jucați Addison Montgomery?
Îmi place că e eronată, arogantă și foarte bună la ceea ce face. Și indiferent de ce se întâmplă, ea se ridică și se mișcă. Continuă să încerce.

Puteți identifica cu această hotărâre să continuați?
Pot să identific, da, și îmi place asta despre ea. Întotdeauna am fost fata care continuă să încerce. Eu incerc! Eu incerc! Dar Addison este mai pazit decât mine, și mai rece. Mama mea este italiană și irlandeză a tatălui meu. În familia mea, suntem expresivi. Nimeni nu ține înapoi.

Fiind italiană și irlandeză, înseamnă că vă place să mâncați și să beți?
Fac. Avem o pivniță frumoasă la domiciliu și pot găti. Îmi place să fac paste. Toți iubim mâncarea. Noi țipăm și țipăm și suntem foarte distracți la o petrecere.

Cum erai ca un copil??
Ei bine, părinții mei au divorțat când aveam 7. Mama mea sa întors la lucru, așa că am petrecut mult timp singur și am învățat să fiu foarte independent. Ne-am mutat foarte mult și am făcut prieteni oriunde am mers. Am A, B, și apoi U – “nesatisfăcător” – în cetățenie.

Hmm, să auzim mai multe despre acele U.

Am fost vorbăreț, acționând în clasă. A fost un timp în clasa a șaptea când aș face ceva pe un îndrăzneț. Prietenul meu ma îndrăznit să dansez pe biroul profesorului cu un trandafir în gură și am făcut-o. De asta sunt probabil un actor!

Spune-ne despre lista ta de viață.
Vreau sa calatoresc, sa calatoresc, sa calatoresc. Trebuie să învăț italian și spaniol. Vorbesc puțin despre amândouă – suficient de mult pentru a deranja și a confunda oamenii. Dincolo de asta, nu știu. Sunt într-un loc atât de mare și viața mea se mișcă mai mult într-o direcție de conectare cu oamenii. Mi-a plăcut campania pentru Obama.

Ai sărbătorit în noaptea alegerilor?
Am avut oameni în casa mea pentru o petrecere de urmărit. Am auzit că mama mea vorbește despre Kennedy și Martin Luther King – pentru mine, acesta a fost cel mai semnificativ moment politic.

Ce ai face cu trei ore de nefuncționare?
Îmi place foarte mult relaxarea. Am doi câini și două pisici, așa că probabil aș fi acasă în pijamalele mele de flanelă. Sunt superba și au cowboy și indieni pe ele. Ei durează aproximativ doi sau trei ani, iar familia mea îmi va aduce o pereche nouă. M-aș plimba în casă și le beau ceai. Îmi place să-mi spun prietenii. Aș vrea să pot spune că voi călca lumina fantastică, dar nu. Nu vreau să ies și să dansez. Am prieteni, și întotdeauna se termină să devină jucători.

Deci, eo noapte tipică de fete pentru tine?
Noaptea fetelor este, de obicei, o cină și un vin la casa mea. Noi ne uitam la TV. Suntem cu toții în minte Om nebun. Mi-am tăiat părul din cauza Om nebun. Vroiam unul din acele coafuri scurte. Vom ieși pentru mani-pedi ocazional, dar mai rămânem mai mult.

Vă adresați prietenilor pentru sfaturi?
Am un grup foarte strâns de prieteni doamne și, cred că mai mult decât orice altceva, încercăm să ne ascultăm unul pe celălalt, spre deosebire de încercarea de a renunța la sfaturi. De multe ori trebuie să fim auziți. Am trecut prin urcușuri și coborâșuri și este o natură umană pentru cineva să judece și să spună: “Iată ce trebuie să faceți”. Dar cel mai cu adevărat util lucru de făcut este să taci și să asculți și să spui persoanei că ești acolo pentru ei fără echivoc.

Denumiți indulgența voastră favorită.
Îmi plac chipsurile de cartofi. În fiecare zi pe set, există aceste chips-uri de sare și piper și eu aleg toata ziua. I-am cumpărat la Trader Joe, dar trebuia să mă opresc pentru că am trecut printr-o pungă pe săptămână.

Îți aduci un doctor mai multă încredere în sănătatea ta sau într-un hipocondriu complet?
Întotdeauna ne confruntăm cu probleme de viață și de moarte, așa că sunt extrem de conștient de propria mea mortalitate. sunt ca, Oh, doamne. Nu mergem pentru totdeauna. Poate că e un produs de a fi 41. Vreau doar să continui. Mama a devenit doar 75 de ani și este uimitoare. Spune că ea încă mai simte că are 22 de ani, dar corpul ei a continuat să îmbătrânească.

Unde ai vrea să te găsești la 75 de ani?
Cred că am vizitat copiii mei și am fost în New York sau undeva în țară. Va iubesc pe amandoi. Aș fi cu plăcere un docent de muzeu de 75 de ani. De fapt, câteva zile mă găsesc ca un docent al muzeului. Îmi port pantaloni de pantaloni și bijuterii etnice, și acum am un bob.

închide up of actress kate walsh on pink rose background

Matthew Rolston

Care este avantajul de a fi o întârziere, când vine vorba de găsirea succesului?
Am fost foarte norocoasă să mă duc la o emisiune de televiziune, și totul sa întâmplat când aveam 37 de ani. Nu m-am lămurit după cum sa schimbat viața mea. Este amuzant într-un fel pentru că atunci când lui Gray a devenit un hit, îmi amintesc că mă gândesc, De ce se întâmplă asta când nu-mi pasă deloc? Îți dai seama că ai alte dorințe. Vrei o familie și vrei să călătorești și să fii în lume și nu doar să te gândești la cariera ta. Am un sentiment de sine si sunt centrat.

Deci, ați dori să aveți o singură familie într-o zi?
Aș vrea să fac asta. Una dintre părțile mele preferate din spectacol este că ajungem să lucrăm cu copii în fiecare episod. Nu știu dacă e vorba de o femeie – să vrea să hrănească ceva și să renunțe, dar unul dintre lucrurile în care am ajuns este voluntariatul la spitalele din Los Angeles, ajutând copiii care au nevoie de contact uman. Câteva săptămâni în urmă, ținem copilul ăsta și am fost, Acest lucru este atât de grozav. M-am întors la asistenta medicală și am întrebat: “Există vreo modalitate de a mă oferi voluntar doar pentru a ține copiii?”

Cum decomprimați?
Chiar îmi place medicina de est. Am ajuns să depind de acupunctură și ierburi. Mă menține echilibrat și ajută la orele lungi de lucru. Trăim într-o cultură în care femeile sunt așteptate să facă multe și sunt foarte dure în corpul nostru. Totul este atât de rapid, încât cred că femeile trebuie să fie puțin mai calme și puțin mai lente. Sunt un executor. Dar trupurile noastre sunt șterse. Un masaj sau o acupunctură sau un exercițiu regulat este atât de important.

Odată v-ați referit la “dork-ul tău interior”. Nu suntem convinși. Dovedește-o.
Când mă deranjez, mă înțepenesc și mă încurc și cad lucrurile. Sunt ca un catel mare de laborator. Din fericire, încă nu m-am udat, ceea ce este bine!

Ai fost asemănat cu Rita Hayworth și Lucille Ball. Sunt bărbați intimidați de o femeie frumoasă, amuzantă?
Wow. Faptul că sunt atât de fox … Nu, în serios, umorul este într-adevăr reconfortant, dezarmant într-un mod bun. Cel mai rău lucru este la o întâlnire și nu râde.

Cum a fost să fii în vortexul fenomenului “McDreamy / McSteamy”? I-ai sărutat pe amândoi.
Mă uit înapoi acum cu nostalgie. Cu Patrick [Dempsey], era ca și fratele meu. El a fost Paddy. Ne-ar fi tachinat foarte mult, l-am ruga și am văzut cum femeile s-au dus în aeroporturi când l-au văzut. Ne vedem încă unii pe alții și este întotdeauna grozav să ne întoarcem pentru că sunt ca familia. Locuiesc foarte aproape de Katie Heigl, așa că o văd tot timpul.

Ce ar fi surprins să afle despre tine?
În al doilea rând, mă ghicesc mereu. Fac o decizie și mă întreb dacă am făcut alegerea greșită. Mă duc la culcare și mă îngrijorez, Credeam că am fost amuzant și am insultat pe cineva? Câteodată mă descurc la fel de încrezător, dar într-adevăr sunt un șobolan mic care se mișcă sub el, care este radical nesigur și are nevoie profundă de iubire și înțelegere.

Simți că ai 40 de ani mai ușor decât cei cu vârsta de 30 de ani?

Simt ca totul devine mai bun si mai bun. Învăț mai multe. E greu de spus fără să sune ciudat sau drăguț, dar în fiecare zi sunt mai treaz. Uneori mă sperie, pentru că eu cred, Nu voi avea niciodată 15 ani, nici să nu fiu primul sărut sau să fiu copil din nou. Și totuși, știu mult mai mult și simt că am atâtea de oferit. Am o viață mare și prieteni și o familie minunată și nu aș vrea să fiu în altă parte.

kate walsh and actors from the tv show private practice

Amabilitatea lui ABC

“Lucrul pe care-l iubesc pe Kate o urmărește în timpul celei de-a 16-a ore de pe scenă, în timp ce ea se bate ca să facă râsul și echipajul să râdă. E o chestie atât de rară: o femeie frumoasă și inteligentă care craca o glumă fantastică”.

Amy Brenneman, Practica privata Costar

“Kate pare a fi întotdeauna înconjurată de un grup divers de oameni interesanți și pasionați, este un testament nu numai pentru interesul ei viguros față de lume, ci și pentru gravitația gravă pe care o exercită asupra oricărei persoane care vine pe orbita ei”.

Paul Adelstein, Practica privata Costar

“Kate este amuzantă din punct de vedere isteric și majoritatea oamenilor nu știu asta despre ea, ea îmi va cânta într-o voce foarte funky și mă va sparge. Am rugat-o să facă un CD pentru mine, pe care l-am totuși să primești! “

Audra McDonald, Practica privata Costar

“Kate îmi trimite e-mail-uri la ziua mea de naștere pentru a-mi spune că este bucuroasă că m-am născut, flori când am avut o zi proastă. Ea mănâncă ca un camioner și spune glume ca un comic, apoi pune pe tocuri înalte și rochie și devine Addison. E uimitoare.

Shonda Rhimes, creator și producător executiv al Practica privata și Anatomia lui Gray

Nu ratați interviul exclusiv cu Kate, în spatele scenei, la filmarea ei.