O listă de lectură pentru cei care iubesc Chick-Lit (adică toți noi)

Lauren Graham iubește citirile suculente – în special cele de la autori de sex feminin. Deci poate că este inevitabilă ea a devenit una singură. Cartea ei Într-o zi, într-o zi, poate urmărește o actriță care se luptă să-și găsească visele de a face pe Broadway. “Ea a rămas blocată, întrebându-se dacă va ajunge vreodată unde vrea. Cred că este un sentiment universal”, ne-a spus Lauren. Dacă ar putea să-ți stocheze biblioteca, asta ar alege ea.

Cea mai autentică reprezentare (și hilar) a Hollywood-ului

Am citit romanul lui Carrie Fisher Cărți poștale de pe margine de cel puțin cinci ori. Nu este vorba despre aspectul fantezist al industriei, dar despre proiectele pe care lucrați pe care le-ați dorit a fost mai bine. Și jurnalul pe care îl scrie principalul personaj în timpul dezintoxicării amuzant.”

Acesta e un tugger

“Marcajul unei pui bun aprins este că îl împărțiți cu prietenii. Am dat o mulțime de cărți ale lui Maeve Binchy, în special Aprinde o lumânare cu penny. E vorba de o femeie care a călătorit într-o căsătorie grosolană, care sa ales mai târziu în viață. Binchy scrie minunat și face romantism fără a fi melodramatic.

Împărtășește-l cu tipul tău

“Când eram în continuare fetele Gilmore, o mulțime de tipi pe care îi știam că erau “obligați” să o privească – era o întreagă societate secretă a bărbaților care ar șopti: “Mă uit și eu.” Mereu mi-a plăcut: “Nu fi timid. Încă mai ești bărbat. Bărbații ar fi înțelepți să citească Jurnalul lui Bridget Jones, deoarece oferă o perspectivă asupra a ceea ce face femeile care încearcă să echilibreze o carieră cu o relație bifați. Și există suficiente bătăi masculine în ea că un om nu se va simți emasculated citit-o. “

Liceul nu este doar pentru adolescenti

“Îmi plac ficțiunea YA crossover! În Jennifer E. Smith Probabilitatea statistică a iubirii la prima vedere, o fată pierde un avion și se întâlnește cu un tip. Este “Ce s-ar întâmpla dacă …?” Nu trebuie să fii adolescent să te bucuri de amintirea acestui timp nebun – mă uit Tara natala și nu lucrez pentru CIA.

Uneori deciziile rele sunt minunate

“Am citit ceva de la Sophie Kinsella [href = ‘http: //www.amazon.com/Sophie-Kinsellas-Shopaholic-5-Book-ebook/dp/B004FEG2RW/ref=sr_1_9? S = cărți & ie = UTF8 & qid = 1366961053 & sr = 1-9 și cuvinte cheie = Shopaholic ‘target =’ _ blank “>Shopaholic pentru că știi ce primești, în cel mai bun mod: un complot cu multe răsuflări amuzante și un personaj care te lasă să te ierți pentru că se face mult mai rău ca tine.

Deci, Lauren va iubi …

Kinsella e mai târziu, Noaptea nunțiiafara acum! Heroina are în stoc multe aventuri: Dezamăgită de faptul că prietenul ei nu a propus-o, ea se dă în Grecia pentru a se căsători cu o flacără veche – cu prieteni și familie dubioase în căutarea fierbinte.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 15