Да ли сте чули? “Мама Јун” Сханнон, жена која је скочила на славу на ледјици своје кћери, Алане, на њиховом хитном ТЛЦ схову, Овде долази Хонеи Боо Боо,изгубио је пуно тежине. Од не до вруће, ТВ емисија о њеном “путовању у тежину”, премијерно је одржана 24. фебруара, а до сада је штампа скоро универзално допуњена, уз забавне публикације које се тичу тела освете Маме Јун и славе “потпуно нову”!

Али, знате шта недостаје, у великој мери, од сјајног покривања? Наведите то, у 2014, мама Јун наводно поново уједињени са својим бившим дечком Марком МцДаниелом, регистровани сексуални преступник који је осуђен за злостављање своје кћерке Анне 2002. године. Мама Јун није одустала од њега Др. Пхил у новембру 2014. године, тврдећи да су фотографије од ове две заједно биле су Пхотосхоппед.

Мама Јун не заслужује још једну емисију само зато што је постала мршава, а чињеница да је њен губитак тежине наизглед постао ТВ руководилац, а америчка јавност заборави болесне извештаје о којима је изрекла нападачицу своје ћерке показује колико је опасно питати наше приоритете када је реч о наративима о откупу немирних жена.

Мама Јун први је на телевизијским екранима у 2012. на ТЛЦ-у Деца и Тиарас као земља миша мајка Алана “Хонеи Боо Боо” Тхомпсон. Алана и Јун су биле јасне звијезде у звијездама: Алана је постала позната по сличним фразама попут “долар ме чини Холлом, душо боо боо!” и “Желим да направим монннаиааааи!” ТЛЦ је 2012. године дала Мама Јуне и Алани своју представе, Овде долази Хонеи Боо Боо, која је забележила живот у јуну и њен клан у руралној јужној Грузији. Ова емисија је била рејона и само је учинила породицу још познатијом: Мама Јун и Алана су поделили свој познати “Го Го Јуице” (мешавина Редбулл и Моунтаин Дев) са др. Древом на дневној телевизији; Еатер је покушао да поново направи рец “скетти” Маме Јун; сендвич “пигзилла”, који се састојао од пива од 1 килограма и 4 килограма меса, постао је вирусни након што је Аланаова сестра Лаурин покушала да је поједе на шоу.