15 Књиге за књижевност Деца ће поново прочитати

Нонфицтион Books for Kids

љубазношћу брендова

Ако деца чита књиге изван учионице, понекад се осећају као да повлачите зубе. Али то неће бити случај са овим насловима. Свако се заснива на стварним људима, местима и догађајима који ће их задржати, узбуђивати и окретати страницу након странице.

мае among the stars nonfiction books for kids

Љубазношћу Харпера Колинса
“Мае међу звездама” Роде Ахмед

$ 15

КУПИТЕ САДА

Прича о томе како одлучност може претворити машту у стварност, ова дечија књига је изванредног света изванредан. Прати путовање Мае Јемисон, прве афричке америчке жене у свемиру, и детаље како је остварила свој дечији сан о узбудљивом међу звездама.

и dissent ruth bader ginsburg makes her mark nonfiction books for kids

Љубазношћу Симон & Сцхустер
‘И Диссент: Рутх Бадер Гинсбург прави њену марку’ Деббие Леви

$ 11

КУПИТЕ САДА

Успоставити оно што верујете је лекција коју покушавамо да уђемо у децу од раног узраста, због чега малолетници треба да читају ову илустровану биографију која прославља правду Врховног суда Рутх Бадер Гинсбург. Провела је свој живот говорећи за друге и расправљала се против непоштеног поступања, а њена највећа и најутицајнија -.

сакривен figures nonfiction books for kids

Љубазношћу Харпера Колинса
“Скривене слике” Маргот Лее Схеттерли

$ 12

КУПИТЕ САДА

Заљубили сте се у афричке америчке математичаре који су радили у НАСА-у када сте гледали Скривене фигуре филм. Али сада ваша деца могу да их упознају, јер ова књига књиге дели још више оснаживање елемената научне и друштвене историје.

најгоре of friends nonfiction books for kids

Љубазношћу случајне куће Пингвин
‘Најгори пријатељи’ Сузанне Трипп Јурмаин

$ 14

КУПИТЕ САДА

Хумор испуњава историју у овој смешној (али истиној!) Причи о два пријатеља и политичких ривала. Тхомас Јефферсон и Јохн Адамс су имали веома различите ставове о томе како најбоље владати у раним данима Сједињених Држава, а ова прича говори прича о томе како су успели да остављају своја питања на страну пријатељства.

и am malala nonfiction books for kids

Љубазношћу малих браон књига за младе читаоце
“Ја сам Малала” од Малале Иоусафзаи

$ 10

КУПИТЕ САДА

Малала Иоусафзаи, сада најмлађа примаоца Нобелове награде за мир, каже јој инспиративну причу о устојању талибанима и борби за образовање дјевојчица широм свијета. Верујте нам: нема никог боље да дозволите вашем детету да зна да је то заиста само број када желите да направите разлику.

мало leaders nonfiction books for kids

Љубазношћу Литтле Бровн & Цомпаниа
“Мали лидери: визионарске жене широм свијета” Васхти Харрисон

$ 18

КУПИТЕ САДА

Деца никада не могу имати превише модела узорака, а ова књига је пакована са њима. Свака страница дуга биографија се бави животима, достигнућима и наслеђем икона жена из целог света, од писаца и уметника до проналазача и научника. Без обзира да ли се идентификују са активисткињом за животну средину Вангари Маатхаи или архитектом Заха Хадид није важно – свака жена ће им помоћи да схвате да и они могу одрастати да би урадили нешто невероватно.

када you grow up to vote nonfiction books for kids

Љубазношћу Роаринг Броок Пресса
“Када одрастате за гласање” од стране Елеанор Роосевелт са Мицхелле Маркел

$ 20

КУПИТЕ САДА

Никад није прерано научити о грађанским дужностима, а ко је боље научити своје дијете о томе како влада ради од бивше прве даме Елеанор Рузвелт? Првобитно објављена 1932. године, њене речи допуњене су ажурираном информацијом и привлачном уметношћу у овој књизи за децу.

анне frank: the diary of a young girl nonfiction books for kids

Љубазношћу Бантама
Анне Франк: Дневник младе девојке Анне Франк

$ 7

КУПИТЕ САДА

Можда је једна од најмонументарних књига о књигама које читате као дете, а сада ваше дијете може доживјети исте емоције док се пребацује кроз дневник 13-годишње Анне Франк. Њени уноси су детаље о томе какав је живот био за своју породицу док се скривао у Амстердаму током Другог светског рата. Свако показује Анне младост, мудрост изнад својих година, и изврсну способност задржавања њеног духа у невероватно мрачном времену.

она persisted nonfiction books for kids

Љубазношћу Филомелових књига
“Наступала је” од Цхелсеа Цлинтон

$ 13

КУПИТЕ САДА

Ова дечија књига сјаја свјетлост америчких жена које су направиле разлику кроз своје смјељене акције и издржљивости. Од Хелен Келлер до Сониа Сотомаиор, деца ће научити вриједност смелости и магије која може да се догоди када се устане за себе и друге.

ово is how we do it nonfiction books for kids

Љубазношћу књига кроника
“Ово је то како то радимо” Матт Ламотхе

$ 14

КУПИТЕ САДА

Има ли малолетника у вашем животу који би могли искористити неку перспективу? Овако ми то радимо упоређује просечан дан седам различитих деце из земаља широм света. Сазнавајући о различитим културама, деца могу да открију који су дневни ритуали различити и слични самим својим, а затим подстичу емпатију и прихватање за све.

тхе bee book nonfiction books for kids

Љубазношћу ДК дјеце
“Тхе Бее Боок” од Цхарлотте Милнер

$ 11

КУПИТЕ САДА

Ова живописна књига попуњена је сјајним графикама и графикама које ће ваш ум детаља отворити до сложене и фасцинантне улоге медене пчеле. Деца ће сазнати како ова врста разговара један са другим, шта је потребно да постане краљица пчела, и како тачно они чине толико меда. И као најтежи радници у природи, ваше дете може само да покупи нешто или више о развијању солидне радне етике.

нео leo nonfiction books for kids

Љубазношћу квадратних риба
“Нео Лео” Гена Барретта

$ 9

КУПИТЕ САДА

Прави ренесансни човек, да ли сте знали да је Леонардо да Винчи дошао са идејама за проналаске које не би дошле до годинама касније? Од контактних сочива до аутомобила и робота, да Винци је размишљао о свима њима, а ова књига упознаје једног од највећих светских мислилаца са својом децом.

како does my home work nonfiction books for kids

Љубазношћу Цандлевицк-а
“Како ми ради мој дом?” Луциа Гаггиотти

$ 10

КУПИТЕ САДА

За дечака који увек пита “Како?”, Ова слика која садржи упале слике треба да задовољи неке куриозитете око куће, попут тачно колико добијате струју и воду. Илустроване графиконе и информације могу вам чак и научити нешто или више о стварима у вашем дому које ви узимате здраво за готово.

проналажење winnie nonfiction books for kids

Љубазношћу малих, смеђих књига за младе читаоце
‘Пронадјивање Винние’ од Линдсаи Маттицк

$ 12

КУПИТЕ САДА

Ваша деца вероватно знају све о Винние-тхе-Поох, али шта је са медведом без цртања? Ова дивна књига говори истиниту причу о томе како је ветеринар Харри Цолебоурн спасио и усвојио беби медвед, назвао је њеном Вини и на крају је довела у зоолошки врт у Лондону, гдје је упознао дечака по имену Цхристопхер.

вода can be nonfiction books for kids

Љубазношћу Миллброок Пр Траде
“Вода може бити …” од Лауре Пурдие Салас

$ 16

КУПИТЕ САДА

Ова књига поетске деце уче из младежа о свим различитим стварима које воде. Обожават ће их сталне риме и забавне слике, па чак и покушати да размишљају о новим начинима коришћења воде када окрену завршну страницу.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 40