Земља суперстар Јеннифер Неттлес на томе што се осећа секси него икада у својим 40-им

слика

Јеннифер Неттлес је наша славна личност: сирова, смешна и искрена због њеног страха од старења, изазова материнства, и како чак и она земља звезда, глумица, половина шампанланда која је освојила граммијум – понекад може подлегати Инстаграму – узрокован ФОМО. Са новим албумом и новофундираном неустрашивошћу, она је позитивно инспиративна. Ево прикривеног погледа на оно што је наша јунска насловница морала поделити са нама.

Оно што је научила о себи као мами: Научио сам како мој перфекционизам може оштетити мене. Научио сам о томе како је депривација сна прва линија мучења и како ћете учинити или рећи детету да га заспи … Једно што знам сигурно је да ово материнство није за брадавице!

слика

Узимајући више ризика – и облачење секси – у својим 40-тим: Осећам се инспирисано и неустрашиво. Такође нисам ни пролећна пилетина. Свесна сам о мојим годинама и где сам у животу … Понекад када сам обучен, са гомилом шминке и носим неку секси одјећу – можда не треба да носим 41- Ја кажем: “Ја то радим сада зато што ће ми ускоро вратити височину где би требао бити раскид!”

слика

Постајући шампион других жена: Када погледам вође света – од којих већина и даље и мушкарци – мислим да би могло бити неких врло дивних, креативних решавања проблема ако би се женама могло чути. И мислим да је важно не само да то захтијевају већ да покажу свијету шта жене могу учинити.

слика

Суочавајући се са њеним критичарима: Два питања о којима се увек питам јесу Шта ако и Што да не? Спуштам се тамо знајући да могу бити критикована – иронично је, али мени је то најомиљенија ствар.

Више о томе како је Џенифер успела да буде музичар и мајка (њен мали дечак воли аутобуску турнеју), и њене мисли о пластичној хирургији и феминизму (она мрзи да је то прљава реч), покупите своју копију или РЕДБООК-ов јунски издавач на киосцима 24. маја.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 52 =