Ваша омиљена група кицкасс дама из Бравине прве сценарије ТВ емисије Гирлфриендс ‘Гуиде то Диворце коначно се враћа у сезону 4 Четвртак, 17. августа у 10 часова ЕТ / ПТ. Црвена књига села са звездама Лиза Еделстеин (која игра најпродаваног аутора Абби МцЦартхи) и Беау Гарретт (који игра слободног духа Пхоебе), како би прославили њихов повратак и добили нову лоптицу у новој сезони.

Оно што навијачи емисије могу очекивати у четвртој сезони?

Лиса: Аббиова главна прича у првој половини сезоне је њен однос са Барбара [Парк и рекреацијаРетта], јер се ради о њиховом пословању [њиховом]. То је лепо јер емисија није само о мушкарцима, него о девојкама и стварно копа дубоко у њихове односе и њихове борбе.

Беау: Фиби је још увек удата за ЈД и има новог пријатеља у свом животу, Гемма, која је очигледно проузроковала мало зид између ње и ЈД-а, тако да се истражује однос. А онда Фиби такође покушава да схвати како преживети без финансијских прихода од свог бившег мужа, што је увек интересантно.

Како се емисија развила из прве сезоне?

Лиса: У почетку је реч о женама која се разводе, колико се њен живот променила, и колико је она морала да расте и мења како би напредовала својим животом. Али сада заиста виђате да не ради само о забављању, него о проналажењу правих односа у вашем животу и славе их. Свакако, крај брака је крај сна и фантазије, а то је неизбежно смрт идеје и жалости. Чак и да је то био најгори брак, а ви сте се усудили да изађете из ње, ви сте се удали за ту особу јер сте ценили идеју, а сада морате да схватите ко сте, зашто се то завршило и који живот желите да стварате сами. Дакле, све везе у вашем животу су важне. Ваше девојке су важне, а проналажење ко сте ви је најважнија ствар коју можете учинити.

А Лиса, десило се да сте се венчали дан пре снимања прве епизоде, зар не??

Лиса: Да, било је надреално. Удала сам дан пре него што сам се преселио у Ванкувер да започнем шоу о разводу. Количина стреса којим сам био у току те две недеље кренуо је на венчање, а највећи посао који сам икада имао био је изузетан. Због било ког разлога, вјенчања су јако стресна чак и ако сте псицирани. Никада нисам био срећнији него на дан свадбе, било је невероватно. Али сутрадан сам био тако болестан, па смо одлучили да идемо на овај романтични погон до Ванкувера и имао сам грозницу од 103 степена и заспао, тако да је мој сиромашни муж морао да се брине о мени све до тамо.

Оно што чини сваку од ваших улога тако забавно и испуњено за игру?

Беау: Као Беау, ја сам слободан, али Фиби има другачију верзију онога за коју мислим да је стварно освежавајућа. Такође је много рањива него ја због њене животе о одређеним стварима и било ми је тешко понекад да је не суди за неке од својих избора. Научила ме је пуно о томе да само одустанем од одређених ствари. Њени храбри модни избори такође су ме пуно научили да носим живописну одећу.

Лиса: Стварно волим Аббиову отпорност. Абби прави много грешака јер је занимљиво гледати и пуно ме подсећа Волим Луци где је “иаи … ох не.” Када сам био дете, нисам могао ни гледати Волим Луци јер сам се толико узнемирила кад је зајебала ствари. Могао сам само гледати првих 5 минута и последњих 5 минута. Играње Абби је одлично, јер то радим. Мислим да за све женске односе постоји пуно опраштаја који се наставља и проналазе начине кроз суђења која нису тако лако превладати у стварном животу. То је било освежавајуће.

слика

Браво

Лиса, имали сте такву незаборавну улогу на хит ТВ емисији Кућа. Да ли сте нешто научили од свог времена на оној емисији коју сте довели Гирлфриендс ‘Гуиде то Диворце улога?

Лиса: Научио сам да ако носите пуно високих потпетица, требало би да носите платформе када нико не може видети ноге ако не желите да умрете. Пуно сам ходао низ ходнике у кући. Веома практичан савет! Али не, то је сасвим другачији део. Кућа било је невероватно искуство, али Водич девојке дала ми је прилику да водим представе, да се понашам лице, да пишем, усмерим и продужим. Желим да сви добију шансу да стварно преузму одговорност. То се не догађа за све, тако да сам заиста захвалан за то.

Покојни Царри Фишер је играо вашег књижевног агента за неколико епизода. Каква је била?

Лиса: Карие сам познавао друштвено дуго времена, свакако не толико колико бих волео. Била је пешадијска легенда и сви су око ње то знали. Мислим да је то учинило чудним животом. Рад са њом је заиста био посебан. Када је први пут дошла, наша обично чудесна посада је ћутала. Била је део свих наших детињства. А онда је документовала и причала тако отворено о њеном спуштању у лудило и поново, да је видјела лично, за многе од њих, била интензивна. Али она је дошла са [својим псом] Гариа у вучу, спремна за акцију, спремна за рад и као смијешна као и увијек. Налетео сам на њу одмах након што је наш пилот направљен у серији. Рекао сам јој колико су сви волели нашу сцену и да нису могли чекати да је врате. Била је само узбуђена да би ико могао желим њена леђа. Али то је била и она како је била, самопоуздавајући језгро.

Следеће године, када се поново вратила на посао, ствари су се стварно промениле. Овог пута Кери који смо добили је био слаб, збуњен и тешко успева да прође кроз сцену. Било је узнемирујуће и тужно, али читава посада, сви ми, су се усудили за њу. Производња је одлучила преписати све њене сцене како би их снимили у Лос Анђелесу, тако да је не би исцрпљивали путовањем у БЦ. Али када смо стигли у ЛА да урадимо наше пикове сцене, ствари су се погоршале и она није могла да ради. Било је тешко гледати такву жену у погону како се сруши у себе и нестаје. Мислим да могу говорити за све нас када кажем: Недостајеш јој.

слика

Гетти ИмагесБраво / Сарадник

И шта вам је емисија научила обоје о томе шта је потребно да би се веза односила на посао?

Беау: Не треба гледати на завршетак везе као неуспјехе, већ као нови почетак и ако можете, могућности за откривање.

Лиса: Једна од ствари која је лепо приказана у емисији јесте колико су се посвећени пријатељи могли и требали бити једни другима. Ове жене разочаравају понекад, понекад издају, понекад збуњују, али углавном подржавају, прихватају и откривају. Њихова љубав и уважавање једни друге превазилазе било какву непријатност или повреду. Такво пријатељство се ретко приказује између жена на екрану, или је то барем све до тада до тада, а то је добра лекција за срце. Дуга пријатељства, пријатељства која прелазе деценије, они ће се променити и мутирати с временом, али се памтење основног разумевања ко су ваши пријатељи одличан начин да их задржите у животу.

Пратите Редбоок на Фацебооку.